Merhaba.Acaba diyorum bu topik bana da uğurlu gelir hamile kalırmıyım?Pozitif düşünmeye o kadar ihtiyacım varki.Hatta rumuzumu sinirküpü olarak değiştirmeyi düşünüyorum
o hareketlenen kuzucuk nasıl olur iyi bilirim canım benim..kolay gelsin:)
bizde herşey yolunda gidiyor gibi...Anlatacak çok şey var aslında ama anlatacak kimseyi bulamıyorum bu aralar..Hamilelik döneminde ne güzel hergün burda sıkıntılarımızı ,sevinçlerimizi birbirimize anlatıp rahatlıyorduk..eski günlere özlem var yani:))Herkes (haklı olarak )kendi hayatını sürüyor tabi..Hepinizi çook özledim,hatırlatayım dedim..SEvgilerrr çok öptüm
herkese slm kızlar
tuğbacım nasıl oldun canım?
daha iyiyim edacım nerdeyse 1ay olucak zaman ne çabuk geçiyor.
bu hafta kan pıhtılaşması testi verdim 15 gün sonra çıkıcakmış onun sonucunu bekliyorum.
sen nasılsınnn oğluşun anne ve babasının karışımıı sanki ikinizede çok benzettim
az önce kahvaltı yaparken tv de niran ünsalın mucize bebeğii izledim bizede umut olsun die sizle paylaşayım dedim.niran ünsala doğal yolla bebeğin olmaz tüplerib-n tıkalı demişler 1 yıl sonra kendiliğinden gebe kalmış şimdi bebeği kucağında.
rabbim verirse demekki herşey bahane
böyle pozitif haberleri takip et kuzum için umut dolsun..Benimde aklım sendeydi tuğbam,iyi olduğuna sevindim..
daha iyiyim edacım nerdeyse 1ay olucak zaman ne çabuk geçiyor.
bu hafta kan pıhtılaşması testi verdim 15 gün sonra çıkıcakmış onun sonucunu bekliyorum.
sen nasılsınnn oğluşun anne ve babasının karışımıı sanki ikinizede çok benzettim
canım benim inş sonucun güzel çıkar ve en kısa zamanda dileğine kavuşursun..
dualarım seninle..ne mutlu ki hamile kalabiliyorsun..
bende iyiyim doruk paşayla uğraşıyorum..
evet her ikimize de benziyor ama çoğunlukla babamıza benziyoruz
selam kızlar hepinizi çok çok özledim ve özlemlede öpüyorum uzun zamandır uğrayamadım bu siteye ama hep eski günlerdeki sohbetlerimiz aklımda bir an bile çıkmıyor umarım hepiniz ve bebekleriniz çok çok iyisinizdir
sevgicim, nasılsın? kızın nasıl?
kocaman bir prenses oldu artık değil mi :) benim oğlum bile yaşını bitirecek çünkü nerdeyse.
ben de çok özledim eski sohbetlerimizi.
umarım bu geçen sürçte herşey yolunda gitmiştir.
sevgiler çok
saol canım iyiyim çok şükür kızımda iyi büyüdü tabi teyzesi 20 aylık 2 yaşına az kaldı zaman hızlı akıyor senin oğluşta büyümüş maşallah valla rabbim uzun uzun ömürler verir inşallah evlatlarımıza
iyiyim nimetcim yrn tam 1 ay oluyor kürtaj olalı.geçen ay bugün öğrenmiştikkkSelam kızlar..uzun zamandır ilk defa bu kadar ilerlemiş gördüm sayfaları,bu sevindiriciumarım hepiniz iyisinizdir..
Tuğbacım ne durumdasın?hep aklımdasın,dualarımdasın..öpüyorum çok
tuğbacım nerelerdesin canımm?
günaydın kızlar.
bugün muharremin 10. günü
ben bugün bebek kıyafeti yada biberon alıcamm bugün alınan şeyin 1 yıl mahrumiyeti görülmezmiş.gecen senede almıştım.
bugün eve ufak tefek erzak alınırsa 1 yıl boyunca o evde bereket olunur.
fakir fukarayı sevindirmek ve sadaka vermek bugün çok sevaptır.
bugün gusledenler ufak tefek hastalıklaırndan kurtulur.
en az 10 müslümana 1 er selam veya 1 müslümana 10 selam verilir
selamun aleykum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?