Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

ben geldim herkeze slm
hoşgeldin canım nerelerdesin yoktun bugün

yok tatlım hala olmadımm 8. günüm bitecek bugün...
bebek yoksa da hastalansamda rahatlasam bari..
yok ev de yapmadım bir kaç gün içinde hastalanmazsam kan testi yaptırıcam başka bir hastanede..

hıım anladım canım hayırlısı bakalım eyvahedigeldismile

yok tatlım hala olmadımm 8. günüm bitecek bugün...
bebek yoksa da hastalansamda rahatlasam bari..
yok ev de yapmadım bir kaç gün içinde hastalanmazsam kan testi yaptırıcam başka bir hastanede..

cnm benim ya ben seni nedense çok seviyorum inş. hakkında hayırlısı olur cnm :içelim:

geçmiş olsun canımm yaaa üzülmee geçer inş en kısa zamandaa..

geçmiş olsun canımm yaaa üzülmee geçer inş en kısa zamandaa..

inş. cnm benim ilaçları içiyorum geçiyo ilaçlar bitince yeniden başlıyo bilmiyorumkismile olsun önce iltihabımı yolunu bulcam inş. bebek kız olursa hep ona geçiyomuş benim çektiklerimi bebeğimin çekmesini istemiyorum bakalım ne olucak hayırlısı olsun hepimiz için olumunekankayizsmile

canım, benim ablamda da var...ara ara oda çok sancılanıyor ve hastanelik oluyor..çok zor gerçekten allah yardımcın olsunn..

sultan senin kocişe ne oldu kaydirigubbakcemile3

canım, benim ablamda da var...ara ara oda çok sancılanıyor ve hastanelik oluyor..çok zor gerçekten allah yardımcın olsunn..

peki evli mi bebeği oluyomu bende çok gittim hastaneye gece 3 de sabah 5 de dayanılmıyo ya acayip bişey ama şu aralar sıcaklar gelmeye başladı ayaklarım ısınıyo ben çorap giymeyi sevmem sevmeyince başlıyo yanmaya eyvahedigeldismile

kaydirigubbakcemile3 sultan eve öcümü geldi yoksa kaydirigubbakcemile3

evli cnm 8 yaşında bir kızı var ama ilk 2 sene çocugu olmadı iltihaptan dolayı sonra maydonoz sayesinde ilk ayda hamile kaldı tatlımm..

sultan senin kocişe ne oldu kaydirigubbakcemile3
nöbetçi canım ..

kızlar sistem bakımda geldi yine gidicek heralde lmaz:

nieee anlamadım :uhm:

ses çıkarmadın ya bi müddet bende eve öcümü geldi dedim öcü yani canavar evde tekiz ya lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

senin eşin ne iş yapıyo cnm benim ki şuan matbada çalışıyo gececi bide üniversiteyi dışardan okuyo bide polislik sınavına girdi agustosta belli olucak eğer kazanırsa 2 sene yok askerlik gibi senağlama[/QUOTE]

inşallah kazanır canım..
benim deniz ast.subayı canım..ondan sürekli yok :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…