Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

kızlar ben cıkıyorum benı dınledıgınız yada okudugunuz ıcın saolun
sabah 8den berı burdayım valla artık kacmam lazım abovvv ev ben bekler
hoscakalınn
ugrarım arada ben yıne

ne demek canım ask olsun bızler pıskoloklarınız senın seve seve dınlerız her zaman herkezın derdınıı 7 gun 24 saat full hızmet var bızdebuyrunnnnnnnnndelikafaduldendelikafadulden

ayy kızlar valla kendime geldim.eşimi ardım özürümüde diledim hperinini attığı dayak iyi geldi banaklava:

hadin şimcikte mezleke oynuyayım bariii:dance:

aferim sanaaaaaaaaaaa

:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

:dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance:

2 gobekcık atıp kacıyommmm

kızlar nolur bana dua edin.yarın doktora gitcem ya açık olan tüpümden yumurtlamış olum

ayy kızlar valla kendime geldim.eşimi ardım özürümüde diledim hperinini attığı dayak iyi geldi banaklava:

hadin şimcikte mezleke oynuyayım bariii:dance:

ohhh çok iyi ettin,amam adamında dengesini bozma yap yap sonra özür dile olmaz ,Bu son olsunnn.Bundan sonra üzülmek ağlamak bezdirmek yok.

ayy sancım varrr...bulantım varrr..kafamçokkarıştı

baktım bunaltım taşmak üzereyim hemen zeynepin taktiğini uygular
göbecik atarım kendi kendime:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…