canım benım gorumcemın ve amcanım kızının belırtılerıne dayanarak anlatıyımm
=goguslerının ucunda renk koyulasması olcak
=ara ara sancın olcak belınden bacagına ıner gıbı
=ara ara bas donmesıı olcak
=vede en buyuk belırtııı akıntın peynır tarzında yapıskan ıdrarın sap sarı vede bulantın olcakk:lepi:
çok teşekkür ederim. bileyim ki ona göre dikkat edeyim. belki ip uçlarından anlarım.canım benım gorumcemın ve amcanım kızının belırtılerıne dayanarak anlatıyımm
=goguslerının ucunda renk koyulasması olcak
=ara ara sancın olcak belınden bacagına ıner gıbı
=ara ara bas donmesıı olcak
=vede en buyuk belırtııı akıntın peynır tarzında yapıskan ıdrarın sap sarı vede bulantın olcakk:lepi:
kızlar kasıklarımda ağrı var neden acaba
off nekadanda sorunlu bi insnaım kaynanmın dediği kadar varım.bana dediki senin hiç biyerin sağlam değil dedi:dilcikar:
evet malesef öle 1 tane koyacaklarkızlar şu tek embrio olayı yani bitanemi birleşen yumurtayı ve spermmi koyacaklarmış.
önceden kaç taneydi
naber cnm ya benim bacağıma kramp giriyo öyle bide akntım var dediin gibi ama bulantım yok
insan böyle bekleyişte olunca zaman hiç geçmiyo. eskiden ay şu adet günleri hiç gelmese derdim. şimdi de bir an önce gelse de anlasam bebeiş var mı yok mu diyorum.
evet canım ya aynen.cumaya kadar kırmızılar olmazsa.test yapacam.
ay daha 3. denemenmiş kıs. bu kadar sabırsızlanınca bende baya oldu sandım. ne kadar zaman daha olmazsa kontrole gideceksin? yada gittin mi?evet canım ya aynen.cumaya kadar kırmızılar olmazsa.test yapacam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?