ateşli bir hastalık geçirdik canım..şimdi iyi ama yüksek ateş bazı dokulara zarar vermiş,onunla uğraşıyoruz...Siz nasılsınız bu arada?
helllooo
Kızlar nasılsınız ...çooooooooooook özledim sizleri sohbetlerinizi..
Bu arada geçmiş bayramıınız kutlu olsun :***
kızım buğlemsuyum buyudu artık 6 aylık olduk..ek gıdaya geçtik ama beni çok zorlucağa benziyo ..
Ağzına kl,t vuruyo açmıyo..eğer kaşığı eline veririsem o zaman tadını severse 1 kaşık kadar yalıyo
merhabalar...
uzun zamndır evde değildim giremedim hiç nete..Umarım hepiniz iyisinizdir..Biz bi iyi bi kötü gidiyoruz..Oğlum yaz başında ağır bi hastalık geçirdi hala onun etkilerini silmeye çalışıyoruz..hepinizi öpüyorumm.
kızlar hperi yani handancığı merak ettim doğum yaptımı acaba :18: bugün 40 hafta 1 günlük yazıyo çizelgesinde Bence doğmuşturALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN İNŞALLAH
slm hatırlamaz olurmuyuz.bendede tık yokkk hala.bende diğer ay aşılamaya geçicem
herkese günaydın kızlar..
bizim doğum tarihimiz 1 ekim olarak kesinleştirildi
makcaa kız nerelerdesin sen uzuuuun zamandır aklımdasın..bende bu doğurdu unuttu bizi die düşünüyodum...
bu arada bende kızımda iyi şükür 7.ayımızdayız nasıl bu kadar çabuk büyüdü gözümüzün önünde anlamadık valla..
artık toplansak yaaa böyle olmuyo...
tuğbammm :****güzel haberlerini bekliyoruz..
edam kuzum geriye sayımda son gün..yarın inş herşey sizin için çok güzel olur:)sağlıcakla alırsın bebeğini kucağına inşş
hayırlısıyla kucağına alırsın canım inşş..bizede güzel haberlerini hemen vermeyi unutma haa:)
bu arada handan ne yaptı bilen var mıııııı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?