Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

ay kızlarrr gunaydın dıcektım ama kımseler yokkk kızlar hadı gelın artık yaaaa eskısı gıbıı bakın ben artık gırmeye basladım yavas yavas

çok sağol canımm..
senin bebişinde hayırlı olsun güle güle büyütmek nasip olsun inşallahh..

merhaba.....
haftasonu ,herkes gezmelerde sanırım..İnşallah keyifler yerindedir..
bende herşey aynı,iş, ev ve bebeğim arasında gün boyu mücadele veriyorum..Arada yalnız ve çalışan bir anne olmanın sendromunu yaşıyorum tabi
her geçen gün sevimliliği artan bi oğlum var..yürüyor,hatta koşuyor..dün saçlarını tıraş ettik..sevimliliği daha da ortaya çıktı..Anne demesine bayılıyorum..attı oyununa bayılıyor..Elindeki herşeyi atıp "hattı" diyor..bundan da çoook zevk alıyor..Bizden böyle..

cumartesi oğlumun doğumgünüydü kutladık özayım çok mutlu oldu şimdiden herşeyi anlıyo:)) 1 sene ne çabuk geçti... allahım isteyen herkese nasip etsin

cumartesi oğlumun doğumgünüydü kutladık özayım çok mutlu oldu şimdiden herşeyi anlıyo:)) 1 sene ne çabuk geçti... allahım isteyen herkese nasip etsin

doğum gününüz kutlu olsun canım...Nice yaşlar geçecek nasıl geçtiğini anlmadan inşş

maşallah canım ..allahım tamamına erdirir inşallah kucağınıza sağlıkla almak nasip olur...

mrb canım evet büyüdü kızım ..kızımın adı :BUĞLEM SU
maşallah oğluşun da büyümüş...28 mayısta benm doğum günüm
ikizler burcusunuz o zaman D
nice mutlu yıllara öp benm yerime kuzunu

evet yaa artık umudu kesmis olacaklarki hiç uğramamışlar aylardır..
bebişleri büyütüyorlardır
herke iyidir inşallah..
handancım çokkkkkkkkkkkk sevindim hep düşünüyodum bu kız napıyo diyo ay allahıma şükür hayırlısı ile sağlıkla kucağına al inş cnm tebrikler
ua27 cnm sende kucağına almışsın ay ne güzel maşallah

gunaydın kızlar nasılsınız bakıyımsaolun kızlar amın rabbım herkeze nasıp etsın cok guzel ve ozel bır duygu annelık yaa

selam kızlar..aylar sonra uzun syfalar görmek çok güzel..göz attığım kadarıyla handan gelmiş,hamileliğin hayırlı olsun canım...Allah tamamına erdirsin inşallah..öznurcum yeni yaşınız kutlu olsun canım,çok hızlı geçtiğine eminim çünkü biz bile 5 aylık olacağız ve nasıl geçiyor anlamıyorum..
topik eskisi gibi olur insallah ben coğu zaman internete girmeye vakit bulamıyorum aslında ama hergün 3-4 kişi bile girse baya hareketlilik olacağını düşünüyorum.. bu arada ben kendi sütümden yoğurt yaptım ilki tutmadı ama ikincisi ayran gibi oldu bunu araştırıyordum :) aranızda deneyen ve nasıl olduğunu bilen var mı kızlar? hepinizi çok öpüyorum..

merhaba kızlar umarım herkes iyidirrr bebişleri öpüyorum annelere sevgiler hamişleredeee Rabbim evlatlarını kucağına almayı nasip etsin inşalllahh benimkinidee

çok sevindim canım,allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
ne güzel bizde hemen hemen aynı döneme denk getirebildik hamileliklerimizi
amin inşallah bende hep aynı şekilde dua ediyorum..Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu..
teşekkür ederim canım,amin inşallah
sen nasılsın?bebiş nasıl?
ay handan hanı kk ya gırcektın kız 3 kezdır gırıyorum kızları bulurmuyum dıye ama yoksunuz...
eh uzun zaman sonra evde olunca,toparlanacak çok şey var..fırsat bulamadım pek bilgisayarı açmaya..girmeye çalışacağım bundan sonra daha sık
maşallah oğluşuna
allah sağlıklı,uzun,analı babalı bir ömür versin,iyiki doğmuş
amin canım teşekkür ederim,sen nasılsın? seninde son zamanların galiba tickerdan anladığım :)) allah bir avazda,kolay bir doğum nasip etsin..
kızlar biz dün öğrendik PAŞA 'mız geliyorrr
gözünüz aydın edoşum,tebrik ederim..bizim de prensesimiz geliyor :112:
teşekkür ederim nimetçim,amin inşallah..
yoğurt konusunda hiçbir bilgim yok maalesef,ama ilginç geldi..sen tecrübe kazandıktan sonra bizimle de paylaşırsın,bizde faydalanırız zamanı gelince inşallah :)

evet yaa artık umudu kesmis olacaklarki hiç uğramamışlar aylardır..
bebişleri büyütüyorlardır
herke iyidir inşallah..

inşallah :)

çok sevindim canım yaa, ben bu mesajı okuyana kadar sen 3 hafta daha büyüdün. umarım herşey yolundadır. öpüyorum çok, sevgiler :)

kızlar biz dün öğrendik PAŞA 'mız geliyorrr

allah bağışlasın edoşum minik paşamızı, sağlıkla kucağına al inşallah.
nasıl geçiyor günlerin? taşınma döneminiz yaklaşıyor artık sanırım. minik adam seni yoruyor mu :) öpüyorum.

nimetcim selam, açtığın topiğe baktım da insanlar yadırgamışlar tuhaf, oysa ki ben başından beri dondurucuya süt depoluyorum ve oğlum biberon almıyor. ben de bu sütleri yoğurt yaparak, pirinç unlu mamasına karıştırarak falan vereceğim. bu yapılan bişey, neden bu kadar yadırgandın anlamadım hiç. neyse ki biri seninle hemfikir olmuş da bilgi paylaşımı olmuş nihayet
ayran gibi olduğunu ben başka arkadaşlarımdan da duydum ama zaten bebeğin yemesi için ideal kıvam. bebeğine yedirebildin mi peki?

gözünüz aydın edoşum,tebrik ederim..bizim de prensesimiz geliyor :112:

handancımm, tebrik ediyorum seni ve minik prensesi :) gözünüz aydın. sağlıkla kucağına al inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…