Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

4 ay önce ama tutmadı şimdi 2.ye başladık inşaallah bu sefer tutar Allah yüzümüze baksın
neden tüp yaptırmıyorsunuz

23 yaşına girmeyi bekliyorum ilaçlarımı olsun sigortayla almak için :çok üzgünüm:

ben de anlatayım ama sizin kadar bişeyim yokki
3 yıllık evliyim 27 yaşındayım
4ay dır bebk istiyoruz ama daha 2 ay çalıştık :kedi:
yani yakında 3. denememiz olcak..:kedi:

Canım bu durum gerçekten çok moral bozucu bir durum biliyorum çünkü bende sık sık yaşıyorum önemli bir sorunum olmamasına rağmen..Ama insan bir an geliyor içinde tuttuklarını dışa vurmanın yolunu bu şekilde buluyor...Bazı şeyleri içinde tutmamaya çalış..aklına gelince söyle ama işte insanın yapısından dolayı olmuyor o da..SEn bilirsin canım..psikolağa gitmek çözüm olacaksa bekleme git derim ben.. Ama üzülme ne olur..

canım senin yaşadığın şeyleri inan burdaki tüm bebek bekleyen anne adaylarıda yaşıyor önemli olan üstesinden gelebilmek ama bunuda yapamıyosan psikoloğa gitmek mantıklı bence.Ama bizde bu topicte psikolog gibi çalışıyoruz valla önce bizimle paylaş geçmezse sıkıntıların gidersiz o zamankaydirigubbakcemileolumunekankayizsmile

Ah canım yaa insan sorunları kendi kendine büyütüyor biliyorsun değil mi? Tabi ki bu çok zor bir süreç hepimiz birbirine benzer şeyler yaşıyoruz,hepimiz aynı amaç için uğraşıyoruz.Ama bu meseleyi hayatının merkezine koyup kendini ve çevreni özellikle de eşini mutsuz etmeye değer mi? Sorun 1'ken,eşinle yaptığın tartışmalarla 2 oluyor. Birbirinize destek olup güç almanız gerekirken böyle yaparak birbirinizi yıpratıyorsunuz. Kendine böyle bir kötülük yapma lütfen,bu dünyanın sonu değil.Hayırlısının bu olduğuna inanırsan olmamasına üzülmüyorsun inanki. Eğer yardımcı olacaksa kesnlikle bir psikologtan destek alabilirsin.En azından konuşur rahatlarsın.

ay canımm bebek ıstemekte daha cok yakın yoldasınız baskaları kac yıldır beklıyor bılıyorsundur..bunu cok takma kafana esınle ıyıce oturup konussan olmazmıı sen benım gıbı herseyı once içine atıyosun sonra bısey denk gelıyor patlıyosun sonra agla babam agla demıı.bende oyleyımm..ama buay ınankı burdakı kızlarla tanıstımdan berı cok sukur aklıma arada gelıyor ve hıc aglamadım desem yerıdır.içine atma bundan sonraa gel burda paylas derdını ne olursa olsunn..kımse sana kızmaz tepkı vermez bızım topiğimiz ap ayrı zamanla gorursun zaten..bebek ozlemını cok ıyı anlıyorumm ama devamlı dua et demekkı zamanı var kı bekletıyor..rabbım gucumuzu sabrımızı sınıyor o yuzden hep dua et hepp oldumuuu ınşlh senınde zamanı gelınce bebeısın olcakkk opuyorumnanaktan

kız sayemizde kafandaki sorunda kalktı o zaman bu ay sen kesin hamiş olursun:Saruboceq:

ayy canım ama sen bu kadar çook üzülürsen kendini hırpalarsan olacağı varsada olmaz..sen bu topikde genel psikologa gelmiş say faydası olmazsa doktr.gidersin:1hug:

23 yaşına girmeyi bekliyorum ilaçlarımı olsun sigortayla almak için :çok üzgünüm:

canım benim sigorta ne kadarını karşılıyor bilmiyorum ama sadece ilaçları karşılıyor bizde ssk sız yaptırıyoruz 1 milyar felan gidiyor ilaçlara
ve 5 aşılama denemen lazım öle kolay değil eşininde 5 yıl pirimi ve 3 senelik evlilik şartı var
bunların hepsini geç sadece 1 tane embriyo koyuyorlarmafoldumben

ben tek degılım yanı?ama bende ılk defa oluyor resmen sınır krıızı gecırdım kendımı kabettım:gitme:

hatta ben bunu 1 senelik evliyken yasadım çünkü benimle bir evlenen herkes hamileydi bir ben kalmıştım şimdi 2. yi doğurdular o başka tabi
bende psikoloğa gitmeyi düşündüm ama sonra vazgeçtim kendi kendime düzeldim gidersem daha çok yıpranırım sanıyordum sen bilirsin eğer atlatabilirsen ne güzelolumunekankayizsmile

zaten ozmana kadar 6 yılllık evli olcam eşimin ssksıda yetiyor ama aşılama denermiyim bi daha bilmiyorum:umursamaz: 1 tane embriyomu eyvahedigeldismile neyse Allah bereket versin diyelim napalım

cok saolun arkadaslar ama cozumu dusunuyorum duusnuyorum bulamıyorum...
rahatlalmam lazım sakın kafayla dusunmem lazım..

evet bılıyorum daha 2 yıllık evlıyız ama bır bılsenız 2 yıl ıcınde neler yasadım
3 kere dusuk ve bu dusuklerın hepsı ayrı bı acıyla hastanelrde yatmalarla kurtajlarla oldu
yaptırmadıgım test gıtmedıgım doktor kalmadı sımdı bıde hergun ıgne meselesı cıktı 4 aydır hergun gobekten ıgne vurunuyorum.
evet bende hep ıcıme atarım esımle tartıstıgmda bı olay oldgunda o anda gereken cevabı veremem hadıııı ondan sonra otur coz bakalım olmuyor ıste boyle yapmamak lazımda yapabılırsen...

cok saolun arkadaslar ama cozumu dusunuyorum duusnuyorum bulamıyorum...
rahatlalmam lazım sakın kafayla dusunmem lazım..

en ıyı pıskolok bızız canım kızlarında dedıgı gıbıı bızden ıyı pıskolokmu var delikafadulden ben sızın dertlerınızı canı gonulden dınlıyorum derdınız sıkıntınız varsada dınlemeye hazırım kızlarr bu topikte kımse cekınmesın nolur rahat olun ve can yoldasıyız gıbıı dertleselımmm dertlerımızıalkisalkisalkis

arkadaşlar bütün hastalıkların sebebi psikolojikmiş bünye kendi kendine hastalık üretiyormuş çok düşünmemek lazin ve tedevide sadece psikolojini düzgün tutmakla oluyor pozitif düşünen insanlar hastalıklarını hada kolay ve çabuk atlatırlar. asla kendinizi dinlemeyin hayatı oluruna bırakın ve anı yaşayın 1 saat sonra ne olacağını kimse bileme< hatta 1 dakka sonrasını.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…