Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

canım benimm moralini yüksek tut lütfen biliyorsun herşeyin başı stress bolbol dinlen ayaklarının altına yastık koy Rabbimin izniyle sağlıkla kucağına alıcaksın evladını dualarım hepimiz için

selam Gül,
iyi dileklerine, dualarına çok çok teşekkürler canımm, sizler nasılsınız herşey yolunda mı?
minik prensesimiz seni üzmüyor değil mi
ben de herkesi çok özledim

Nimetcim selam inşallah hepimiz sağlıkla, hayırlısıyla ve zamanında kucaklarımıza alırız bebişlerimizi.
seninki de erkek değil mi

sen içini ferah tut, doktorun ne diyorsa onu yap ve gerekiyorsa hep yat. başka başka doktorlara da görünebilirsin, yeter ki için rahat etsin. herşey güzel olacak hayırlısıyla, kötü şeyler düşünmek yok

sevgiler çok

Son düzenleme:

bizlerde iyiyiz tuğbacım napalım kızımı büyütmeye çalışıyoruz 8 aylık oldu maşş teyzesi....
burası baya serin cnm rahatız o konuda....
hakkında hayırlısı cnm iyi haberlerini bekliycez dualarımızda ve aklımızdasın bebemmm....

bizde seni çok özledik gülcümm..
karşılaşamıyoruz hiçç..
zeynepciği de öpüyorum tatlı yanaklarındann...

evet tatlım ya ne zaman baksam kimse yok bende pek yüzden girmiyorum arada haberlerinizi almak için giriyorum topiğe nerde eski günler
öperim tmm teyzesi .....

bizde seni özledik canımmmm nasılsın zeynep nasıl nasılda güzel olmuştur şimdi tam yemelikkkkk çokkk öp benim içinn kendine iyi bak canımm

bi türlü eskisi gibi denk gelemiyoruz ki kimsecikler gelmiyo arada gelenlerle de denk gelemiyoruz.
evet ya çok fena bişey oldu nereye gitsek herkes kızımı seviyo yolda yürürken bile bi bakıyoruz arkamızdakiler oyun yapıyolar bizim yaramaza tabi onda da ne cilveler var emekliyo sehpalardan koltuklardan tutup kalkıyo sık sık düşsede

bizlerde anlatığım gibi cnm 8 aylık oldu kızım ve muhteşem bi şekilde değişiy her geçen gün daha tatlı ve yaramaz oluyo ama hala dişimiz yok yürüycek nerdeyseyok teyzesi üzmyo o benim ömrüm nefesim
bi türlü görüşemiyoruz cnm ya herkes topiğe dönsünnnnnnnn
cinsiyeti belli olmadı demi daha yiğenimin oy yer onu teyzesinasıl minnak ve tatlıdır şimdi ama cnm önceleri zaman geçmiyo gibi geliyo ama sonra nasıl geçtiğini anlamıyosun bak daha dün gibi 8 aylık oldu

34. günümün sonundayım ve hala regl olmadım.ama emin olamıyorum geçip geçmediğinden.çünkü düzensiz adet görüyodum.geçen ay 33.gün oldu.bakalım nolacak merakla bekliyorum.artık be nde çift çizgiyi görmek istiyorum.Allah isteyen herkese nasip etsin

Gül'cüm selam
tam uyumaya karar verdim, seni gördüm, selam vermeden çıkmayayım dedim
uykucu yaptı tosun paşa beni

oğlumuz oluyor teyzesi, sizin gibi aralıkta doğum yapacağız inşallah
zaman ikinci yarı daha hızlı geçmeye başladı sanki, ya da ben büyüdükçe öyle hissediyorum artık

çok öpüyorum seni de, zeynep'i de kocaman olmuş maşallah kuzucuk
iyi geceler.

HOŞGELDİN GÜZEL ANNE .
uyu uyu cnm sen uyu da büyüsün oğluşun ...iyi yaptın cnm çok sevindim ama geç gördüm mesajını kaçırdım seni...
evet cnm inan doğumdan sonrada böyle oluyo sadece ilk aylar çabuk geçmiyo bi müddet sonra nasıl geçtiğini anlamıyosun inan bana ama her daikanın keyfini çıkar muhteşem bi duygu ...bizde seni ve oğluşunu öpüyoruz cnm evet büyüdü teyzesi maşallah ama çok yaramaz....

cnm benim korkma allaha sığın.ayakta çok kalma bol bol yat dinlen.yanılmıosam antalyada oturuodun sen.orda figen demir die bi doktor var 1 numara.şiddetle tavsiye edebilirim

selam gülcüm iyiyz hamdolsun zeynebimize maşalaah maşalaaah kocaman olmuş tam yemelik olmuş yaa allaha emanet.....

olsun çocuk dediğin yaramaz olur zaten
allah bağışlasın gül'cüm, sağlık, mutluluk versin hep

iyi dileklerine yeniden çok teşekkürler
doğduktan sonra da zaman değişik işleyecek yani, şimdiden sanki hep çabuk geçecekmiş hissine kapılmıştım ben, hayırlısı bakalım o zaman

öpüyorum çok.

Sağol canım..Allah razı olsun..Bizi ayakta tutan dualar..

Evet canım erkek benimkide..İyi dileklerin için teşekkürler..İnşallah zamanı gelince bizler bebeklerimizi kucağımıza aldığımızın,diğer arkadaşlarda hamileliklerinin haberlerini verirler :))

cnm benim korkma allaha sığın.ayakta çok kalma bol bol yat dinlen.yanılmıosam antalyada oturuodun sen.orda figen demir die bi doktor var 1 numara.şiddetle tavsiye edebilirim
Evet canım biliyorum o doktoru..Ama eşim şimdi gittiğim dr hakkında arkadaşlarından o kadar güzel şeyler duymuşki en başından beri dr un 1 numaralı fanatiği..Ama ben bir türlü ısınamadım bakalım zaman ne gösterecek..

maaşallah canım Allah bağışlasın.. Ben hatırlıyorum kardeşimin dişleri 11 aylıkken başlamıştı çıkmaya,senin kızın dişlerde nazlı galiba

Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin canım..Gönlüne göre versin inşallah..

tünaydın canlarrrrrr herkese kucak dolusu sevgiler....Çok güzel hayır dolu neşe dolu bereket dolu pozitf bir gün diliyorum

tünaydın kızlarrrr bugun 15.00'te bir profla randevum var buna ilk kez gideceğim dualarınızı esirgemeyin umarım olumlu şeyler söyler

slm kızlar bayadır konusamadık 4 YLIK Hmıleyım erkek bebegım olcak mujdeyı verıyım dedım

slm kızlar bayadır konusamadık 4 YLIK Hmıleyım erkek bebegım olcak mujdeyı verıyım dedım

cnm gözün aydınnnn tebrik ederimmm.allah bizede nasip etsin inşş.çok şükür kızlarrrr bu yaz rekor kırdık gebe rekoru devamı gelir inşşşş

Evet canım erkek benimkide..İyi dileklerin için teşekkürler..İnşallah zamanı gelince bizler bebeklerimizi kucağımıza aldığımızın,diğer arkadaşlarda hamileliklerinin haberlerini verirler :)

amiinnn nimetçim, inşallah

tünaydın kızlarrrr bugun 15.00'te bir profla randevum var buna ilk kez gideceğim dualarınızı esirgemeyin umarım olumlu şeyler söyler

günaydın gülden
nasıl geçti prof.la randevun? umarım herşey yolundadır, neye karar verdiniz?

çoooook sevindim
sen de benim gibi gizli saklı büyütmüşsün maşallah bebişi

herkese mrb...uzun zamandır gelemedim...
okuduğum kadarıyla herkesler çok iyi..allahım bozmasın..

bende de bi değişiklik yok sadece bulantılarımın geçmesini bekliyorum sabırsızlıkla
kontrolumuz de çok güzel geçti bebeğimizide gördük kocamn olmuş 6cm :))
kıpır kıpırdı
allahım en kısa zamanda arkadaşlarımada nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…