kübracım, gözünaydın :)
allah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah.
sağlıkla, mutlulukla inşallah.
bekleyen kimsenin kalbini, göbişini boş bırakmasın rabbim.
Hayırlı olsun canım..sağlıcakla kucağınıza almak nasip olur inşallah kızınızı..
canımm nasılsınn görüşemez olduk işlerim çok yoğun hiç nete giremiyorum(
çok sevindim kübracımm Rabbim cimcimine kucağına nasip etsin hazırlıklarında tadını çıkart en güzel zamanlarınız ohhh
aminn çiğdemcimmm umarım oğluşun ve sen iyisinizdirkendine dikkat et
teşekkürediyorum arkadaşlar... 3 gündür fena halde hastaydım bugün işe gidemedim izinliydim şimdi daha iyiyim emzirdiğim için ilaçta alamadım...
sizler nasılsınız sizlerle sohbeti özledim:))
Evet canım denk gelemiyoruz :) iyiyim tatlım işte aynı herşey..sen nasılsın?
canımm nasılsınn görüşemez olduk işlerim çok yoğun hiç nete giremiyorum(
iyiyim canım sen nasılsın??
evet görüşemiyoruz artık hiçç...
uğrayan bile olmuyor artıkk...
günaydın arkadaşlar...
tüm şehitlerimize allah rahmet eylesin ailelerine allah sabır versin...(
biz geldik teyzeleriyarın 38 haftalık oluyoruz çizelgeye bakmayın ult. her yerde farklı çıkıyo hiç anlamış değilim gece sancılarım çok oluyo allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar hala anne olmayı bekleyen kardeşlerimizede nasip etsin bu duyguyu rabbim yatıp kalkıp dua ediyorum hepimize rabbim yardımcımız olsun inşallah iyisinizdir buralar çok sessiz eski sobeti çok özledim heleki handanı çok özledim kimbilir ne yapıyo şimdi neyse kızlar allaha emanet olun hepinizi çok seviyorum
Selam kızlar nasılsınız? son günlerdeki olaylardan dolayı moraller bozuktur eminim( Allah herkesin yardımcısı olsun..
Ben hem moralmen hem de sağlık olarak pek rahat değilim son günlerde..2 gündür nefes darlığı yaşıyorum..Bazen çok daralıyorum ve aynı anda kulaklarımda bir tıkanıklık oluyor..tansiyonum mu yüksek diye ölçtürdüm dün akşam normal çıktı..nefes darlığı normalmiş bu haftalarda ama kulaklarımdaki tıkanma neden oluyor anlamıyorum..Bende durumlar böyle..İnşallah sizde iyisinizdir..görüşmek üzere
çok haklısın çiğdemcimm gelen yazıp kaçıyor
aminn çiğdemcimmm umarım oğluşun ve sen iyisinizdirkendine dikkat et
biz geldik teyzeleriyarın 38 haftalık oluyoruz çizelgeye bakmayın ult. her yerde farklı çıkıyo hiç anlamış değilim gece sancılarım çok oluyo allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar hala anne olmayı bekleyen kardeşlerimizede nasip etsin bu duyguyu rabbim yatıp kalkıp dua ediyorum hepimize rabbim yardımcımız olsun inşallah iyisinizdir buralar çok sessiz eski sobeti çok özledim heleki handanı çok özledim kimbilir ne yapıyo şimdi neyse kızlar allaha emanet olun hepinizi çok seviyorum
selam kızlar nasılsınız umarım herkesler çok çok iyidir ben ve kızım çok iyiyiz kocaman olduk 7 ay 6 günlük olduk yakında yürürsek hiç şaşırmayın yani...Fırsat bulup nete pek giremiyorum ama her başına geldiğimde de siteye girmeye çalışıyorum herkesleri çok özledim çok öpüyorum tekrar görüşmek üzere bay bay
Selam kızlar nasılsınız? son günlerdeki olaylardan dolayı moraller bozuktur eminim( Allah herkesin yardımcısı olsun..
Ben hem moralmen hem de sağlık olarak pek rahat değilim son günlerde..2 gündür nefes darlığı yaşıyorum..Bazen çok daralıyorum ve aynı anda kulaklarımda bir tıkanıklık oluyor..tansiyonum mu yüksek diye ölçtürdüm dün akşam normal çıktı..nefes darlığı normalmiş bu haftalarda ama kulaklarımdaki tıkanma neden oluyor anlamıyorum..Bende durumlar böyle..İnşallah sizde iyisinizdir..görüşmek üzere
günaydın kızlar nasılsınız
mrb arkadaşlar nasılsınızzz ben iyiyim çok şükür bugün oğlumun 6. ay aşıları vardı onu yaptırdık herşeyimiz iyi çok şükür
kızlar ben bugün doktora gittim 39 hafta olmuşum ve 1 saat önce lekelenmem oldu bugün dua edin ne olur heran herşey olabilir sanırım nişan denen şey oldu kendinize iyi bakın haberdar ederim inşallah:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?