Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

ua27 canım çok sevindim allah kucağına almayıda nasip etsin sağlıklı bir hamlelik geçirirsin umarım

ben olumlu düşünce tekniklerine inanıyorum ve tüp bebekle tedavi aşamasındayım,transfer için gün sayıyorum..olumlu telkin tekniklerinde,pozitif düşüncelerden bildiklerinizi kısaca benimle de paylaşırmısınız lütfen...benim parolam,herşey mükemmel bir şekilde ilerliyor,Allaha şükür..sizinki ne?:))

sağol canım tşk ederimm...
hayırlısı böyleymiş demek ki..
doğru zaman da biz de kavuşucaz allahın izniylee...

en kısa zaman da güzel haberler veririz inş hep birliktee

selam kızlar naber?
ayşecimçok sevindim. gözün aydın. inşallah sağlıkla kucağına da alırsın.

slm kızlar nasılsınız bakalım handancık benıde hamıslere eklersen sevınırım oldumu seker bugun kan testı yaptırdım POZITIF CIKTI... PAZARTESIDE DOKTORUMA GITCEM RABBIM HERKEZE NASIP ETSIN

canım benim çok sevindim rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin canım hayırlı olsun tekrar

kızlar 25.05.2011 çarşamba günü oğluma kavuşuyorum Allahın izniyle benm için dua edin sezeryan oluyorum hepinizi çok öptüm

canım rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah kolay toparlarsın kendini
şimdiden hayırlı olsun canım

selam kızlar umarım güzel bir hafta geçirirsiniz.
Annem yarın bel fıtığından ameliyat olacak kızlar platin takılacak dualarınızı esirgemeyin bizden olurmu Rabbim herkese acil şifalar verir inşallah

slm kızlar nasılsınız:)ne zmndır giremedim ama girdim we gzl hbrler aldım ua cnmm çok sewindim allah tamamına erdirsin işlhh sağlıkla kucağına almayı nasip etsin doğum yapacak arkadaşada allah kurtarsın bebeğini sağlıcakla kucağına alsın işlhh
sewgicim annenede geçmiş olsun allah acil şifalar wersin....

Annem yarın bel fıtığından ameliyat olacak kızlar platin takılacak dualarınızı esirgemeyin bizden olurmu Rabbim herkese acil şifalar verir inşallah
geçmiş olsun cnm.allahım şifa versinnn.bendede var bel fıtığı hiç bir hastalığa benzemiooo

nazcım hoş geldinn.topiğimizde güzell haberler varrr uada hamile nimette.darısı hayırlısıyla bizlere olsun inşş

slm kızlar maonyacım..dremlıke.nazderıncım.impaladenızcım.sevgıcım.edacım.mutlukız.rafıyecım. canlarım allah razı olsun cok saolunn..rabbım olmayanların hepsıne nasıp etsın ınşlh bunu canı yurekden dılıyorum kızlar hepınıze bebıs bekleyenlere ınşlh..cuma gunu kontrolum var hayırlısıyla ınşlh kızlar ama korkuyorumda kızlar yaa oncekı gebelıgım gıbı olursa dıye korkuyorum ama dusunmekte ıstemıyorum ama ınsan oglu ıste bıan aklıma gelıyor

Son düzenleme:
impaladeniz+ maonyaaa+ SLM KIZLAR NABER

aaa nimettemi hamilee ne gzl çok sewindim amin cnm amiin.....

canım çok geçmiş olsunn...
acil şifalarr...
çok çabuk atlatır inş...

canım kontrolün güzel geçer inş...
güzel haberlerini bekliyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…