eveeeeettt opuyorumnanaktan
kızlar allahtan yarın mersine gidiyorum yoksa yumurtlamamuışsın derse doktor yarın bide onun için siiznde başınızı beyninizi yerdim.aboo yarın eşimin beynini yersem beni yolda indirir:mymeka:
kızlar allahtan yarın mersine gidiyorum yoksa yumurtlamamuışsın derse doktor yarın bide onun için siiznde başınızı beyninizi yerdim.aboo yarın eşimin beynini yersem beni yolda indirir:mymeka:
ayy sancım varrr...bulantım varrr..kafamçokkarıştı
anaaamm deme yaaa kaydirigubbakcemile2
aaaa yeter artık daha gençsin hayatın tadını çıkar sana kuaföre git dedim ne duruyon:mymeka:
kız akşam üzeri gitcem aaaa iyiki aynı şehirde değiliz ha olsaydık bizim evi basar beni bi güzel döver ağda yapar kaş bıyık alırdınız:sm_cool:
kız akşam üzeri gitcem aaaa iyiki aynı şehirde değiliz ha olsaydık bizim evi basar beni bi güzel döver ağda yapar kaş bıyık alırdınız:sm_cool:
kız madem tatıle cıkıyon kuafore bı gıt kendıne cekı duzen verdır .tatıll yerındekı kızlardan neyın eksık alalal morel topla :lepi:
ayyy bulantıların inşallah bebiştendir
bana demedin değilmiCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?