Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

canım bende bı ara duusnuyodum kaplıcaya gıtsemmı dıye oraya gıdıp o ay hamıle kalan bayanlar var duydum ben aklıma takıldı acabane gıbı bı faydası olabılırkı gıtsekmıkı?

aaa yaratmak Allaha mahsus öle demeyin klava:[/QUOTE]

ohaoldumsmile

kanda cıkar canımmm gıtmeden bır gun once kan testı yaptır kesın sonucu alırsın orda.içindekı kuskuyuda atarsın opuyorumnanaktan

kızlar çok saolun ya allah sizden binkere razı olsun.kız hyperi sen beni güldürdün allahta seni güldürsün
eşim gene iyi dayanıo bana.ben olsam valla bana böle davranan eşe eşim kadar sıcak davranamam.o hiç bişey olmamış gibi davranıo geri bana allah eşimdende razı olsun.benim gibi bi deliyle uğraşıosempatiksalakcinni
ama kızlar banada yazık değilmi yaşım 21 benim çektiğim çilelere bak.ilk 3ay vajinusmustum öyle burnumdan geldi şimdide bebek.

halay basııı hadı halayaaa:teytey::teytey:

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

aynen böyle düşünüyorum!

Konuyu Toplam 12 Kullanıcı okuyor. (11 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)

karats, ua27+, darkangellove58, elfkaya, maonyaaa, Nimett07+, krizantem20, zeynep4+, hperi, impaladeniz, N_a_l_a_n

aaaaaaaklava: oyle demee cok sukur esın cıt demıyo sana sende ona cıt demıcen bundan sonraa okmı..hersey allahtan demekkı yasıcakmısın bunları oyle demee cok sukur halıneealkisalkisalkis

kızlarr hadı halayaa bugun sabahkı halayımızı cekemedık:teytey::teytey::teytey:

kızlar ben halayın ortasındayım hadin tey tey
ahoo ahoo ahoooo:teytey:

valla ben deliyim baksanıza hem ağlarım hem halay çekerim:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…