Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

hoşgeldin kuş nasılsın bakalım...sitenn bakıma girmesi işme geliyo..:)
konulardan çok geri kalmıyom ben geldiğimden beri site de sorun var 6 gündür..

hoşbuldum sende hoşgeldin :))) iyiyim aynı sen??
heeee tabi senin işine gelir senmi ayarladın yoksa bu durumu???

hoşbuldum sende hoşgeldin :))) iyiyim aynı sen??
heeee tabi senin işine gelir senmi ayarladın yoksa bu durumu???

ee heralde kuş boşuna kıdemli olmadık...
yukarda tanıdıklarım vaar:102::102::102::102::90::90:

kızlar ben geçen gün rüyamda misafirliğe gidiyordum ordaki herkes topikteki kızlarmış o kadar gerçekciydiki anlatamam yani sizde vardınız rüyamda ve o kadar samimiydikki anlatamam

kızlar ben geçen gün rüyamda misafirliğe gidiyordum ordaki herkes topikteki kızlarmış o kadar gerçekciydiki anlatamam yani sizde vardınız rüyamda ve o kadar samimiydikki anlatamam

ayy ne güzel olurdu ama bir arada olsak çok güzel geçer ortamımız hep gülmekle geçer

ee heralde kuş boşuna kıdemli olmadık...
yukarda tanıdıklarım vaar:102::102::102::102::90::90:
baksana şimdi sen varsın diye tıkır tıkır çalışıyor site kesin var bi iş...

yukarıdakilere selamlar :80:

yaa hayırdır inşallah ne güzel bir rüya inşallah gerçekleştirebiliriz birgün..

iyi geçinn benle çıkarım bak kalırsınız yine bozuk topikle

inşaaaaaaaaaalllaaaaaaahh:81:

Son düzenleme:
çiğdem tembih etti 4500.sayfa kutlayalım da hihoyt yok artık :)) nasıl olacak
:81: :81: :81:

hahahaaa avatarını çam ağacımı yaptın süpeeeeeer bende yapıcaktım ama bekliyorum daha ay sonuna doğru yapıcammm..

bende daha sonra yapcakdım da tickere bakınca yapıyım da içim açılsın canım sıkkın zaten

hahahaaa avatarını çam ağacımı yaptın süpeeeeeer bende yapıcaktım ama bekliyorum daha ay sonuna doğru yapıcammm..

bende daha sonra yapcakdım da tickere bakınca yapıyım da içim açılsın canım sıkkın zaten

ben onu ay sonuna kadar kaç ağaç yaparım:)

ben onu ay sonuna kadar kaç ağaç yaparım:)

iyi yapmışsın kuşum süper olmuşş :))
evet yaa bencede bu en fazla 4 gün gider :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…