- 30 Haziran 2009
- 1.560
- 2
- 156
durmadan evde ağlayan bi eş oldum kendimi tutamıyorumsenağlama
dır dır dır çoçuk die adamın başını beynini yedim
hem iş stresi hem evde ben bir yandanda annesi eşime çok üzülüyorum
merhaba sultancım adını bilmediğim diğer tüm arkadaşlar merhabaolumunekankayizsmile
Üstelik kendinide bıraktın bak diyosun kaş bıyık birbirine girdi diye..Yapma böyle canım yoksaklava: geliyor.
Madem gidiyorsunuz döndüğün zaman seni beni baştan yarat programına alacağım,günlük görevler vereceğim sana..Böyle olmaz gözümün önünde müsaade etmemmmlmaz:
merhaba sultancım adını bilmediğim diğer tüm arkadaşlar merhabaolumunekankayizsmile
evet cnm yarın tatile ama tek değilsin malesef kayınvalidemlerde olacak:mymeka:
eşimi çok bunalttım.bugün bana ne dedi biliomuusn ben telefonda zır zır ağlıodum
tuğba sana tek bişi diym ben ölmek istiyorum dedisenağlama
hiç böle şeyler söylemezdi nasıl bunaltmışım eşimi nasılsenağlama
Üstelik kendinide bıraktın bak diyosun kaş bıyık birbirine girdi diye..Yapma böyle canım yoksaklava: geliyor.
Madem gidiyorsunuz döndüğün zaman seni beni baştan yarat programına alacağım,günlük görevler vereceğim sana..Böyle olmaz gözümün önünde müsaade etmemmmlmaz:
o zaman şöyle düşünün hayatta ne dertler var çaresi olmayayan. çok isyan etmemlek lazım ve birşeyi aşırı birşekilde istememek lazım unutmayın ki yaşanan her şeyde var bi hayır allah insanı baş edemeyeceği dertler vermesi bu dertlerle sınamasın başına öyle birşey gelirki arkana döner bakarsın benim ağladığım bunalıma girdiğim düşünmekten kafayı yediğim dertmiymiş bu derdin yanında diye hiç bir zaman allah bugünlerimizi aratmasın şükretmek lazım ve sabretmek lazım içinizi kafanızı rahat tutun ve şu yaşamamın mucize olduğu hayyatta eşinle yaşayabildiğin kadar anları yaşa boş düşüncelerle ne kendinin ne eşinin zamanını çalma bu günler birdaha gelmeyecek geriye baktığında keşkelerin çok az olması dileğiyle kızlar benim çıkmam lazım görüşürüz öpüldünüz.....
karats, ua27+, darkangellove58, krizantem20, Nimett07+, impaladeniz, maonyaaa, hperi, _dreamlike_, N_a_l_a_n
maşallahımız var kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?