Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

canım kötü şeyler düşünme..çok fazla ayakta kalma dinlenmeye çalış bol boll...
allahın izniyle hiç birşey olmadan kucagına alıcaksın..
stres yapıp bebişini de kendini de etkileme cnm..
güzel düşün güzel olsunn...

tünaydın kızlarrrr bugun 15.00'te bir profla randevum var buna ilk kez gideceğim dualarınızı esirgemeyin umarım olumlu şeyler söyler

güldencim randevun nasıl geçti merak ettim çokk..
güzel haberlerle geliceğini umuyorumm..
herşey gönlünce olsun..öpüyorumm..

maşallahhh kuşummm
güzel haberlerini almak çok güzell...

aminnnn inş

günaydın gülden
nasıl geçti prof.la randevun? umarım herşey yolundadır, neye karar verdiniz?

merhaba çiğdemciğim az önce kan verdim geldim birçok genetik araştırmaya karar verdi dr ben sistemik lupus hastasıyım oda kan pıhtılaşmasına sebep oluyor ama onun dışında muayne günü yumurtlama günümmüş dr hemen ilişki verdi sağlıklı görünüyor herşey dedi bakalım canım hayırlısı

az önce kan verdim ege üniversitesine canım birçok genetik araştırma ve trombofoli bakılıcak 20 gün sonra çıkıcak sonuçlar muayne günü yani dün tam ultrasondayken yumurtladım:))) dr bu ne şans dedi hemen akşama ilişki olsun dedi corasprin ve bemiks başladık sistemik lupus hastalığım kan pıhtılaşmaısnı tetikliyor olabilir ama onun harici çok sağlıklı herşey dedi canım

hamişlerim siz nasılsınızzz çoğunluk erkek annesi farkındamısınnnnızzz allah nazardan korusun sağlık versin inşallahhhh

hoşgeldin canımmm...

herşeyin temiz çıkmasına çok sevindim..umarım kan pıhtılaşman da yoktur herşey daha kolay olur

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)

karats Nimett07+ nazderin+ edammm+

mr hoşgeldinizzzz kızlar..

nimetciim..canını sıkma şuann tadını çıkarmya bak int den de bu konuyu çok araştırma hem aklın karışırı hem canın sıkılır...

uzun zamandan sonra 4 kişi aynı anda topikteee

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)

1. Nimett07
2. nazderin
3. karats+
4. edammm
İnanamıyorummm
nasılsınız kızlarrr??

nasılsın nimetciğim bugün daha iyimisin?

Canım dün görmemişim yazdığını,kusura bakma:26: Randevun iyi geçmiş,çok sevindim.. hakkında hayırlısı olsun canım..

sağol canım..size yazdıktan sonra moralim çok yükseldi..hepinize çooook kocaman bir teşekkür borçluyum

gecen sene kız bebişimiz çoğunluktaydı bu sene erkek bebişlerimiz çoğunlukta

hoşgeldin canımmm...

herşeyin temiz çıkmasına çok sevindim..umarım kan pıhtılaşman da yoktur herşey daha kolay olur

sağoll canımmm çok şükür herşey şimdişik iyi gibi bakalımmm

4444 Salavat-ı Tefriciye okuduk bebek için hepiimiz için dua ettim kızlar Hamile arkdaşlarımıza sağlık bizlerede hayırlı evlat diledim

ben de inanmıyorummmm

her zaman yüksek tut moralini cnm..
netten de çok okuyup kafanı karıstırma bebişinin hamileliğinin tadını çıkarmaya bakk

hamişlerim siz nasılsınızzz çoğunluk erkek annesi farkındamısınnnnızzz allah nazardan korusun sağlık versin inşallahhhh

canm mrb..inşallah tedavininn güzel geçmesine sevindir yakındır sennde hamiş olmana inş..

belki edoşla aynı ay kalırsınız yumurtlama günleriniz aynı sanırm..

gecen sene kız bebişimiz çoğunluktaydı bu sene erkek bebişlerimiz çoğunlukta
evet canım..sadece topikte değil,genel olarakta kime sorsam erkek :)

Allah kabul etsin canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…