Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

sağol canım 2 omurum alındı benim çok ileriydi fıtığım sol bacağımda %70 his kaybım vardı şükür şimdi iyiyim sürekli spor yapıyorum kaslarımı güçlendirmek için kilo alamamya çalışıyorum ama gebelik için kullanılan herşeyde kilo yapıyor neyse b-fite başladım çok memnumummmm

merhaba kızlar,uğramışken kimseyi göremedim bari bi iki satır bişeyler yazayım dedim..biz iyiyiz,hafif bir grip olduk bende oğlumda..ama muayenemizi olduk ilaçlarımızı kullanıp atlatacağız inşşş.bu arada oğlum a ba ba ba diyor artık,eliyle gel gel yapıyor...babası havalarda tabii baba diyor diye:)
öpüyorum hepinizi

canım allah bağışlasın, allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, yolu yarılaşmısınız maşallah

darısı başımıza olsun

mrb arkadaşlar bugün oğlumun dilatı kesildi şimdi iyi sadece biraz mızmız

betüş geçmiş olsun canım, artık daah iyidir sanırım

kızlar merhaba. niye kimsecikler yok yaaa???? handan nerde hiç görmüyorum artık onu.

handan'ı görürsen bize de yolla
hepinizi çok özledim

bende nezaman gelsem kimseler yok herkesi çok merak ediyorum umarım iyilerdirrrr

eskisi gibi olmayacak artık sanırım buralar

hayırlısı olsun tubacım, genetik test hakkında bi bilgim yok maalesef. ama umarım tedaviye olumlu yanıt verirsiniz ve bebişine kavuşursun. inşallahh

Selam kızlarr..Umarım herkes iyidir..uzun bir geçmiş taraması yaptım :)) Bu arada çok fena nezle oldum..Ağzım burnum tıkalı Allah'tan ateşim yok..Havalar bir sıcak bir soğuk etkiledi galiba..

yaa sorma ben de 1 haftadır nezleyim, boğazımda da enfeksiyon vardı ama parol ve c vitamini yüklemesiyle hallettik gibi gibi
şimdi sadece burun akıntımız var. size de çok geçmiş olsun. umarım daha iyisinizdir şimdi.

ay hadi hayırlısı

size de geçmiiş olsun öznurcum çok.
uğur böcüğümü kocaman öperim ben maşallah ona

size de geçmiiş olsun öznurcum çok.
uğur böcüğümü kocaman öperim ben maşallah ona
sağol canım,sen de dikkat et kendine..bizde seni öpüyoruz..dört gözle bekliyoruz kardeşimizi kucağına alacağın günü..tam tarih belli mi?

Selam kızlarr..Umarım herkes iyidir..uzun bir geçmiş taraması yaptım :)) Bu arada çok fena nezle oldum..Ağzım burnum tıkalı Allah'tan ateşim yok..Havalar bir sıcak bir soğuk etkiledi galiba..

tekrar çok geçmiş olsunn canımmm...

evet malesef öyle cnmm...allah herkesin yardımcısı olsunn...

eee süper artık sökülüyorsan ve düzene girdiysen daha kolay hamile kalırsın inş..

hakkınızda hayırlısı olsun inş cnm..

geçmiş olsun canımmm...dikkat edin kendinizeee...

maşallah küçük prenseee

evet malesef öyle cnmm...allah herkesin yardımcısı olsunn...

eee süper artık sökülüyorsan ve düzene girdiysen daha kolay hamile kalırsın inş..

hakkınızda hayırlısı olsun inş cnm..

inşallah canım cümlemiz için hayırlısı

mrb arkadaşlar nasılsınız geçmiş olsun dileklerinde bulunan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum

günaydınlar herkese güzel bir hafta diliyorum hepimize
nasılsınız canlar herkes iyidir umarım
uzun zamandır giremedim topiğe
hepinizi çok özledim
beni sorarsanız ben iyiyim allaha şükür
salı günü doktor kontrolüne gittik eşimle
üçlü tarama testi istedi doktorum daha sonucunu öğrenmedim ama
inşallah hayırlısıyla bişey çıkmaz
bebişimizi gördük daha sonra
doktor %90 kız %10 erkek dedi
pembeleri almaya başlayın artık dedi
inşallah hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip eder rabbim.

canımmmm çok sevindimmm...
sağlıkla kucağına da almak nasip olur inş minik kızını

gözünüz aydın canm

hadi hayırlısı canım bencede hazırlıklara başla zaman o kadar çabuk geçiyoki bi bakmışsın doğmuş kucağında

canımmmm çok sevindimmm...
sağlıkla kucağına da almak nasip olur inş minik kızını

gözünüz aydın canm

hadi hayırlısı canım bencede hazırlıklara başla zaman o kadar çabuk geçiyoki bi bakmışsın doğmuş kucağında

canlarım hepinize teşekkür ederim sağolun
üçlü tarama testinin sonucunuda öğrendik temiz çıktı allaha şükür
minik kızım sağlıklıymış allaha şükür

canlarım hepinize teşekkür ederim sağolun
üçlü tarama testinin sonucunuda öğrendik temiz çıktı allaha şükür
minik kızım sağlıklıymış allaha şükür

kübracım, gözünaydın :)
allah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah.

sağlıkla, mutlulukla inşallah.
bekleyen kimsenin kalbini, göbişini boş bırakmasın rabbim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…