Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

handan nbr cnm ya bayadır göremiyorum seni ben (tben) nasılsın ? ua da hamile inanmıyorum ben 16 gündür izindeydim o ara haber verdi sanırım
tebrik ederim uaaa çok sevindimmmmmmmm
Evet canım eskisi gibi giremiyorum maalesef,ama aklım hep sizde..
Ben iyiyim bildiğin gibi,çalışıyorum.Sen nasılsın?
Bende çok sevindim,sağlıkla alsın kucağına,ama o da uzun süredir uğramıyor sanırım..
Selam kızlarr..
Bugün dr a gittim oğlum olacak :)
sağlıkla al kucağına oğluşunu inşallah nimetçim
Kübracım nasıl sevindim anlatamam
Allah tamamına erdirsin,sağlıkla kucağına al inşallah..
Bak neye niyet neye kısmet..Annesini uğraştırmadı kendiliğinden geldi
Kuzucum oğluşunu yerim senin.
maşallah minikkuzucuğumuzada sağlıkla al kucağına inşallah.
buğlemciği ve seni öpüyorum sevgicim..
başınız sağolsun,allah sabır versin sizlere.Allah rahmet eylesin,nur içinde yatsın amcacığın..
kuşum benim öpüyorum seni.. bizde sabırsızlıkla bekliyoruz güzel haberlerini..
allah razı olsun teşekkür ederiz

HAMİLELERİMİZ

Anne İsim|Hamilelik Haftası|Cinsiyet|Bebiş İsim
pretty9217|30 Hafta|?|?
KUBI|26 Hafta|Kız|?
imjuli|21 Hafta|Erkek|?
Nimett07|18 Hafta|Erkek|?
ua27|14 hafta|?|?
karats|12 hafta|?|?
mutlukız|6 Hafta|?|?
ANNELERİMİZ VE BEBİŞLERİ

Anne İsim|Bebiş İsim|Doğum günü
AskMelegi|Zeynep İrem|13.12.2010
babu|Nehir|01.03.2011
impaladeniz|Efe|12.03.2011
darkangellove58|Buğlem|17.03.2011
ozpar|Çağan|17.03.2011
betus19|Özay|21.04.2011
_dreamlike_|Azra|28.05.2011

Son düzenleme:

slm kızlarrr...
handancım iyi olmana sevindim sık sık gel özletme kendine iyi bak datlumm.....
sultanım bebikin nasıl sen nasılsın iyi bak yiğenime ..
sık sık görüşmesekte hepiniz ayrı ayrı her zaman aklımdasınız
çiğdemcim senin adınada çok sevindim hayırlı uğurlu olsun oğluşun darısı diğer tüm arkadaşlarada inşallahhhh....
eda,maonya,yonca,sevgi, nazderin ve daha sayamadığım diğer tüm arkadaşlarım sizleride çok özledim nasılsınız ?

Son düzenleme:

iyiyim gülcüğüm sen nasılsın tatlım.bebişin nasıl napıoo
havalar çok sıcakkk burda kavruluyoruz burda.
eylül ekim gibi tedaviye başlamayı düşünüyrmm eğer ozmana kadar eşşek sıpam gelmezse hala

bende haberler böyle cnm

amin canım benimmm...
duaların için çok tşk ederimm

bizde seni çok özledik gülcümm..
karşılaşamıyoruz hiçç..
zeynepciği de öpüyorum tatlı yanaklarındann...

bizde seni özledik canımmmm nasılsın zeynep nasıl nasılda güzel olmuştur şimdi tam yemelikkkkk çokkk öp benim içinn kendine iyi bak canımm

hayırlı mutlu haftalar canlar..... Hamişlerimizzz nasılsınzzzz sıcaklara dikkat edinnnn bebişlerlilerrr yavruşlara dikat edinnn ve öpünnn bolbol benim için hamiş adayı canım arkdaşlarım sizler nasılsınız mübarek Razaman ayı hürmetine Rabbim dualarımızı boş çevirmesin gönlümüzün muradını nasip etsin inşallahhhhh

evet bende her ay o kadar ümitleniyorum ki hamile kalıcam diye :) son ana kadar ve adet bitince yeniden ümidim başlıyoorr.
Suanda adetten sonra 14. günüm yumurtlama günlerimi bekliyorum sabırsızlıklaaaa 14-15-16. günler olması lazım ama ovu testinde halen tek cizgi cıkıyor anlamadım ben bu işi.. Bir umutla bekliyorum kızlarrr...
hep pozitifim ama hala bebişim olmadı. var elbet bir zamanı bekliyorumm... :82:

şükür cnmm ya iyiym bnde dişim ağrıyo brz dün dolgu yapıldı çaşambada çekilicek işte başka bi sıkıntım yok şükür
geçmiş olsun yoncacım bende de var o diş derdi((

Hadi hayırlı haberler inşalahhhhh Rabbim gönlüne göre versin aynı acıları hiçbirimize yaşatmasın inşallahhh

merhaba canım her kadında tam 14,15,16 olmayabilir bende dün yaptım ovulasyon testi şükür dün gördüm 2 çizgiyi bugün yarın çalışma var Allahım rast getirsin hayırlısını versin

ovu testini gün aşırı yap 12.günden itibaren mutlaka denk geliyor

Merhabalar kızlar..Son günlerin rekoru kırılmış topikte

Çiğdemcim bebeğin hayırlı olsun..İnsallah sağlıkla kucağına alırsın..Benim oğlan erken davranmazsa abimiz olacaksınız

Sevgicim başın sağolsun..Mekanı cennet olsun amcanın inşallah..

Benim moraller çok bozuk 20. haftayı doldurduk ve erken doğum riski başladı rahimdeki bozukluk yüzünden..Pek iç açıcı şeyler okumuyorum nette,dr umda doğru düzgün bir şey söylemiyor Allahım her şeyin hayırlısını versin diye dua ediyorum bol bol..

SAOL CANIM .. evet mutlaka öyledir bende gün aşırı yapıyorum bazen her gün de yaptımm. bugün yapmıcam yarın sabah yaparım bakiyim ne olacak.. biz hep 13-14-15. günler diye biliyorduk ama değil galiba..
seninde hayırlısı olsun inşallah tuturabilirsiniz :) ayh ne zormuş yawww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…