hoşbulduk sevgicimHoşgeldin canım
bende mayıs geliniyim çok severim mayıs ayını :)) Allah tamamına erdirsin..seneye olcak inşallah düğün mayısta cnm 6 aylık nişanlıyım... allah nasip ederse..inşallah..
imjuli;16540592)[COLOR="blue" .!.:amin edoşum, sağol çok.
çok zor bi durum gerçekten[/COLOR]
evet canım Allah beterinden saklasın...her zaman halimize sükretmemiz lazım neler neler yasıyo insanlarya geçenlerde burda biri dış gebelik yaşamış, hastaneye kaldırılmıştı anlatmıştım ya hani, işte o bayanın gebeliği ikizmiş, önceden ikiz olduğunu anlamadan keseyi falan görünce doktor gebe olduğunu müjdelemiş, daha sonra da hatun düşük yapmış bi süre sonra. düşük yaparken çok fazla kanaması olmuş, ardından kaldırıldığı hastanede yaptıkları kan ve idrar testlerinde bhcg'sindeki anomaliden ve usg görüntülerinden gebeliğin ikiz olduğu ve birinin de tüpte yeraldığı belirlenmiş.
ameliyatla tüpünün alınmasını gerektiren şey ise kanama olmuş tabii, tüpü patlamış maalesef o arada :/ çünkü düşünsenize gebeliği biliniyor ve kadın 2.ciden şüphelenmiyor bile.
biri düşük, biri dış gebelikle sonuçlanan bir üzücü hikaye :/
bunu duyunca ve yaşayınca kendi başımdan geçen hikaye için şükrettim biliyor musunuzallahım beterinden saklasın, hatun ölümden döndü, hem onun için hem kendim için binlerce kere şükürler olsun.
bunu da anlattım ki, böyle de hikayeler var bilinsin diye
tamam sekerim ordan sayarım:)) 20 aralıkta da benim doktor kontrolum var gecsin su bi bucuk haftaaaaa:))çizelgeme bak orada sayıyorum :))) 1 hafta 3 gün :))) 18 aralık yani..
inşallah kuzum,hepimiz için..zaten benden önce siz varsınızhaydi hayırlısı handancım
Allah yardımcısı olsun,şifasını versin bir an önce..
Benimde hep anlatmak istediğim bu,bizden kötü durumda olan bir sürü insan var,bu sırf bebekle ilgilide olmayabilir,kendi bedeninizdeki bir eksiklik bir hastalıkta olabilir,bizler çok şükür sağlıklıyız..Halimize hep şükretmemiz lazım.Beterin beteri var diye boşuna söylenmemiş..Tabiki üzücü bir durum çocuk sahibi olamamak ama dünyanın sonu değil...Eğer olması gerekiyorsa rabbim elbet nasip edecektir..Yaradan kullarını mutsuz etmek istermi,vardır mutlaka bizim için bir hayrı bu durumun..
evet cnm halimize binlerce şükürrr
hoşbulduk sevgicim
bende mayıs geliniyim çok severim mayıs ayını :)) Allah tamamına erdirsin..
evet canım Allah beterinden saklasın...her zaman halimize sükretmemiz lazım neler neler yasıyo insanlar
tamam sekerim ordan sayarım:)) 20 aralıkta da benim doktor kontrolum var gecsin su bi bucuk haftaaaaa:))
inşallah kuzum,hepimiz için..zaten benden önce siz varsınız
Amin kuzum amin...senin felsefen doğrultusunda bunu anlattım zaten handan kuzum, istedim ki herkes haline şükretmesini bilsin, istedim ki herkes hayatta neler oluyor bilsin . yaşanan her durumdan ders çıkartıp da her zaman şükretmemiz lazım, aldığımız her nefesin kıymetli olduğunu bunları yaşadıkça daha da iyi anlıyoruz maalesef.
en kötüsü bu olsun, çok şükür ki hayatta hala. allahım sabır ve güç versin, hem kendisine, hem eşine hem ailesine, herkese
ya geçenlerde burda biri dış gebelik yaşamış, hastaneye kaldırılmıştı anlatmıştım ya hani, işte o bayanın gebeliği ikizmiş, önceden ikiz olduğunu anlamadan keseyi falan görünce doktor gebe olduğunu müjdelemiş, daha sonra da hatun düşük yapmış bi süre sonra. düşük yaparken çok fazla kanaması olmuş, ardından kaldırıldığı hastanede yaptıkları kan ve idrar testlerinde bhcg'sindeki anomaliden ve usg görüntülerinden gebeliğin ikiz olduğu ve birinin de tüpte yeraldığı belirlenmiş.
ameliyatla tüpünün alınmasını gerektiren şey ise kanama olmuş tabii, tüpü patlamış maalesef o arada :/ çünkü düşünsenize gebeliği biliniyor ve kadın 2.ciden şüphelenmiyor bile.
biri düşük, biri dış gebelikle sonuçlanan bir üzücü hikaye :/
bunu duyunca ve yaşayınca kendi başımdan geçen hikaye için şükrettim biliyor musunuzallahım beterinden saklasın, hatun ölümden döndü, hem onun için hem kendim için binlerce kere şükürler olsun.
bunu da anlattım ki, böyle de hikayeler var bilinsin diye
bende resmi olarak 5 mayıs geliniyim..
ama düğün 3 temmuzda olduu :))
hoşbulduk canımmmnasılsın?
bende 5 mayıs geliniyim edoşum..hem nikah hem düğün ama :))))) 5 benim uğurlu sayım hemde o gece hıdrellez hemde cumartesiye denk gelmişti
Amin kuzum amin...
çok iyi yaptın bunları ara sıra birbirimize hatırlatmamız gerekiyor çünkü çok kolay unutuyoruz..
çok üzüldüm ya Allah sabır versin
bende iyiyim canım çok şükür,bir yandan ev işi yapıyorum..Allaha şükür iyiyim canım sen nasılsın?
:))) evett 2007aaaaaaaaaaaa aynı gün geliniyizzz
seninki hangi sene canım benim 2009 :))
bende iyiyim canım çok şükür,bir yandan ev işi yapıyorum..
:))) evett 2007
ben temmuz geliniyim
canım bende düğün olarakta 3 temmuz geliniyimmm...
ama biz 3 temmuzu kutluyoruzz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?