Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

kızlar şu tek embrio olayı yani bitanemi birleşen yumurtayı ve spermmi koyacaklarmış.
önceden kaç taneydi

naber cnm ya benim bacağıma kramp giriyo öyle bide akntım var dediin gibi ama bulantım yok

çok teşekkür ederim. bileyim ki ona göre dikkat edeyim. belki ip uçlarından anlarım.

kızlar kasıklarımda ağrı var neden acaba

off nekadanda sorunlu bi insnaım kaynanmın dediği kadar varım.bana dediki senin hiç biyerin sağlam değil dedi:dilcikar:

ayy ona bı klava: sallıcam kusura bakma canımm..sana olur uzulme dıyıcene dedıgı seye bak yaaa

kızlar şu tek embrio olayı yani bitanemi birleşen yumurtayı ve spermmi koyacaklarmış.
önceden kaç taneydi
evet malesef öle 1 tane koyacaklar
eskiden 4 e kadar konurdu şimdi 3.denemede ancak 2 tane konuyorboshayallersmile

kız ben sizi yerim ben nasıl özledim sizi anlatamam yaa şu patron gıcık klava: bizim katta gene yaa ayy fırsat buldukça size koşuyorum opuyorumnanaktan

Konuyu Toplam 11 Kullanıcı okuyor. (11 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
busecan35, _dreamlike_, darkangellove58, impaladeniz, pretty9217, ua27+, maonyaaa, hperi+, karats, disem, nur_ada
maşallahh

naber cnm ya benim bacağıma kramp giriyo öyle bide akntım var dediin gibi ama bulantım yok

oy oy canım benım nerelerdesın sen ya ozledım senıı konusamadık senlee..kaydirigubbakcemile5

evet canım benımde kıramp gıbı ara ara gırıyo sancımda var ama benımde akıntım yokk bulantı zaten hemen olmazmıs kıı busecanımmm 5 haftada baslıyo bulantıı

insan böyle bekleyişte olunca zaman hiç geçmiyo. eskiden ay şu adet günleri hiç gelmese derdim. şimdi de bir an önce gelse de anlasam bebeiş var mı yok mu diyorum.

Bismillahirrahmanirrahim
MÜSTAKBEL HAMıLELERıMıZ

[table="head" border="30" color="red"] Kullanıcı Adı | BAT | Deneme Sayısı

busecan |14.06.2010| 4.deneme
pretty9217 |15.06.2010| 3.deneme
Nimett07 |15.06.2010| 1.deneme
bsbirkin |18.06.2010| 5.deneme
ua27 |20.06.2010| 14.deneme
ozpar |20.06.2010|
karats |02.07.2010| 2.deneme
impaladeniz |02.07.2010| 1.deneme
krizantem20 |03.07.2010| 9.deneme
hperi |05.07.2010| 16.deneme
maonyaaa |05.07.2010| 15.deneme
darkangellover58 |07.07.2010| 10.deneme
N_a_l_a_n |08.07.2010| 15.deneme
zeynep4 |?| 2. tüp bebek denemesi

[/table]

disem, nur_ada
kızlar sız nıye yazısmıyosunuz bakıyım gelın hadııı:dance:

slm kızlar ben geldim şimdi okuldan bi bakıyım napıyosunuz dedim yemek yapıcam yapana kadar burdayım. bu arada ilk defa dolma yapıcam hiç kabak ve patlıcan oymadım bakalım yapabilecekmiyimkaydirigubbakcemile3:kedi:

kızlarrrrr
biraz daha durursam ne kuaföre gitcem nede valiz hazırlıcam sabahtan beri sizle konuşuom ne çene varmış bendekaydirigubbakcemile3

tek embrio ozaman para tuzağı yapmışlar böyle hassa bi oonuda allah kendilerini nasıl biliosa öle yapsınlar.para için insanların umutlarını kırıolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…