oy oy canım benım nerelerdesın sen ya ozledım senıı konusamadık senlee..kaydirigubbakcemile5
evet canım benımde kıramp gıbı ara ara gırıyo sancımda var ama benımde akıntım yokk bulantı zaten hemen olmazmıs kıı busecanımmm 5 haftada baslıyo bulantıı
sultaaaaan yeeeedddeeesiiiin? eee eee mi yaptın? sesin çıkmıyoooyyy?
inşallahta olmaz kırmızıların canım
ay bu patron snir ya iş doluklava:
ewt cnm 6 hafatadan sonra asıl başlarmış bide gecikmede olabilir 3 gün sonra gelelbilirmiş ateşimi 16. gün ölçtüm ya başlamaya perş günü ne kadar bekliycem bakalım eğer 18.gün yumurtam çatladıysa kızların dediğine göre 11 gün oluyo daha anlamadım inş hamıleyimdir ama değilsemde regl gecikmesin obür aya sarkcak yeni çalışmalar kaydirigubbakcemile3
sağol canım bi tek sen beni düşünüyon saatlerdir burdayım bu kız aşağıda gözüküyo da nerde diyen yk küstüm hepinize:umursamaz: deniz sen hariça.s.
canım benimolumunekankayizsmilesağol canım bi tek sen beni düşünüyon saatlerdir burdayım bu kız aşağıda gözüküyo da nerde diyen yk küstüm hepinize:umursamaz: deniz sen hariça.s.
sağol canım bi tek sen beni düşünüyon saatlerdir burdayım bu kız aşağıda gözüküyo da nerde diyen yk küstüm hepinize:umursamaz: deniz sen hariça.s.
hayırlısı olsun canım napalım kısmetınde ne varsa artık ama ınşlh bebişin vardırr.opuyorumnanaktan
ayyy inşallh.bazen çok umutlu oluym bazen de umutsuz.
nasıl oldun?
inş cnm gelmedi regl bugün ateşimde 36,5 5 gündür aynı bi vajınamda krem kıvamında akıntı var regl 1hafta kala kururdum bu bi tek düşünüdüryo zaten kaydirigubbakcemile3 bide belimden sanırım bir ağrı giriyo bacağımaaa kasılıyo
kız ben senı gecmısı okuyon daha dıye ses etmedımdelikafaduldendelikafadulden
inşallah canım. hayırlı yolculuklar. allaha emanet ol.:gitme:kızlarrr canlarım allaha emanet olun.dua edin nolur bana doktor iğne yazsın.
2hafta sonra görüşmek dileğiyle.hepinizi çok seviyor ve öpüyorum by:teselli:
valiz hazırlıcam kuaföre gitcem onun için erken çıkmama lazım
güzel haberlerle gelirim inşşş
bak bak bak bende hastalandı heralde diyorum. o görümcesiyle dedikodu yapıyomuş bizi bırakıp:hulya:
doğum deme bana korkuyorumeyvahedigeldismile nasıl geçmiş doğumları ne diyolar?kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ne yapayım 2 görümcede doğum yaptı onları anlatıyo bende dinliyomboshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?