hayırlı cumalar.dünürüm sen işe ne zaman başlıyon daha başlamadın dimi?
hoşgeldin sevgicimmm
nasılsın buğlemcik nasıl??
ben hala adet olmadım canımm...
inş güzel haberler verebilirim bu ay
slm kızlar saat 2.30da transfere gidiyrm dua edin banaaa
niyeyseee bi heycan bastıııı kendimi tutamıyrmmm
kızlar 35. haftadayım bugün kontrole gittim biraz moralim bozuldu dok tor bebeğin suyu azalmış dedi ama kilosu ii gelişimi normal dedi çarşamba tekrar çağırdı nts yaptık oda normal çıktı. bol su iç dedi şimdi su içiyorum bol bol ama çok üzüldüm bşey olur mu diye(((
kızlar 35. haftadayım bugün kontrole gittim biraz moralim bozuldu dok tor bebeğin suyu azalmış dedi ama kilosu ii gelişimi normal dedi çarşamba tekrar çağırdı nts yaptık oda normal çıktı. bol su iç dedi şimdi su içiyorum bol bol ama çok üzüldüm bşey olur mu diye(((
aaa millet gelmiş sohbet etmiş bi sürü bizim haberimiz yok
naber canımm efeciğim nasıllll maşallahh 5 kiloyu geçmiş tosunumm allah sağlık versin inşallahhh
korkma canım bol bol su iç bişey olmaz içini ferah tut
canım bozma moralini benim en yakın arkdaşımdada oldu bu bebek büyüdüğü ve doğuma az kaldığı için su azalıyor çok prof gezdi hatta hepside normal dedi dediği gibi bol su tüket ve dinlenn
canımcım bebişin kaç gr? önemli bişey olsa dr. mutlaka söylerdi. sen bol bol su iç. dr. riskli bi durum olursa bebişini alır. bebişinde 35. haftaya geldiğine göre riskli dönemi geçti zaten. doğumların bir çoğu 36. haftadan itibaren başlıyor. 40. haftayı tamamlayan bebek 5 te birmiş. benimki 40. haftayı 2 gün geçmişti. ben o beşten biri oldum yani
dreamlike_
cnm dediğim gibi benimde suyum azaldı bol su tüket ve bol bol dinlen dedi
ama ben tabi durmayıp temilik yaptım doğuma yakın suyum iyice azzaldı sızmaya başlamış ve sezeryanla doğum yaptım suyum iyice azaldığı için bekleyemeyiz sezeryanla alıcaz dediler...
bu kötü bi durum değil sadece kendini yorm bol su tüket ve bol bol yat dinlen ......
dreamlike_
cnm dediğim gibi benimde suyum azaldı bol su tüket ve bol bol dinlen dedi
ama ben tabi durmayıp temilik yaptım doğuma yakın suyum iyice azzaldı sızmaya başlamış ve sezeryanla doğum yaptım suyum iyice azaldığı için bekleyemeyiz sezeryanla alıcaz dediler...
bu kötü bi durum değil sadece kendini yorm bol su tüket ve bol bol yat dinlen ......
sağol canım tavsiyen için. sen kaç haftalık doğum yapmıştın brde bebişin kaç kiloydu doğduğunda. Benim korkum daha küçük daha 2500gr doğmasn birazdaha büyüsün istiyoru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?