Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

Canım görüşürüz hoşçakal, evet evet maşallah zaten o kadar hızlıyızki arada okunmayan bir sürü şey oluyor...
buna katılıyorum. bazen gerçekten çok merak ettiğim bişi oluyor. soruyorum cevap gelmiyor. tekrar tekrar sormaktan da ben sıkılıyorum. zor iş forum okumak kaçırmadankaydirigubbakcemile3

aynen bende sorun vardı anca hallettim..

adam haklı o zaman sabah erkenden aç 9 kadar ordasın normal..benim eş denizci ast.o yüzden gece gündüz burdayım :jeyyar:haftaya gelcek..
peki o geldikten sonra yapacağın çalışmaların gebeliğe etkisi ney sence? geç kalmış oluyonuz mu yoksa az da olsa ihtimal var mı?

ayyy yemekteyizde her yanından bişiler sallanan kokoş bi hanım varkaydirigubbakcemile3 bakalım nasıl birisi?

peki o geldikten sonra yapacağın çalışmaların gebeliğe etkisi ney sence? geç kalmış oluyonuz mu yoksa az da olsa ihtimal var mı?

eğer şu yumurtalama dönemi şartsa 12-17 arasıydı benim bugünlerim hevaa oldukaydirigubbakcemile3 adamda 21 de gelcek hastalığımda 2 de sizce
bide zevkine yaparız canım:roflol::roflol:

eğer şu yumurtalama dönemi şartsa 12-17 arasıydı benim bugünlerim hevaa oldukaydirigubbakcemile3 adamda 21 de gelcek hastalığımda 2 de sizce
bide zevkine yaparız canım:roflol::roflol:
tabi canım. erkekleri sırf bize bebek verecek diye kullanamayızkaydirigubbakcemile3 bazende zevkine olacak tabikikaydirigubbakcemile3 eşin kaç yaşında bu arada?bide severek mi evlendiniz?

buna katılıyorum. bazen gerçekten çok merak ettiğim bişi oluyor. soruyorum cevap gelmiyor. tekrar tekrar sormaktan da ben sıkılıyorum. zor iş forum okumak kaçırmadankaydirigubbakcemile3

Canım tekrar sor olur mu aklında kalmasın,belkide cevap yazılmış oluyor ama sen kaçırıyorsun,nasıl bir çözüm bulsak acep,hep bikaç sayfa önden mi okusak ??

tabi canım. erkekleri sırf bize bebek verecek diye kullanamayızkaydirigubbakcemile3 bazende zevkine olacak tabikikaydirigubbakcemile3 eşin kaç yaşında bu arada?bide severek mi evlendiniz?

evet canım severek 9 ay çıktık..3 yıldırda evliyiz 29 na gircek.yerimseniben

Canım tekrar sor olur mu aklında kalmasın,belkide cevap yazılmış oluyor ama sen kaçırıyorsun,nasıl bir çözüm bulsak acep,hep bikaç sayfa önden mi okusak ??
ben genelde konuların dışında kalmamak için hep bikaç sayfa geri gidip ondan sonra devam ediyorum pc başından ayrılmışsam. yoksa çok alakasız konuşmalar çıkıyo ortaya.

kaydirigubbakcemile3 zaten makbül olanı o,zevkine yapıcakmışsın doktorlar öyle öneriyor,hormonlar beyin daha düzgün çalışıyormuş.. Şeniz

evet canım severek 9 ay çıktık..3 yıldırda evliyiz 29 na gircek.yerimseniben
allah ölene kadar mutluluğunuzu bozmasın. benimkide 31 yaşında bizde çok severek evlendik ama bizimki henüz çok yeni 1,5 ay olduğundan nasıl olacak bakalım zaman içinde. şimdilik herşey çok iyi gidiyor.

kaydirigubbakcemile3 zaten makbül olanı o,zevkine yapıcakmışsın doktorlar öyle öneriyor,hormonlar beyin daha düzgün çalışıyormuş.. Şeniz
bi soru sorsam çok mu ayıp olur diye de korkuyorum ama çokta merak ediyorum:kedi:

allah ölene kadar mutluluğunuzu bozmasın. benimkide 31 yaşında bizde çok severek evlendik ama bizimki henüz çok yeni 1,5 ay olduğundan nasıl olacak bakalım zaman içinde. şimdilik herşey çok iyi gidiyor.

amin canım..hepimizin ağzının tadı bozulmasın:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…