inşallah canım benim inşallahhh
ben de inanıyorum
sen nasılsın bu arada görüşmeyelii???
kızlar bu arada teste 2 gün kalmış inşallah bu ay size hayırlı haberim olurrr dualarınızı esirgemeyinn
mrb canım testin sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum...
benim biraz zor geçiyo canım 2 haftadır bulantılar çok zorluyo benii
bir an önce şu bulantılar bitsin(
hayırlısıyla inşallah pazartesi kalp atışları için gitcem...
ayy kıyamam ya ta sıcaklar tabi Rabbim sabır sağlık versin canım olsun güzel şeyler bunlar ayrıca çok bulantısı olan kadınların hamilelikleri sağlıklı geçer diyor doktorlarrr
slmmm herkeseee
çoook sağol canm en kısa zamanda rabbim sanada ve diğer arkadalarımada nasip etsin
öylemiii hiç bilmiyodum..inşallah öyle olur.
slm cnmm bnde izmirdeyim ya şeeyy ayıp olmazsa fiyatı ne kdrmış testleriniyiyim canım şükürrr halam geldi amerikadan onu misafir ettik yoğun geçti günler sıcak çok izmir yanıyoruz
bu arada kızlar halam amerikadan ovulasyon testi getirdi bana orada çok ucuz ve çok kaliteli isteyen olursa göndericek sizler için rica ettim erken gebelik testleri ovulasyon testi ve benzeri ne isterseniz bana kargo edecek bende size yollarım ben buay kullandım çok basit ve çok hassa umarım işe yararrrr
slm kızlaar nasılsınız edacımm sultancım nasılsınız kızlar?
sultancık bebiş seni zorluyo sanırım ama olsun herşeye değer canım.....onlar ii olsunda...
bn geliyorum ama kmse olmayınca okuyup çıkıyorum wet cnm az kaldı bakalım hayrlısı.........iyiyim canım benim sen nasılsınn??
ne zamandır görüşemedikk..korunmanın bitmesine de az kalmışş...
hayırlısı olsun inş canımmm...
slm sevgicim nasılsın kızın nasıl kaç aylık oldu biraz fzla soru sordum ama vakit dar
bu arada sultanım hamile cnm
aminnnnn canımmm inşallahhh yarın hayırlı haberlerini bekliyorummm bebişin kalp atışı demiştin daha önce duymasınızmı? 8 haftalıksın değilmi canım daha erken de duyuluyordu
ayyyyy çok sevindim valla sultancım çok çok tebrik ederim canımcım benim allah kucağına almayıda nasip eder inşallah
bizde iyiyiz tatlım ayın 17sinde 4.ayımız bitecek buğlemcikle büyüyorlar işte göz açıp kapayana kadar valla senin kız nasıl büyüdümü o da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?