Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

canım ya çok sağol içim okadar çok rahatladı ki iyki varsınız. çok teşekkür ederim Allah sana ve bebişine uzun ömürler versin canım.

canım ya çok sağol içim okadar çok rahatladı ki iyki varsınız. çok teşekkür ederim Allah sana ve bebişine uzun ömürler versin canım.

cnm ne demek burda hepimiz acsıyla tatlısıyla tüm sorunlarımızı paylaştık birbirimize en zor anlarımızda destek olduk cnm sende iyiki varsın ....
aminnnnn cnm aminnnn cümlemize ve bebişlerine inşallahhhhhh..
inşş sende hayırlısıyla kucağına alıcaksın miniğini annesi bide sen o anı yaşa ve inan bana bu güzellik her geçen gün daha da büyüleyici oluyo o güzel günleri düşün annesi bebişini üzme lütfenn....

betüş nasılsın cnm yakalıyamadım senii sohbet edemedik bebişin nasıl annesi öpüyorum cnm seni inşş denk gelince bol bol sohbet ederiz .....

canım korkma allahın izniyle birşey olmazzz...
sen suyunu içmeye devam ett...
sağlıkla bebişini kucagına alırsın inş

kızlar ben adet oldum bugünnn....
üzülmedim en azından gecikmeden oldum buna da şükür

canım korkma allahın izniyle birşey olmazzz...
sen suyunu içmeye devam ett...
sağlıkla bebişini kucagına alırsın inş

canım amin inşallah sağlıkla kucağıma alacağım günleride görürüm son zamanlar insan dahamı evhamlı oluyo ne

hayırlısı olsun canım bebişin geliceği geceği zamanı biliyodur moralini yüksek tutmanada çok sevindim canım

slm kızlarrr.transferim yapıldı.2günlük istiratın ardından geldim yanınızaaaa

inşş hakkımda hayırlı bi sonuç olur ve bu sefer yüzüm gülerrr.

bazen çok ümitli bazende çok ümitsizliğe düşüyrmmm.ama herşeyden önemlisiiii hakka tevekkül ettim

kızlar ben geldimbugün doktora gittik çok sağlıklı dedi doktor bu sefer başka doktora gittim tercih üzerine çok iyiydi :94:sağolsun buarada bebişimiz kız dedi ama % 10 bacaklarını sıkıca kapatmış çok edepli dedi doktor hanım malesef göstermedi yine bu sefer doktorun suçu yok bacağı açık olmadığından kız diyorum biraz kıza benziyo dedi yüzüde minyon kız olabilir dedi ama sakın hazırlık yapmayın bir dahaki aya süpriz erkek diyebilirim dedi eşim bile farketti bacaklarını sıkıyo göstermim diye eşşek sıpası ne olcak

hiç evham yapma canımm..
allahın izniyle çok yakında sağlıkla bebişini kucagına alıcaksın inş

evet canım herşeyin zamanı var...
sabırla bekliyoruz bizde..
hayırlısı olsun inşş

canımmm hayırlı haberler verirsin inş..
ben tüp bebekten umutluyum tutma şansı daha yüksek içini ferah tutt..

bol bol da dinlen uzan..
yorma kendini..
iş falan da yapma çok fazlaa...

hayırlısı olsun canımm..
ilk bebekte cinsiyet çok da farketmiyor ne de olsa..
stres yapıp cinsiyet öğrenme telaşına düşme canımm..

hayırlı ve sağlıklı evlat olsun inş

hakkında hayırlısı böyleymiş demekki canım

Rabbim sanada hayırlı bir evlat nasip edecek canım inan bana

iyi akşamlar kızlar,ahhh ne kadar isterdim bende şu an hamile olmayı...aylardır bekliyorum,neredeyse 1 yıllık evliyim

üstelik bu ay ayın 1 de ve 15 de de hastalandım,yani aynı ayda 15 gün arayla iki kez...dolayısıyla yumurtlamamda şaştı
bu durum neden olur yada yumurtlama neye göre hesaplanır arkadaşlar bir fikri olan varmı

nette hesaplama programları varya canım ordan bakarsan daha net sonuca varırsın..Bende evlendikten 1 yıl sonra hamile kaldım ve şuan bebeğim 2 aylık yani sıkma canını ve pozitif düşünmeye devam etki bebişin sana tutunsun

tşk ederim,olumlu düşünceyi hayatımın hiç bir dalında elden bırakmıyorum..hatta sürekli enerji çalışmaları bile yapıyorum..
insan kendini hazır hissettiğinde bebek kokuları geliyor burnuna durup dururken..
daha önce netten hesaplattım ama her zaman doğru çıkmıyor,bedenimize göre..

günaydın kızlar. babamız kayseride biz dükkan açtık. efecik emziğini atıp yumruklarını ağzına tıkıştırmakla meşgul

günaydın kızlar. babamız kayseride biz dükkan açtık. efecik emziğini atıp yumruklarını ağzına tıkıştırmakla meşgul

ayy yerim ben onuu yaaaaaaaa

bayılırım böle bebeklereee.demek yumruklarını ağzına alıooookurban olurum onu yaradanaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…