Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

allahım korusun bebeğini çok tatlı cnm

Son düzenleme:

ama bu çok tatlııı maşallah maşallahhh

allah nazarlarsan korusun

herşeyin güzel gitmesine çok sevindim canımm...

arada da olsa uğramaya çalış..öpüyorum sizi

maşşallah prensese
analı babalı büyümek nasip olsun inşallah

allahım korusun bebeğini çok tatlı cnm

ama bu çok tatlııı maşallah maşallahhh

allah nazarlarsan korusun

herşeyin güzel gitmesine çok sevindim canımm...

arada da olsa uğramaya çalış..öpüyorum sizi

maşşallah prensese
analı babalı büyümek nasip olsun inşallah

teşekkürler kızlar. fırsat buldukça uğruyacağım. bu rada sultan seni tebrik ederim çok sevindim.

slm kıslar nasılsınız?biz oğlumla iyiyiz,güsel güsel büyüyoruz..sizlerde iyisinizdir inşş...öptüm hepinizi:79::80::81:

canımm 41 kere maşalllah Azraya allah nazarlardan saklasın sağlık versin sizlere bağışlasınnnn

slm kıslar...nasılsınız?
oğluşum iyi amabenim canım bugün çoooook sıkkkın..belki vardır birileri diye girdim ama kimse yok..öptüm hepinizi

hayırdır özparcımm nolduu.canın neye sıkkın:26:

okul açılınca bebeğe bakacak kimsem yok burda,bakıcı bulmam lazım..eşimin ailesi bize demeden plan yapıyormuş biz gidip bakarız diye..ama iş yapmazlar kesinlikle..gelseler okul,ev,bebek,bide onlara hizmet edeceğim,hepsi çok fazla gelecek..annemde başını arıtacaklar diyor sürekli canımı sıkıyor..
yeni ev aldılar,borçları var,sürekli para muhabbeti yapıyorlar.evlerine yardım olsun diye 3 milyara mutfak yaptırdık,bizde para kalmadı sonra tabi,bebeğe takılan altınları bile sattık yani,o kadar sıkıştık,öyle olunca ücretsiz izin bile alamadım,2 aylık çocuğu bırakıp okula gittim..ayrıntısını bilmedikleri için daha para istiyorlar,sanki biz para basıyoruz..annemde onlar yüzünden çocuğunu rezil ettin diyip duruyo..
arada kaldım yanii,sıkıldım çoookkk

allah yardımcın olsun cnm.
nie 3milyarlık kaynananlara masraf ettimnizki onlar tabi isterler yokku bilmezler.bizdede yok bebeğin masrafı fazla desene bitanem.daha bebeğin altınlarını saattın.annen nedne bakmıo bebeğinee???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…