Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

ay bu patron snir ya iş dolu klava:

ewt cnm 6 hafatadan sonra asıl başlarmış bide gecikmede olabilir 3 gün sonra gelelbilirmiş ateşimi 16. gün ölçtüm ya başlamaya perş günü ne kadar bekliycem bakalım eğer 18.gün yumurtam çatladıysa kızların dediğine göre 11 gün oluyo daha anlamadım inş hamıleyimdir ama değilsemde regl gecikmesin obür aya sarkcak yeni çalışmalar kaydirigubbakcemile3

hayırlısı olsun canım napalım kısmetınde ne varsa artık ama ınşlh bebişin vardırr.opuyorumnanaktan

sağol canım bi tek sen beni düşünüyon saatlerdir burdayım bu kız aşağıda gözüküyo da nerde diyen yk küstüm hepinize:umursamaz: deniz sen hariça.s.

kız sende yazsana bize geldim ettim ne yazmıyon küsüyon aaaaaaa
herkes pozitif olsun bakıyım :teytey:

sağol canım bi tek sen beni düşünüyon saatlerdir burdayım bu kız aşağıda gözüküyo da nerde diyen yk küstüm hepinize:umursamaz: deniz sen hariça.s.

kız ben senı gecmısı okuyon daha dıye ses etmedımdelikafaduldendelikafadulden

hayırlısı olsun canım napalım kısmetınde ne varsa artık ama ınşlh bebişin vardırr.opuyorumnanaktan

inş cnm gelmedi regl bugün ateşimde 36,5 5 gündür aynı bi vajınamda krem kıvamında akıntı var regl 1hafta kala kururdum bu bi tek düşünüdüryo zaten kaydirigubbakcemile3 bide belimden sanırım bir ağrı giriyo bacağımaaa kasılıyo

:umursamaz: :umursamaz:ben zaten bilg.başındayım sadece görümcemle konuşuyom 1saattir.:umursamaz::umursamaz:

oh oh oh olsun olsunnn bunlar iye işaret kesın ınşlh gelıyorr hadı bakalımmdelikafaduldendelikafadulden

bak bak bak bende hastalandı heralde diyorum. o görümcesiyle dedikodu yapıyomuş bizi bırakıp:hulya:

kızlarrr canlarım allaha emanet olun.dua edin nolur bana doktor iğne yazsın.
2hafta sonra görüşmek dileğiyle.hepinizi çok seviyor ve öpüyorum by:teselli:
valiz hazırlıcam kuaföre gitcem onun için erken çıkmama lazım
güzel haberlerle gelirim inşşş

inşallah canım. hayırlı yolculuklar. allaha emanet ol.:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…