Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

slmmm herkese

kübracım bir avazda doğurursun inş...
güzel haberlerini bekliyorumm

kızlar ben bugün doktora gittim 39 hafta olmuşum ve 1 saat önce lekelenmem oldu bugün dua edin ne olur heran herşey olabilir sanırım nişan denen şey oldu kendinize iyi bakın haberdar ederim inşallah :18:

kubiciiimmm yaaa ne çabuk geçtii senin gebeliğin sanki daha haberiii vermen dün gibiii.inş bi avazda kurtulursun bizi merakta koymaaa.dualarınıda eksik etme bizdennnn..

çiğdemcimm saol cnm iyiyim.sen nasılsın

mrb arkadaşlar nasılsınız bende oğlumda iyiyiz öpüyoruz sizi

kızlar ben doğum yaptım bu sabah 5 de normal doğum ile çok güzel bir duygu çok dua ettim sizlere şuan biraz dinlenim inşallah gelirim yine haber verim dedim

kızlar ben doğum yaptım bu sabah 5 de normal doğum ile çok güzel bir duygu çok dua ettim sizlere şuan biraz dinlenim inşallah gelirim yine haber verim dedim

ayyy maşallahhh kubicimmmm inankiii senin gebeliğin çok çabuk geçtii banaaaa

bebeşin hayırlı olsun cnmmm benimmm darısı bizlere olsunnnn

allaha şükür kübracım, çok sevindim sağlıkla kucağına almış olmana.
allah sizi bir ömür ayırmasın, sağlıkla, sıhhatle, analı babalı büyüsün inşallah.

darısı başımıza olsun.

adını ne koydunuz?

tebrik ederim kübracım,Allah analı babalı büyütmeyi nasip eder inşş...

hepinizi öpüyorum kızlar...

canım benim çok sevindim..hayırlı olsun..Uzuun ,mutlu,güzel,sağlıklı bir ömrü olsun bebişin..Allah hepimize bu haberi paylaşmayı nasip etsin..

canım yaaa çok sevindim allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin... nasıl oldu kolaymıydı doğumun ben çok istememe rağmen normal olmadı ( allahım umarım dualarımızı kabul eder ve allah isteyen herkese nasip etsin

canım benim çok ama çok sevindim allah analı babalı büyütsün inşallah
adını ne koydunuz?doğumun nasıl geçti canım kolaymıydı?
kendine çok ama çok iyi bak bebişide öp benim yerime

canım sen nasılsın nezamandır karşılaşamıyoruz...

iyiyim tatlımm.allaha şükürrr.dün bende genetik test için kan verdik doktora gittim yani.adet oldum bu aydaa.genetik test sonucumuz çıkınca ona göre hareket edicez.bu test yumurtalarımın neden gelişmedini açıklıcakmış.onun için heycanla bekliom sonuç 3hafta sonraaa

slm kızlar kubıcıııımmmmm kız ne cabuk dogurdun yaaa zaman hızla gecıyor vallahiii ay cok sevındım allah analı babalı buyutsun gozun aydın

tebrik ederim canımmm...allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş

uzun sağlıklı mutlu bir ömür diliyorum minik kızınaaa

öpüyorummm...

kızlar ben geldim pofuduk şeymam uyurken bir bakım dedim kızlar hikayemi paylaşıyorum okursunuz allaha emanet olun...

evt kızlar sıra bende pofuduk şeymanın ve annesinin doğum hikayesi

evt pazar akşamı banyo yapıyodum saat gece 11 de herzaman hazırlıklı olım diye çünkü açılmam 1 hafta önce 1 cm di ama sancım yoktu ve ben banyo yaparken suyumum geldiğini hissettim istemeden geliyodu ve idrarla aynı değildi tam bu şenkilde 6 kez oldu ve ben 1 saat çıkmadım sonra çıktım ve eşime söledim 6 kez hem idrar hemde su geldi tutamadım dedim ve hemen hastanenin yolunu tututuk buarada kaynanam bebğin eşyalarını da alalaım dedi ben ise korku içinde gerek yok kontrol olup gelcezz dedim yine de zorla aldı kaynanm ve gittik saat gece 12 de yola çıktık çatı muayenesi oldum bu sefer canım çok yanmışdı ve ağlayarak kalktım doktorum gece olmadığından başka doktor nasip oldu ve hiç bir bilgi vermiyodu biraz resmii eşim sordu ben giyinirken ve hemen yatış dedi :18: ve ben korkudan hala ağlıyodum hemen doğum haneye çıktım ve açılmam 3 santimdi ben doktora geldiğimde sanırım sıcak banyonun faydası olmuşdu eşim işlemleri yaptıkdan sonra yatım ve saat gece 1 30 da suni sancı taktı ve lavman yapıldı sanırım ebe yönünden çok şanslıydım benimle çok ilgilendi ben etrafta gezinirken 10 dakkada bir sancım gelmeye başladı ama çok hafifdi aynı adet ağrısı gibiydi dedim oo ebecim bu sancı böyleyse çok kolay dedim ve sıklaşmaya başladı saat 3 gibi daha yeni ve okadarda dayanılmayacak gibi değil kızlar sakın korkmayın ebe bu arada gelip gelip açılma var mı diye bakdı açılmam 4 cm olmuşdu 1 saat sonra da 7 cm oldu ve benim çok uykum gelmişdi sancı yokken tam uyucam sancı yine geliyodu ve saat 4:30 da açılmam 9 cm olmuşdu ve ben ebeden rica ettim suni sancıyı kıstı ve sancılarım hafif oldu çok gelince daha çok oluyodu ve serum bitmeden açılmam 10 cm olmuşdu ve ebe aileme açılmam oldukca haber veriyodu ve beni çatala aldı doktoru mu aradı ve geldi sinirli doktor gitmiş yerine sakin hanım hanımcık doktor gelmiş ve hemen tentürtüyota benzeyen belkide ta kendisi olan bişey döktü vajinama doğru ve uyuşmaya başladı sonra ebe bana sancın geldikçe ıkınmamı söledi ve kesinlikle ıkınırken ağzını açma dedi çeneni gögsüne dokru götürmemi söledi ve ben 3 cü sancı da bu arada 1 dkkada geliyodu sancım ve 3 cü sancıda kafası çıkmış ama ben hiç birşey hissetmedim ve bu arada 39 haftalık pofuduk şeymam 3.kilo 10 gr. doğdu ama tosundu çıtı pıtı bir kız en kolay yanı ise çatala çıkıp ıkınmak bu kendiliğinden geliyo ıkınmalarım çok kolay bu kısım ve kafası çıktığında doktorun bebeğin yüzünü siliyodu ve ebem sancı gelmese bile bu arada ıkınmamı söledi ve sonun da oo mucizem doğduu ben sevinçden ağlamak istiyodum ama ağlıyamıyodum okadar güzel bir duygu ki bu benim mi dedim bembeyaz elleri açık çok tatlıydı ve ben doktora dönüp doğum bu kadar mı ben yine doğrurum demişim ve ebem çok gülmüştü ilk defa senden duyduk diye doğumum gerçekden çok kolay oldu ben yine doğuma gitmek istiyorum ve odama geldim hasta sandalyesiyle ve o ilk bakış bebeğimi emzirdim çok güzel bir duygu allahım binlerce kez şükürler olsunnnn...... allahım doğum yapıcakları bir avazda kurtarsın doğum yapanlar alah analı babalı huzurlu mutlu bir şekilde büyütmek nasip etsin

DOĞUM SONRASI

evt kızlar ben 2 gün emzirdikten sonra gögüs uçlarım hemen yara oldu ve bundan nasıl kurtuldun diye sorarsanın karbonatlı su ile her emzirmeye küçük tülben yaptım ve sildim birde bebeğinize memenizi verirken ilkden sıktırın ve sütle ıslatın ve ben şeyma doğdukdan 2 gün sonra gögüslerim taş gibi oldu ağlamak istiyodum sanırım bebişim tam bitiremiyoddu buna da ve hemen ütü yardımıyla havluyu ısıtıp gögsüme tuttum ve sıktıkca aktı ama az akıttım kıyamıyodum avu sütü akıyodu sarımsı bir sıvı bu bebeğe çok yararlı bişey 3 gün geldi benden sanırım az geliyomuş bugün 5 kasım yani 6 günlüğüz çok rahatım allahıma binlerce kez şükürler olsun dün doktor kontrolüne gittik yeniden topuk kanı aldılar ve ben nasıl ağladım eşim beni çıkardı odadan kaynanam baktı kızlar insan yavrusuna bişey olcak diye çok korkuyo gün aşırı banyosunu yaptırıyoruz ve göbeği düşmek üzere ilk 4 gün tentüryot ve sargı bezini kendi bezine sıkıştırdım bezi acıtmasın diye ve daha sonra oksijenli suyu pıskırttım ve şuan düştü düşecek şöle derler ne kadar çok emzirirsen karnı doyarsa çabuk düşermiş ve benim pofuduk karnı çatlıcak nerdeyse kaynanam yeter diyoo ve halada istiyo boynu kırılcak dışardan gören der bunu doyurmuyon mu diye evt benim hikayemde bu kadar sormak istediğiniz bişey olursa ben burdayım

kübracım çok şanslıymışsın anlattığına göre kolay doğum yapmışsın allah herkese böyle doğum nasip etsin inş
minik kızına da maşallahhh
kendine çok iyi bak..öpüyorumm..

Kübracım, allah hepimize böyle kolay doğum nasip etsin inşallah.
pofuduk Şeyma'nı kocaman öpüyorum, kokluyorum
allah nazarlardan saklasın sizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…