ınşlh kızzz obur ayda boyle oldum ama bısey cıkmadı buay bu iğneye cok umut bagladık esımle ben ınşlh umudumuz uzmez bızıeyvahedigeldismile
selam kızlar maşallah ne kalabalık topik
ben bulurum birini sempatiksalakcinniayy kızlar bugün baya bi dayanızı yedim.yarın ben yokum kimi döveceksiniz bakımlülülülülülü
kız oynak başııı beni çok güldürdün ha bugün
başka at bulamadınmı bide her gelene o mezleke şarkının adresini verio.görevini nakaaaaa ciddiye almışsınlaelaelaelaelae
kızlar bide roman havası yapsak kurtlarımı döküp gitsem tatile
pozitif düşün haydi bakalı.Hayırlısıyla bebiş geliyor topiğin ilk bebişi senden olsun devamıda bizden gelsin inşallah:Saruboceq:
ayy kızlar bugün baya bi dayanızı yedim.yarın ben yokum kimi döveceksiniz bakımlülülülülülü
hoşgeldin buguulll
kızlardan dayak yiyodum bende gel bide sen döv bacım
kızlar elektrik kesildi. ben geçmişi okuyup geliyorum hemenkaydirigubbakcemile3
Roman Havası Kudur Kudur dinle, Roman Havası Kudur Kudur oyun havası
al kıss kudur :roflol: :roflol: :roflol:
kızlarrr valla sabah ağlayarak kalktım ama morelimi size borçluyum döve döve yola getiriniz beni:1hug:CANLARIM BENİMMMMM
vaaay halaylar çekiyosunuz ha ben buralarda yokkenkaydirigubbakcemile3 kan testi yaptır demişsiniz ya kaç günlük olması gerekiyo kanda çıkması için 1 haftalık çıkıyo mu kanda?
adetim geçmiş olmıcak ki:sinifsinif: hatta adetime 10 gün kalmış olacak daha:sinifsinif:canım adetinin 1gün geçmesi yeterli kan tahlilinde çıkması için
kızlarrr valla sabah ağlayarak kalktım ama morelimi size borçluyum döve döve yola getiriniz beni:1hug:CANLARIM BENİMMMMM
OHH ALLAHIM KUDURUOM KIZ ZEYNO EN SEVDİĞİM ROMAN ŞARKISI BİZİM GELİNE SÖLÜODUM BEN BU ŞARKIYI:sm_cool:
oh oh attır bakalım göbecikleri :sm_cool::dance::dance::dance::dance::sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?