Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

evet canım Allah beterinden saklasın...her zaman halimize sükretmemiz lazım neler neler yasıyo insanlar
çizelgeme bak orada sayıyorum :))) 1 hafta 3 gün :))) 18 aralık yani..
tamam sekerim ordan sayarım:)) 20 aralıkta da benim doktor kontrolum var gecsin su bi bucuk haftaaaaa:))

senin felsefen doğrultusunda bunu anlattım zaten handan kuzum, istedim ki herkes haline şükretmesini bilsin, istedim ki herkes hayatta neler oluyor bilsin . yaşanan her durumdan ders çıkartıp da her zaman şükretmemiz lazım, aldığımız her nefesin kıymetli olduğunu bunları yaşadıkça daha da iyi anlıyoruz maalesef.
en kötüsü bu olsun, çok şükür ki hayatta hala. allahım sabır ve güç versin, hem kendisine, hem eşine hem ailesine, herkese

evet cnm halimize binlerce şükürrr

evet canım Allah beterinden saklasın...her zaman halimize sükretmemiz lazım neler neler yasıyo insanlar

tamam sekerim ordan sayarım:)) 20 aralıkta da benim doktor kontrolum var gecsin su bi bucuk haftaaaaa:))

sağol babucum, her zaman şükretmesini bilmek lazım dediğin gibi allahım sabır ve güç versin

inşallah kuzum,hepimiz için..zaten benden önce siz varsınız

ay amin, inşallah canımcım yaa

Son düzenleme:
Amin kuzum amin...

çok iyi yaptın bunları ara sıra birbirimize hatırlatmamız gerekiyor çünkü çok kolay unutuyoruz..

çok üzüldüm ya Allah sabır versin

bende 5 mayıs geliniyim edoşum..hem nikah hem düğün ama :))))) 5 benim uğurlu sayım hemde o gece hıdrellez hemde cumartesiye denk gelmişti

aaaaaaaaaaaa aynı gün geliniyizzz

seninki hangi sene canım benim 2009 :))

Amin kuzum amin...

çok iyi yaptın bunları ara sıra birbirimize hatırlatmamız gerekiyor çünkü çok kolay unutuyoruz..

insanoğlu maalesef herşeyi çok çabuk unutuyor
nelerin peşinde koşarken neleri kaçırıyoruz kimbilir :/ hırslarımızın tutkularımızın peşinde koşarken hayatı unutuyoruz, sağlıklı olduğumuz için şükretmeyi unutuyoruz, aslında ne kadar güzel olduğumuzu unutuyoruz.

ne kadar basit bişey aslında değil mi, çok şükür bugün de nefes alıyorum diyebilmek

çok üzüldüm ya Allah sabır versin

amin canım, sağolasın çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…