Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

hamişlerim siz nasılsınızzz çoğunluk erkek annesi farkındamısınnnnızzz allah nazardan korusun sağlık versin inşallahhhh

canm mrb..inşallah tedavininn güzel geçmesine sevindir yakındır sennde hamiş olmana inş..

belki edoşla aynı ay kalırsınız yumurtlama günleriniz aynı sanırm..

olsun canım sorun değil iyisin değilmi aklını olumsuzluklarla bulandırma lütfen elini göbişine koyup El Mubdiu de aklına geldikçe Rabbim korur

allah kabul etsin canımmm

çok sağol bizleri de unutmadığın içinn...

canm mrb..inşallah tedavininn güzel geçmesine sevindir yakındır sennde hamiş olmana inş..

sapol sultanımmmm inşallahh hep edoşa diyorum zaten biz senle aynı zamand akalıcaz diye içime hep öyle doğuyorrr

sen nasılsın canım sıcaklar etkiliyormu

yok tatlım gülden yumurtlamış benim daha dün başladı yumurtlama günümm...
ama inş aynı ayda hamiş kalırız da daha fazla beklemeyiz

yok tatlım gülden yumurtlamış benim daha dün başladı yumurtlama günümm...
ama inş aynı ayda hamiş kalırız da daha fazla beklemeyiz

ben kalben inanıyorum bu mübarek ayda Rabbim ellerimizi dualarımızı boş çevirmeyecek hepimizin gönlünün muradını vericek

ayyy aynı şehirde olsak ne güzeldi yaaaa buluşup kahve içerdikkkkk

ben sizleri çok merak ediyorum bu arada kafamda hep tiplemeler oluşturdum edoş daha çıtı pıtı kumral sultan uzun boylu kumral nimet hafif balık etli handada öyle çiğdem orta boylu sarışın

ben kalben inanıyorum bu mübarek ayda Rabbim ellerimizi dualarımızı boş çevirmeyecek hepimizin gönlünün muradını vericek

ayyy aynı şehirde olsak ne güzeldi yaaaa buluşup kahve içerdikkkkk

bende inanıyorum canım herşeyin bir zamanı var demek ki bizim birazcık daha beklememiz gerekiyor...

bu siteninde bu kötü durumu var işte herkes farklı şehirlerdeee...

bende inanıyorum canım herşeyin bir zamanı var demek ki bizim birazcık daha beklememiz gerekiyor...

bu siteninde bu kötü durumu var işte herkes farklı şehirlerdeee...

evet canım sitede bkadar sohbet ederken yüzyüze olsak neler yaparızkimse bizi tutamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…