Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

hımmmm ....
haklısınız canım eskidenmiş demek o çocuk 5-6 yaşını beklemek
artık oğlum olduğunda düşünürüm...

iyi dileklerinn saol tatlım inşşş
allah kolay doğumda nasip etsin inşş
bugün oğlum sünnet olacaktı ama kan tahlilinde enfeksyon olduğu ortaya çıktı ilaç verdi haftaya olacak sünnetini

çok geçmiş olsunnn cnmmm.

sultancımm nasılsın cnm.annelik bi insana bu kadarmı yakışırrrrrçok beğendimm seniii

edacımmm sen nasılsın hiç görüşemiozz

hımmmm ....
haklısınız canım eskidenmiş demek o çocuk 5-6 yaşını beklemek
artık oğlum olduğunda düşünürüm...

tabii canım, ne gerek var.
çocuklar üzerinde de zaten olumsuz psikolojik etkileri oluyormuş ilerleyen yaşlarda yapıldığında.
bakalım bizimki nasıl olacak :)
dilerim yenidoğan sünneti yapılabilir bir aksilik olmaz da.

iyi dileklerinn saol tatlım inşşş

ne aşamada tedavin?
herşey yolunda mı :)
kendini nasıl hissediyorsun?

bugün oğlum sünnet olacaktı ama kan tahlilinde enfeksyon olduğu ortaya çıktı ilaç verdi haftaya olacak sünnetini

geçmiş olsun betüş...
erkenden yaptırman çok iyi olmuşş...

görümcem yeni doğan sünneti yaptırdı...
daha rahat oldugunu söylüyorr...

canım merb.nasılsın hiç denk gelemeiyoz artık
çooook teşekkür ederim canım benim
allahım inşallah sanada nasip eder en kısa zamanda
hamiş oldum sizleri unuttum sanmayım
sizlerin ismini her duamda söylüyorum
sizleri çoook seviyorum

eda sultan çiğdemmm

genetik test için kan verdik sonuç 3hafta sonra çıkar dedilerri.2haftasıı gitti.inşş güzelll çıkarr sonucummmm.ona göre tedaviye başlıcamm.bu arada ben 8kilo verdimm kızlarrrrdahada vermeye devam ediyrmm.kilo bebeğe kesin engelmiş,

sultancımm hiç öyle düşünmeee.gebelikkk kolayy değill cnmmm allah başımıza versindee görelimmm

inş güzel sonuclar alırsın cnmm...

kilonun engel oldugunu bende düşünüyorumm...
kilo vermekle çok iyi etmişsinn...

inş uğraşlarının sonucunu alırsın cnm hayırlısıylaaa...

a.s cnm evt bugün 18 günlük olduk çok sakin bir kızım var bir kedi sesi geliyo hemen emiyo uyuyo çok şükür rabbim sizede nasip etsin kucağa alıştırmamaya çalışıyorum hemen yatırıyorum alışmasın diye böle gidiyoruz bozulmazsak iyi evt cnm gün aşırı bıcı bıcı yapıyoruz malum kış havalar soğuk bir gün olup bir gün olmuyo mis gibi kokuyo gazını çıkarmadan yatırmıyorum ve kusmuyo mis gibi çok şükür sütümüzde yarıyo yanakları şişdi birde gıdığı oldu

ben de hamile kalmadan önce kilo vermeye başlamıştım, etksi olabilir :)
hadi hayırlısı olsun tuba'cım, herşey rast gitsin inşallah.
sonuçların çıkınca yazarsın.
öpüyorum.

maşallah kuzucuğa
2 aya kadar kucağa alışmazmış kuzucuklar, o yüzden sık sık temas edin, kucağınıza alın bebeklerinizi demişlerdi bana bir bebek bakımı eğitiminde kübracım.

allah sağlıkla büyümek nasip etsin inaşllah. öpüyorum seni ve kızını çok

Son düzenleme:
öznur, banu, sevgi, deniz, gül, eda, sultan, handan, tuba, kübra, gülden, yonca ve kübra

kızlar selam, dilerim herkes iyidir, bebekler de öyle :)

gül'cüm hamilelik nasıl gidiyor? oğluşunun gelişi seni heyecanlandırıyordur kızını da öpüyorum kocaman.

yonca, hamileydin sanırım, nasıl gidiyor? dilerim herşey yolundadır.

sultan kuşum, buğlem prenses hızla büyümeye devam ederken seni yormaya devam etmiyordur umarım

öznurcum, çağan bebek nasıl, sen nasılsın? öpüyorum uğur böceğimi

banucum, ne zamandır sesin çıkmıyor, nehir prenses nasıl? dilerim herşey yolundadır

sevgicim, denizcim; büyüttünüz mü bizim minik gelinle damadı

kübracım, (mutlukız); dilerim hamilelik iyi gidiyordur

kübracım;
sen kavuştun minik meleğine, darısı başımıza olsun sağlıkla inşallah

güldencim, nerelerde, ne yapmaktasın? uğramıyorsun artıuk hiç, merak ediyorum seni.

tubacım; tedavinde herşey yolunda gitsin inşallah, şans hep seninle olsun.

edoşum, handancımm ; iyi haberlerinizi bekliyorum; sizi çok özledim

herkes iyidir dilerim

biz bugün 36 hafta 3 günlük olduk ve kontrolerimiz haftalık oldu artık.
dünkü kilomuz 2983 gr ve herşey yolunda çok şükür

allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah, dualarım bebek bekleyenlerle ve isteyenlerle.

bebekleriyle birlikte olanlar ise sağlıkla büyütsünler inşallah

öpüldünüz hepiniz

canım nasılsınn daha 2gün önce seni sordum edoşa doğum yaptımı nasıl dedim daha beklemede dedi işlerim çok yoğun ve bazı ailesel sorunlar yaşadık canım giremedim hiç çok şükür düzeliyor herşey kan sulandırmaya devam eşim istanbulda buay es geçtik günlerimizi yılbaşına kadar hamile kalamazsam aşılama istiyorum hayırlısı canım paşa oğlun nasıl 36 hafalık olmuşsun 41 kere maşallahhhhh güzel haberlerin için duacıyım

oyyy oyyyyy allah nazardan korusun sizi Rabbim sağlıkla kucağına nasip etsin canımm

aminnnnn

kübracığım tebrik ediyorumm Rabbim güzel kızının bahtını da güzel etsin sizlere bağışlasınn çok öp benim için

sultancığım nasılsın uzun zamandır bende giremedim kızınada sanada maşallahhhh sağlıkla tamamlamak nasip etsin Rabbim 17 şubat demek güzel bir tarih belki süpriz olur 14 şubatta gelir en güzel hediye olarakk

çok sevindim kübracığım demek seninkide kızz sağlıklı huzurlu hayırlı olmasını dilerim Rabbim nazarlardan korusun

merhaba canım nasılsın kilo vermen harika bizimde 5 mart 2012de testmiz ağustosta gün aldık anca ogüne verdileri hayırlı haberler olsun inşallahhhhh

çiğdemcim maşallah paşamızaaa

ben de seni çok özledimmm...güzel haberleri vermek umarım en kısa zaman da kısmet olurr...

seni çok öpüyorummm..kendine cici bakkk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…