evet bılıyorum daha 2 yıllık evlıyız ama bır bılsenız 2 yıl ıcınde neler yasadım
3 kere dusuk ve bu dusuklerın hepsı ayrı bı acıyla hastanelrde yatmalarla kurtajlarla oldu
yaptırmadıgım test gıtmedıgım doktor kalmadı sımdı bıde hergun ıgne meselesı cıktı 4 aydır hergun gobekten ıgne vurunuyorum.
evet bende hep ıcıme atarım esımle tartıstıgmda bı olay oldgunda o anda gereken cevabı veremem hadıııı ondan sonra otur coz bakalım olmuyor ıste boyle yapmamak lazımda yapabılırsen...
en ıyı pıskolok bızız canım kızlarında dedıgı gıbıı bızden ıyı pıskolokmu var delikafadulden ben sızın dertlerınızı canı gonulden dınlıyorum derdınız sıkıntınız varsada dınlemeye hazırım kızlarr bu topikte kımse cekınmesın nolur rahat olun ve can yoldasıyız gıbıı dertleselımmm dertlerımızıalkisalkisalkis
arkadaşlar bütün hastalıkların sebebi psikolojikmiş bünye kendi kendine hastalık üretiyormuş çok düşünmemek lazin ve tedevide sadece psikolojini düzgün tutmakla oluyor pozitif düşünen insanlar hastalıklarını hada kolay ve çabuk atlatırlar. asla kendinizi dinlemeyin hayatı oluruna bırakın ve anı yaşayın 1 saat sonra ne olacağını kimse bileme< hatta 1 dakka sonrasını.....
arkadaşlar bütün hastalıkların sebebi psikolojikmiş bünye kendi kendine hastalık üretiyormuş çok düşünmemek lazin ve tedevide sadece psikolojini düzgün tutmakla oluyor pozitif düşünen insanlar hastalıklarını hada kolay ve çabuk atlatırlar. asla kendinizi dinlemeyin hayatı oluruna bırakın ve anı yaşayın 1 saat sonra ne olacağını kimse bileme< hatta 1 dakka sonrasını.....
kkızzzzzzzzzlarrrrrrr
doktorlarım benim bugün çok depresifim beni çıkartın bu ruh halindensenağlama
hg kıss yarın tatilemi gidiyonkaydirigubbakcemile2
kkızzzzzzzzzlarrrrrrr
kkızzzzzzzzzlarrrrrrr
kkızzzzzzzzzlarrrrrrr
evet cnm yarın tatile ama tek değilsin malesef kayınvalidemlerde olacak:mymeka:
eşimi çok bunalttım.bugün bana ne dedi biliomuusn ben telefonda zır zır ağlıodum
tuğba sana tek bişi diym ben ölmek istiyorum dedisenağlama
hiç böle şeyler söylemezdi nasıl bunaltmışım eşimi nasılsenağlama
bunu yapabilsek zaten bu halde olmayız ama insanız işte olmuyor düşünmeden duramıyoruz 1 gün günümüz geçse acaba hamilemiyim miden bulansa hemen yoksaaaa diyorsun düşünmemek elde olsa keşkee boshayallersmile
eşimi çok bunalttım.bugün bana ne dedi biliomuusn ben telefonda zır zır ağlıodum
Herşey insanın kendi elindedir canım,önemli olan istemek,sen eğer artık herşeyini oluruna bırakıcam hakkımda hayırlısı ne ise o olsun diye düşünmek istersen düşünüyorsun.Ne yaşamış olursan ol.Al işte karşında canlı örnekler var.
durmadan evde ağlayan bi eş oldum kendimi tutamıyorumsenağlama
dır dır dır çoçuk die adamın başını beynini yedim
hem iş stresi hem evde ben bir yandanda annesi eşime çok üzülüyorum
durmadan evde ağlayan bi eş oldum kendimi tutamıyorumsenağlama
dır dır dır çoçuk die adamın başını beynini yedim
hem iş stresi hem evde ben bir yandanda annesi eşime çok üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?