Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

durmadan evde ağlayan bi eş oldum kendimi tutamıyorumsenağlama
dır dır dır çoçuk die adamın başını beynini yedim
hem iş stresi hem evde ben bir yandanda annesi eşime çok üzülüyorum

senı cok ıyı anlıyorum bende bazen esıme cok uzuluyorum
ısınde ayrı stersler gelgıtler yasıyo eve gel benımle ugras
e tabı oda cocouk ıstıyo baba olmak ıstıyo derken onlarada acımak uuzlmek lazım ya.
kıyamam ben yaaa kendı kendıme uzuldummu bırde uzuntum bıtınce ayrı bıde esım ıcın uzulurum onuda uzdum dıye offf

CAnım benim..bunu ancak karşılıklı anlayışla atlatabilirsiniz..sen biraz çocuk konusunu kapat istersen..eşinde senin ağlamana anlayış gösterecektir..bir şekilde olaylara kaşı duygularınızı kontrol edin..ama bunu sen tek başına yapamazsın..biraz sen biraz eşin ortayı bulmaya çalışın derim ben..

Üstelik kendinide bıraktın bak diyosun kaş bıyık birbirine girdi diye..Yapma böyle canım yoksa klava: geliyor.
Madem gidiyorsunuz döndüğün zaman seni beni baştan yarat programına alacağım,günlük görevler vereceğim sana..Böyle olmaz gözümün önünde müsaade etmemmm lmaz:

hperi harikasın valla opuyorumnanaktan

o zaman şöyle düşünün hayatta ne dertler var çaresi olmayayan. çok isyan etmemlek lazım ve birşeyi aşırı birşekilde istememek lazım unutmayın ki yaşanan her şeyde var bi hayır allah insanı baş edemeyeceği dertler vermesi bu dertlerle sınamasın başına öyle birşey gelirki arkana döner bakarsın benim ağladığım bunalıma girdiğim düşünmekten kafayı yediğim dertmiymiş bu derdin yanında diye hiç bir zaman allah bugünlerimizi aratmasın şükretmek lazım ve sabretmek lazım içinizi kafanızı rahat tutun ve şu yaşamamın mucize olduğu hayyatta eşinle yaşayabildiğin kadar anları yaşa boş düşüncelerle ne kendinin ne eşinin zamanını çalma bu günler birdaha gelmeyecek geriye baktığında keşkelerin çok az olması dileğiyle kızlar benim çıkmam lazım görüşürüz öpüldünüz.....

canım tatıl bencede cok ıyı bır fıkır tek olmasanızda farketmez ayrı gezersınız sızde pesınıze takılcak hallerı yok ya alala o manayla esınınde gonlunu alırsın kaydirigubbakcemile3

:roflol: benide baştan yaratırmısınnn :roflol:

ayy burası bugun dert topıcı oldu yaa cok pardon kendı adımabilmiyorumkismile

arkadaşlar bişi sorucam. şu meşhur kaplıca işi var ya hafta sonu teyzemle konuştuk. teyzem bebiş yapcan ya iyi gelir dedi. bende ya varsa dedim. var mı ki dedi. hayır ya varsa o zamana olursa dedim. o zaman gelmeden önce test yaptırırız ona göre davranırız dedi. hemen belli olur mu ki yav ayın 20 sine?

öyle değüilmi ya
bşraz kendine bakmalısın ne öle saldım çayıra mevlam kayıra
erkek eve geldiğinde güler yüz tatlı dil ve gösteriş bekler bunların hiçbiri olmazsa kopukluk olur
kendine bak arkadaşım

çok güzel söyledin canım her günün kıymetini bilmeliyiz giden ömürden gidiyor çünkü daha dönüşüde yok.kendine iyi bak görüşürüz sonra opuyorumnanaktan

karats, ua27+, darkangellove58, krizantem20, Nimett07+, impaladeniz, maonyaaa, hperi, _dreamlike_, N_a_l_a_n
maşallahımız var kızlar

canım hperım benımm haklısın sonuna kadar evet bu kendını bırakan kızlarla sen ılgılen oldumuu iştıma gorevıde benımm..baska neler cıkacak ılerde onlarıda kızlara tek tek verelım nasılllalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…