iyiyim canımm sen nasılsın bebiş nasılll çok yakışmış hamilelikk maşallahh
ben fena değilim kan pıhtılaşmasıyla uğraşıyorum canım satım 23 tü 2 gündür siyah lekelerim oldu regl olucam sandım ama hala gelen giden yok
sağol canım :) bende iyiym Allaha şükür.. geçmiş olsun canım, nasıl oldun şimdi? Gelicek galiba o zaman seninki..hakkında hayırlısı olsun..
slm kızlarr.nasılsınızzz
uzun zamandır aranızda yoktum.
evimde dğeilim onun için nete çok giremiyrm.ablam ameliyat oldu onunla ilgileniyrm.
geçmiş olsun canım umarım sağlığı iyidir rabbim şifa versin ne ameliyatı oldu
slm kızlarr.nasılsınızzz
uzun zamandır aranızda yoktum.
evimde dğeilim onun için nete çok giremiyrm.ablam ameliyat oldu onunla ilgileniyrm.
geçmiş olsun canım...
bende 1 haftadır giremiyodum nasılsınız arkadaşlar??
sağol cnm.
bacağında kist ve kaçak damar vardııı.3saat sürdü ameliyatıı.
Sen nasılsın
gelmiş geçmiş olsun canım şifalar dilerim.hamdolsun bende iyiyim haftaya çok yoğun ve yorucu başladım
saol tatlımmm.
hayat zaten çok yorucuuu.ben bu yaşımda o kadar yoruldumkiiiii(((çıkılmaz haldeyim
saol tatlımmm.
hayat zaten çok yorucuuu.ben bu yaşımda o kadar yoruldumkiiiii(((çıkılmaz haldeyim
haklısım canımm bu dünyada sürekli sınavdayız inşallah mükefatımız öbür dünyada olur
neden çıkılmaz haldesin canım
Selam kızlarr..nasılsınızz? ben çok iyiyim çünkü inanamayacaksınız ama Eda ile görüşüp tanışmak kısmet oldu..Onu gördüğüme o kadar çok çok çok mutlu oldumki anlatamam..çok tatlı,çok samimi, çok candan ben onu çoook sevdimm..umarım hepinizle tanışmak bir gün nasip olur.. :81:
çoçuk konusunda çok bumaldım cnm.
tüplerde sorun ;eşimde sperm azlığı ve ben hiç yumurtlayamıyrmmm((
canımmmmmmmbende seni tanıdığıma çok çok sevindimmm...iyi ki kısmet oldu çok mutlu oldummm...samimiyetin ve güler yüzün için tekrar tşk ediyoruz inş tekrar kısmet olurrr...
darısı diğer arkadaşlarımızın başınaaa
mrb arkadaşlar bugün oğlumun dilatı kesildi şimdi iyi sadece biraz mızmız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?