maşllah cnm bak büyümüş ne güzel allahım sağlıklı hayırlı ömürler nasıp etsin
allahım korusun bebeğini çok tatlı cnmslm kızlar bebeğim bir aylık oldu biliyosunuz 36 haftalıkken doğmuştu 2600gr dı doğduğunda dün kontrolümüz vardı bebeğim 3700gr olmuş çok şükür bi sorun yok büyüyo bebeğim. pek gelemiyorum hiç zaman bulamıyorum zaman buldukça uyuma ihtiyacımı karşılıyorum:) size bebeğimi resmini göstereyim dedim. İşte Azra bebeğim....
slm kızlar bebeğim bir aylık oldu biliyosunuz 36 haftalıkken doğmuştu 2600gr dı doğduğunda dün kontrolümüz vardı bebeğim 3700gr olmuş çok şükür bi sorun yok büyüyo bebeğim. pek gelemiyorum hiç zaman bulamıyorum zaman buldukça uyuma ihtiyacımı karşılıyorum:) size bebeğimi resmini göstereyim dedim. İşte Azra bebeğim....
slm kızlar bebeğim bir aylık oldu biliyosunuz 36 haftalıkken doğmuştu 2600gr dı doğduğunda dün kontrolümüz vardı bebeğim 3700gr olmuş çok şükür bi sorun yok büyüyo bebeğim. pek gelemiyorum hiç zaman bulamıyorum zaman buldukça uyuma ihtiyacımı karşılıyorum:) size bebeğimi resmini göstereyim dedim. İşte Azra bebeğim....
allahım korusun bebeğini çok tatlı cnm
ama bu çok tatlııı maşallah maşallahhh
allah nazarlarsan korusun
herşeyin güzel gitmesine çok sevindim canımm...
arada da olsa uğramaya çalış..öpüyorum sizi
maşşallah prensese
analı babalı büyümek nasip olsun inşallah
günaydınnnnnnnnnnnnnnn
Günaydın canımmmmm;
Herkes iyidir umarım arada çiğdem uğramış nasılsın iyimisin herşey yolundadır umarım
Edoş ne oldu reglin canım
:97::97::97::97:
hayırdır özparcımm nolduu.canın neye sıkkın:26:
okul açılınca bebeğe bakacak kimsem yok burda,bakıcı bulmam lazım..eşimin ailesi bize demeden plan yapıyormuş biz gidip bakarız diye..ama iş yapmazlar kesinlikle..gelseler okul,ev,bebek,bide onlara hizmet edeceğim,hepsi çok fazla gelecek..annemde başını arıtacaklar diyor sürekli canımı sıkıyor..
yeni ev aldılar,borçları var,sürekli para muhabbeti yapıyorlar.evlerine yardım olsun diye 3 milyara mutfak yaptırdık,bizde para kalmadı sonra tabi,bebeğe takılan altınları bile sattık yani,o kadar sıkıştık,öyle olunca ücretsiz izin bile alamadım,2 aylık çocuğu bırakıp okula gittim..ayrıntısını bilmedikleri için daha para istiyorlar,sanki biz para basıyoruz..annemde onlar yüzünden çocuğunu rezil ettin diyip duruyo..
arada kaldım yanii,sıkıldım çoookkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?