Merhabalar kızlar..Son günlerin rekoru kırılmış topikte
Çiğdemcim bebeğin hayırlı olsun..İnsallah sağlıkla kucağına alırsın..Benim oğlan erken davranmazsa abimiz olacaksınız
Sevgicim başın sağolsun..Mekanı cennet olsun amcanın inşallah..
Benim moraller çok bozuk20. haftayı doldurduk ve erken doğum riski başladı rahimdeki bozukluk yüzünden..Pek iç açıcı şeyler okumuyorum nette,dr umda doğru düzgün bir şey söylemiyor Allahım her şeyin hayırlısını versin diye dua ediyorum bol bol..
slm kızlar bayadır konusamadık 4 YLIK Hmıleyım erkek bebegım olcak mujdeyı verıyım dedım
evet tatlım ya ne zaman baksam kimse yok bende pek yüzden girmiyorum arada haberlerinizi almak için giriyorum topiğe nerde eski günler
öperim tmm teyzesi .....
bugünlerde hareketlenmişiz bende şaşırdımmm
ne güzel herkes haber veriyor kimse de aklımız kalmıyor..
sende ugradıkça yazz..
öpüyorum sizi gülcümm...
tünaydın kızlarrrr bugun 15.00'te bir profla randevum var buna ilk kez gideceğim dualarınızı esirgemeyin umarım olumlu şeyler söyler
herkese mrb...uzun zamandır gelemedim...
okuduğum kadarıyla herkesler çok iyi..allahım bozmasın..
bende de bi değişiklik yok sadece bulantılarımın geçmesini bekliyorum sabırsızlıkla
kontrolumuz de çok güzel geçti bebeğimizide gördük kocamn olmuş6cm :))
kıpır kıpırdı
allahım en kısa zamanda arkadaşlarımada nasip etsin
günaydın gülden
nasıl geçti prof.la randevun? umarım herşey yolundadır, neye karar verdiniz?
herkese mrb...uzun zamandır gelemedim...
okuduğum kadarıyla herkesler çok iyi..allahım bozmasın..
bende de bi değişiklik yok sadece bulantılarımın geçmesini bekliyorum sabırsızlıkla
kontrolumuz de çok güzel geçti bebeğimizide gördük kocamn olmuş6cm :))
kıpır kıpırdı
allahım en kısa zamanda arkadaşlarımada nasip etsin
az önce kan verdim ege üniversitesine canım birçok genetik araştırma ve trombofoli bakılıcak 20 gün sonra çıkıcak sonuçlar muayne günü yani dün tam ultrasondayken yumurtladım:))) dr bu ne şans dedi hemen akşama ilişki olsun dedi corasprin ve bemiks başladık sistemik lupus hastalığım kan pıhtılaşmaısnı tetikliyor olabilir ama onun harici çok sağlıklı herşey dedi canım
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)
karats Nimett07+ nazderin+ edammm+
mr hoşgeldinizzzz kızlar..
nimetciim..canını sıkma şuann tadını çıkarmya bak int den de bu konuyu çok araştırma hem aklın karışırı hem canın sıkılır...
nasılsın nimetciğim bugün daha iyimisin?
canım kötü şeyler düşünme..çok fazla ayakta kalma dinlenmeye çalış bol boll...
allahın izniyle hiç birşey olmadan kucagına alıcaksın..
stres yapıp bebişini de kendini de etkileme cnm..
güzel düşün güzel olsunn...
hoşgeldin canımmm...
herşeyin temiz çıkmasına çok sevindim..umarım kan pıhtılaşman da yoktur herşey daha kolay olur
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)
1. Nimett07
2. nazderin
3. karats+
4. edammm
İnanamıyorummm
nasılsınız kızlarrr??
sağol canım..size yazdıktan sonra moralim çok yükseldi..hepinize çooook kocaman bir teşekkür borçluyum
hamişlerim siz nasılsınızzz çoğunluk erkek annesi farkındamısınnnnızzz allah nazardan korusun sağlık versin inşallahhhh
evet canım..sadece topikte değil,genel olarakta kime sorsam erkek :)gecen sene kız bebişimiz çoğunluktaydı bu sene erkek bebişlerimiz çoğunlukta
sağoll canımmm çok şükür herşey şimdişik iyi gibi bakalımmm
4444 Salavat-ı Tefriciye okuduk bebek için hepiimiz için dua ettim kızlar Hamile arkdaşlarımıza sağlık bizlerede hayırlı evlat diledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?