- 1 Haziran 2010
- 8.193
- 3
- 108
hamişlerim siz nasılsınızzz çoğunluk erkek annesi farkındamısınnnnızzz allah nazardan korusun sağlık versin inşallahhhh
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)
1. Nimett07
2. nazderin
3. karats+
4. edammm
İnanamıyorummm
nasılsınız kızlarrr??
Canım dün görmemişim yazdığını,kusura bakma:26: Randevun iyi geçmiş,çok sevindim..hakkında hayırlısı olsun canım..
sağol canım..size yazdıktan sonra moralim çok yükseldi..hepinize çooook kocaman bir teşekkür borçluyum
sağoll canımmm çok şükür herşey şimdişik iyi gibi bakalımmm
4444 Salavat-ı Tefriciye okuduk bebek için hepiimiz için dua ettim kızlar Hamile arkdaşlarımıza sağlık bizlerede hayırlı evlat diledim
canm mrb..inşallah tedavininn güzel geçmesine sevindir yakındır sennde hamiş olmana inş..
belki edoşla aynı ay kalırsınız yumurtlama günleriniz aynı sanırm..
canm mrb..inşallah tedavininn güzel geçmesine sevindir yakındır sennde hamiş olmana inş..
belki edoşla aynı ay kalırsınız yumurtlama günleriniz aynı sanırm..
evet canım..sadece topikte değil,genel olarakta kime sorsam erkek :)
benim çevremde hep kızzz
olsun canım sorun değil iyisin değilmi aklını olumsuzluklarla bulandırma lütfen elini göbişine koyup El Mubdiu de aklına geldikçe Rabbim korur
sapol sultanımmmm inşallahh hep edoşa diyorum zaten biz senle aynı zamand akalıcaz diye içime hep öyle doğuyorrr
sen nasılsın canım sıcaklar etkiliyormu
O kadar çok konu konuşalımki hepsi birbirine karışsın,takip etmekte zorlanalımm..özledim valla
evet canım..sadece topikte değil,genel olarakta kime sorsam erkek :)
benim çevremde hep kızzz
hadi yaa..ama tabi dengelenmesi lazım di mi :)) hep erkek olursada olmaz
O kadar çok konu konuşalımki hepsi birbirine karışsın,takip etmekte zorlanalımm..özledim valla
yok tatlım gülden yumurtlamış benim daha dün başladı yumurtlama günümm...
ama inş aynı ayda hamiş kalırız da daha fazla beklemeyiz
hadi yaa..ama tabi dengelenmesi lazım di mi :)) hep erkek olursada olmaz
yaniiii...gerci kız sayısı çok fazla birazcık erkek olsa dengelenir belki
ben kalben inanıyorum bu mübarek ayda Rabbim ellerimizi dualarımızı boş çevirmeyecek hepimizin gönlünün muradını vericek
ayyy aynı şehirde olsak ne güzeldi yaaaa buluşup kahve içerdikkkkk
ben kalben inanıyorum bu mübarek ayda Rabbim ellerimizi dualarımızı boş çevirmeyecek hepimizin gönlünün muradını vericek
ayyy aynı şehirde olsak ne güzeldi yaaaa buluşup kahve içerdikkkkk
İnşallah canımm..
Olsun canım gönüllerimiz bir
ben sizleri çok merak ediyorum bu arada kafamda hep tiplemeler oluşturdum edoş daha çıtı pıtı kumral sultan uzun boylu kumral nimet hafif balık etli handada öyle çiğdem orta boylu sarışın
bende inanıyorum canım herşeyin bir zamanı var demek ki bizim birazcık daha beklememiz gerekiyor...
bu siteninde bu kötü durumu var işte herkes farklı şehirlerdeee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?