selam kızlar nasılsınız bakalım bugünnnn
selam kızlar nasılsınız bakalım bugünnnn
slm kızlar nasılsınız bakalım handancık benıde hamıslere eklersen sevınırım oldumu sekerbugun kan testı yaptırdım POZITIF CIKTI... PAZARTESIDE DOKTORUMA GITCEM RABBIM HERKEZE NASIP ETSIN
selam kızlar umarım güzel bir hafta geçirirsiniz.
Annem yarın bel fıtığından ameliyat olacak kızlar platin takılacak dualarınızı esirgemeyin bizden olurmu Rabbim herkese acil şifalar verir inşallah
kızlar 25.05.2011 çarşamba günü oğluma kavuşuyorum Allahın izniyle benm için dua edin sezeryan oluyorum hepinizi çok öptüm
slm kızlar nasılsınız bakalım handancık benıde hamıslere eklersen sevınırım oldumu sekerbugun kan testı yaptırdım POZITIF CIKTI... PAZARTESIDE DOKTORUMA GITCEM RABBIM HERKEZE NASIP ETSIN
günaydınnnnnnnnnnnnn
nasılsın canım nasıl gidiyor
kızlar selam.....
nasılsınız yine kmse yok nerdesiniz yahu.....
:97::97::97:
saol canım bizde iyiyiz çok şükür havalarda ısınmaya başladıya inşallah gelininle gezilere gideceğiz bol bol güneşlenmek içindünürüm selam. annen için sevindim. inşallah ağrı sızı hiçbir şeyi kalmaz. gelinim nasıl sen nasılsın?
sende kendine ve bebişine iyi bak canımmerhaba kıslar..uzun zamandır girip sadece okuyabiliyorum olup biteni..ama yazmaya fırsatım olmuyordu..mağlum işe başladım,gündüzleri okuldayım,akşamlarıda ufaklıkla vakit geçiriyorum..annemde bizde,fırsat olmuyor işte sizlerin yanına gelmeye..hepinizi öpüyorum ..kendinize iyi bakın..
bizlerde iyiyiz canım seni öpüyoruzkaç gündür uğrayıp kalamadım...
sohbet edemedik kızlar..
inş hepiniz iyisinirdir...
öpüyorum çokk
geçecek o günler canım sonraları hep birlilte uzun uykular uyuyacaksınızgünaydın arkadaşlarrrrr işe gitmiyorum ama oğlum sağolsun uyutmuyo
günaydın canım en yakın zamanda bekliyoruz güzel haberlerigünaydınnnnnnnnnnnnn
kızlar selam.....
nasılsınız yine kmse yok nerdesiniz yahu.....
:97::97::97:
hiiç endişelenme cnmm sağsalim kucağına alıcaksın allahın izniyle bebeğini...kızlar çok moralim buzuk yardımınıza ihtiyacım var bebeğiminsuyu yükselmemiş akciyerleri gelişsin diye iğne vuruldum pazartesi belli olacak iki doktorda aynı şeyi söyledi haftaya salı yada çarşame bebeği alıcaz dedi haftaya 37. haftaya giriyoruz kilosu 2800 o zamana kadar 3000 olur dedi kilosu sizce endişelenmeilimiyim bi sorun çıkar mı üfff çok üzülüorum((( yardımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?