Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

maonyaaa, darkangellove58+, impaladeniz, disem, nur_ada, baklava, hperi+, N_a_l_a_n, pretty9217, toprakceylin

slm kızlarrr hg vede yenı gelen kızlar hg canlarrr:dance:

hperi bizd eseni çok seviyoz cnm saolasın valla korelimi düzelttiniz zeynodan ikiniz

hperi şu alttaki ticker factory yazan şey ney? girdim sitesine inceledim hiçbişi anlamadımbilmiyorumkismile

yapmak mı istiyorsun,bu yumurtlama için,değişik versiyonları var ama,bebiş için geri sayımı falan.İstersen bekle bebiş olunca yap,yada tarif ederim ben sana istiyorsan..

hperi bizd eseni çok seviyoz cnm saolasın valla korelimi düzelttiniz zeynodan ikiniz

:dilcikar::dilcikar:demek 2 sı duzelttı morelını oyle olsun bakalımmm maonyaaacımmm:mymeka:bız burda neyız pekı cok alındım cokkkkkkkkkkk

korel yazmışım kız morel yazacama:roflol:
prettiy lavaboda cnm ağlamaklımı onu bilemem

:dilcikar::dilcikar:demek 2 sı duzelttı morelını oyle olsun bakalımmm maonyaaacımmm:mymeka:bız burda neyız pekı cok alındım cokkkkkkkkkkk

kız biri dövdü bei biride şarkı nyolladı göbek attım die.alınma nolur hepiniz sayesinde şuan ağlamıyorum sabahki halimi hatırlayın bi.
bak yine isyan çıkartırım haaaaaaaaaaaaahihoyyyt

yapmak mı istiyorsun,bu yumurtlama için,değişik versiyonları var ama,bebiş için geri sayımı falan.İstersen bekle bebiş olunca yap,yada tarif ederim ben sana istiyorsan..
tamam bebiş olursa tarif edersin bende yaparım ne güsel olar. bişi sormak istiyorum. ay benimde sorularım bitmiyor hekaydirigubbakcemile3 diyelim ki hamileyiz bunun herhangi belirgin bi belirtisi olur mu adet olana kadar? yoksa ancak adet gecikecek test yapıcaz öle mi anlıcaz?

hperıcım busem gelmedı yaaa ozledım onuu :çok üzgünüm:konusamadım daaa

kızlar kasıklarımda ağrı var neden acaba

off nekadanda sorunlu bi insnaım kaynanmın dediği kadar varım.bana dediki senin hiç biyerin sağlam değil dedi:dilcikar:

busenin işi çok yoğunmuş onun için ara ara uğrayacak yanılmıosam.karıştırıoda olabilirim

kızlar kasıklarımda ağrı var neden acaba

off nekadanda sorunlu bi insnaım kaynanmın dediği kadar varım.bana dediki senin hiç biyerin sağlam değil dedi:dilcikar:

vallahamı ne biçim kayganaymış o öle delimi ne kötükedihüso

sultaaaaan yeeeedddeeesiiiin? eee eee mi yaptın? sesin çıkmıyoooyyy?

Bismillahirrahmanirrahim
MÜSTAKBEL HAMıLELERıMıZ

[table="head" border="30" color="red"] Kullanıcı Adı | BAT | Deneme Sayısı

busecan |14.06.2010| 4.deneme
pretty9217 |15.06.2010| 3.deneme
Nimett07 |15.06.2010| 1.deneme
bsbirkin |18.06.2010| 5.deneme
ua27 |20.06.2010| 14.deneme
ozpar |20.06.2010|
karats |02.07.2010| 2.deneme
impaladeniz |02.07.2010| 1.deneme
krizantem20 |03.07.2010| 9.deneme
hperi |05.07.2010| 16.deneme
maonyaaa |05.07.2010| 15.deneme
darkangellover58 |07.07.2010| 10.deneme
N_a_l_a_n |08.07.2010| 15.deneme
zeynep4 |?| 2. tüp bebek denemesi

[/table]

pretty9217, ua27, elfkaya, zeynep4, maonyaaa, impaladeniz, disem, hperi+, karats, darkangellove58, nur_ada ooo ne gzl

canım benım gorumcemın ve amcanım kızının belırtılerıne dayanarak anlatıyımm
=goguslerının ucunda renk koyulasması olcak
=ara ara sancın olcak belınden bacagına ıner gıbı
=ara ara bas donmesıı olcak
=vede en buyuk belırtııı akıntın peynır tarzında yapıskan ıdrarın sap sarı vede bulantın olcakk:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…