Kübracım hayırlı uğurlu olsun tekrar..anlattıkların sayesinde normal doğurasım geldi :)))
Keşke bende yapabilsem ama benim oğlanın yaramazlıkları bitmiyoryan duruyormuş kereta kafası solda ayakları sağda..dışardan bakıldığında da net anlaşılıyor duruşu,benide bayağı zorluyor..kafasıda biraz büyükmüş,dayısı gibi :) dr tehlikeli bir pozisyon olduğunu söyledi,dönsün diye dua ediyorum ve sizinde dualarınızı bekliyorum kızlar..
Kübracım hayırlı uğurlu olsun tekrar..anlattıkların sayesinde normal doğurasım geldi :)))
Keşke bende yapabilsem ama benim oğlanın yaramazlıkları bitmiyoryan duruyormuş kereta kafası solda ayakları sağda..dışardan bakıldığında da net anlaşılıyor duruşu,benide bayağı zorluyor..kafasıda biraz büyükmüş,dayısı gibi :) dr tehlikeli bir pozisyon olduğunu söyledi,dönsün diye dua ediyorum ve sizinde dualarınızı bekliyorum kızlar..
iyiyim tatlımm.allaha şükürrr.dün bende genetik test için kan verdik doktora gittim yani.adet oldum bu aydaa.genetik test sonucumuz çıkınca ona göre hareket edicez.bu test yumurtalarımın neden gelişmedini açıklıcakmış.onun için heycanla bekliom sonuç 3hafta sonraaa
İyiyim canım,sen nasılsın? bende ilk defa duydum bakalım daha neler duycazmerhaba nimetcim nasılsın
bu duruş şeklini de ilk defa duyuyorum senin bebiş yaramaz olacak gibi sanki işin zor şimdidenn...
dualarım seninle canımmm..tabi ki ilk önce hangi doğum şekli senin için hayırlı olacaksa o olsun..
daha sonra mümkünse hayırlısıyla normal doğum olsun inş...
öpüyorum senii...
Canım benim sağol duaların için..inşallah rabbim hayırlısını nasip eder hem bana hem hepimize..ayy nimettcimmmmkafası büyükmüş dayısı gibi demen beni çok güldürdü.allahım inşşş kolay doğum nasip ederrr.
benim yiyenimede kafası büyük normal doğum olmaz dedi doktor ama onun duruşu ters değildi sadece kafası büyüktü.yengem doktorunu değiştirdi 15dk çok kolay bi doğum yaptııkiii bebeğin kafasıı mandalina kadarrr hiçde büyük değildiii
canım inşallah hayırlısıyla doğumu yaparsan normal bir şekilde
hakkında hayırlısı olsun canım dualarım seninle.
merhaba kızlar nasılsınız?
umarım herkes iyidir ben ve kızım iyiyiz allaha şükür
kızlar hepinizi çok özledim eskisi gibi keşke sohbet edebilsek yine
iyi olur bu aralar biraz sıkıntılıyım kızlar iş değiştirmeyi düşünüyorum
iş yeriyle ilgili sorunlar var ne olur bana dua edin herşey hayırlısıyla
yoluna girsin inşallah
herkese slm.nslsınız görşmeli kızlar.maşallah bebişler gelioohayırlısıyla elinize alırsınız inşallah.sultancım çook sevindim cnm gözün aydın ne kadarlık oldu bebeişin??bizim oğlanda 5 aylık oldu zaman ne kadar çabuk geçiyor
kızlar ben doğum yaptım bu sabah 5 de normal doğum ile çok güzel bir duygu çok dua ettim sizlere şuan biraz dinlenim inşallah gelirim yine haber verim dedim
merhaba kızlar nasılsınız?
umarım herkes iyidir ben ve kızım iyiyiz allaha şükür
kızlar hepinizi çok özledim eskisi gibi keşke sohbet edebilsek yine
iyi olur bu aralar biraz sıkıntılıyım kızlar iş değiştirmeyi düşünüyorum
iş yeriyle ilgili sorunlar var ne olur bana dua edin herşey hayırlısıyla
yoluna girsin inşallah
İyiyim canım,sen nasılsın? bende ilk defa duydum bakalım daha neler duycazsağol iyi dileklerin için canım..bende seni çok öpüyorum...
bende iyiyim cnm sağolll...sevindim iyi olmanızaa :)
dualarımdasın cnmm...
öpüyorum senii...
herkese mrb ...uzun zamandır gelemedim....
özledim hepinizi daha sık gelmeye çalışcam inşallah artık...
bu aralar uyku sorunu yaşadığımdan bu saatte girdim
normalde ben bu saatte kaçıncı rüyada olmam gerekti :)
benm hamilelik çook şükür güzel geçiyo sounsuz ilerliyoruz şimdilik
inşallah sonuna kadar da böyle devam eder...
bugün itibariyle 26+5 günlük oldu kızım
şimdilik 17 şubat gözüküyo doğum
çoook öptüm sizi iyi geceler bana ve size
bugün oğlum sünnet olacaktı ama kan tahlilinde enfeksyon olduğu ortaya çıktı ilaç verdi haftaya olacak sünnetini
mrb canım ....
geçmiş olsun..
sünnet için daha erken değilmi ???
bugün oğlum sünnet olacaktı ama kan tahlilinde enfeksyon olduğu ortaya çıktı ilaç verdi haftaya olacak sünnetini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?