Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

kızlar allahtan yarın mersine gidiyorum yoksa yumurtlamamuışsın derse doktor yarın bide onun için siiznde başınızı beyninizi yerdim.aboo yarın eşimin beynini yersem beni yolda indirir:mymeka:

kızlar allahtan yarın mersine gidiyorum yoksa yumurtlamamuışsın derse doktor yarın bide onun için siiznde başınızı beyninizi yerdim.aboo yarın eşimin beynini yersem beni yolda indirir:mymeka:

aaaa yeter artık daha gençsin hayatın tadını çıkar sana kuaföre git dedim ne duruyon:mymeka:

bakım =hperi
iştima =ua27
halay bası =darkangellove58
oyun bası =zeynep

baska varmı baskaaa:dance:

kız akşam üzeri gitcem aaaa iyiki aynı şehirde değiliz ha olsaydık bizim evi basar beni bi güzel döver ağda yapar kaş bıyık alırdınız:sm_cool:

O zaman yarınki dayağını gitmeden atayım bariii klava: klava:

pozitif düşünki pozitif olsun

ama olaki eğer yumurtlamamışsın derse olması gereken o olduğu için üzülmeyeceksin canım,hayırlısı böyleymiş diyeceksin.Eşininde beynini yemek yok,hatta nasıl böyle olgunlukla karşıladığına şaşırsın..

anaaamm deme yaaa kaydirigubbakcemile2

he kız ara ara oluyo boylee ama benmı oyle sanıyom acaba offf bilmiyorumkismile

aaaa yeter artık daha gençsin hayatın tadını çıkar sana kuaföre git dedim ne duruyon:mymeka:

kız madem tatıle cıkıyon kuafore bı gıt kendıne cekı duzen verdır .tatıll yerındekı kızlardan neyın eksık alalal morel topla :lepi:

kız akşam üzeri gitcem aaaa iyiki aynı şehirde değiliz ha olsaydık bizim evi basar beni bi güzel döver ağda yapar kaş bıyık alırdınız:sm_cool:

hız suphen olmasın yapardık ınankıııdelikafaduldendelikafadulden

kızlar elektrik kesildi. ben geçmişi okuyup geliyorum hemenkaydirigubbakcemile3

ayy kızlar bugün baya bi dayanızı yedim.yarın ben yokum kimi döveceksiniz bakımlülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…