- 1 Haziran 2010
- 8.193
- 3
- 108
hoşgeldin canım nerelerdesin yoktun bugünben geldim herkeze slm
yok tatlım hala olmadımm 8. günüm bitecek bugün...
bebek yoksa da hastalansamda rahatlasam bari..
yok ev de yapmadım bir kaç gün içinde hastalanmazsam kan testi yaptırıcam başka bir hastanede..
yok tatlım hala olmadımm 8. günüm bitecek bugün...
bebek yoksa da hastalansamda rahatlasam bari..
yok ev de yapmadım bir kaç gün içinde hastalanmazsam kan testi yaptırıcam başka bir hastanede..
anca işlerim bitti yaa iş yapmayı çok seviyorum ama ne zamn iş yapmaya kalksam yanmam başlıyo iltihap var bende bugün hastaneye gittim 60 milyona bi ilaç verdi inş. ölmem antibiyotik bu sefer geçer inş. evlendiğimden beri peşimi bırakmadı idrar yollarımda iltihaplan ma var geçiyo yine başlıyo offf mafoldumben
hıım anladım canım hayırlısı bakalım eyvahedigeldismile
cnm benim ya ben seni nedense çok seviyorum inş. hakkında hayırlısı olur cnm :içelim:
geçmiş olsun canımm yaaa üzülmee geçer inş en kısa zamandaa..
hoşgeldin canım nerelerdesin yoktun bugün
işle meşguldüm cnm hergün süpürürüm evi temizlik hastasıyım belkide ondan bebişim tutunamıyo geçen çamaşır makinasının yerini değiştirdim kanamam oldu bişeyler koptu içimden sempatiksalakcinni bugünde mutfamı indirdim bide odamı hiç halim yok valla fisfisfis
inş. cnm benim ilaçları içiyorum geçiyo ilaçlar bitince yeniden başlıyo bilmiyorumkismile olsun önce iltihabımı yolunu bulcam inş. bebek kız olursa hep ona geçiyomuş benim çektiklerimi bebeğimin çekmesini istemiyorum bakalım ne olucak hayırlısı olsun hepimiz için olumunekankayizsmile
canım, benim ablamda da var...ara ara oda çok sancılanıyor ve hastanelik oluyor..çok zor gerçekten allah yardımcın olsunn..
peki evli mi bebeği oluyomu bende çok gittim hastaneye gece 3 de sabah 5 de dayanılmıyo ya acayip bişey ama şu aralar sıcaklar gelmeye başladı ayaklarım ısınıyo ben çorap giymeyi sevmem sevmeyince başlıyo yanmaya eyvahedigeldismile
nöbetçi canım ..sultan senin kocişe ne oldu kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin canım nerelerdesin yoktun bugün
işle meşguldüm cnm hergün süpürürüm evi temizlik hastasıyım belkide ondan bebişim tutunamıyo geçen çamaşır makinasının yerini değiştirdim kanamam oldu bişeyler koptu içimden sempatiksalakcinni bugünde mutfamı indirdim bide odamı hiç halim yok valla fisfisfis
maşallah canım yaa ondan sonrada bebek iste..insan hastalana kadar bekler ondan sonra işe kalkış ben bu ay çok dikkatlıyım hayırlısı inşallah:Saruboceq:
kaydirigubbakcemile3 sultan eve öcümü geldi yoksa kaydirigubbakcemile3
nöbetçi canım ..
maşallah canım yaa ondan sonrada bebek iste..insan hastalana kadar bekler ondan sonra işe kalkış ben bu ay çok dikkatlıyım hayırlısı inşallah:Saruboceq:
senin eşin ne iş yapıyo cnm benim ki şuan matbada çalışıyo gececi bide üniversiteyi dışardan okuyo bide polislik sınavına girdi agustosta belli olucak eğer kazanırsa 2 sene yok askerlik gibi senağlama
kızlar sistem bakımda geldi yine gidicek heraldelmaz:
nieee anlamadım :uhm:
yok kız allah korusunn..daha handan gelecek akşam topiğimizi kurucazz :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?