amiiiiiinnnnamin canım..hepimizin ağzının tadı bozulmasın:Saruboceq:
bi soru sorsam çok mu ayıp olur diye de korkuyorum ama çokta merak ediyorum:kedi:
ii o zaman benim hormanlar ii çalışıyor :kedi:
ya şimdi hani birliktelik oluyo bebek için. erkek rahatladığında bebek olacak ya hani. bayanın da erkekten önce rahatlamasının rolü ney? hamile kalmaya engel bişey falan değil de mi? ay sorana kadar renkten renge girdim valla baya ayıp oldu ama çok merak ediyodum:kedi:haydi so sor...ne ayıbı canım ne zaman iş yaptığımızı bile söylüyozlmaz:
doğru kelimeleri seçicem diye uğraşmaktan anca oldu vallakaydirigubbakcemile3denizzz sorun destan heralde soramadın daha
ya şimdi hani birliktelik oluyo bebek için. erkek rahatladığında bebek olacak ya hani. bayanın da erkekten önce rahatlamasının rolü ney? hamile kalmaya engel bişey falan değil de mi? ay sorana kadar renkten renge girdim valla baya ayıp oldu ama çok merak ediyodum:kedi:
ya şimdi hani birliktelik oluyo bebek için. erkek rahatladığında bebek olacak ya hani. bayanın da erkekten önce rahatlamasının rolü ney? hamile kalmaya engel bişey falan değil de mi? ay sorana kadar renkten renge girdim valla baya ayıp oldu ama çok merak ediyodum:kedi:
anaaaa koca soru güme gittikaydirigubbakcemile3 hperi nerde yav o daha deneyimli sanırsam o yanıtlasa?hıııııııııııııııııım güzel soru ama bilmiyorumkaydirigubbakcemile3
ii o zaman benim hormanlar ii çalışıyor :kedi:
bende tam seni arıyodum bu soru içinkaydirigubbakcemile3yok be cicim engel olurmu daha iyi çünkü spermin rahim içinde daha rahat hareket etmesini sağlıyor bile..
Birde ben ne duydum biliyormusunuz eğer kadın orgazm olursa bebek erkek olmazsa kız olurmuş..Artık ne kadar doğru bilmiyorum...
hey maşallahkaydirigubbakcemile3
bende tam seni arıyodum bu soru içinkaydirigubbakcemile3
aaaa süperkaydirigubbakcemile3 ben daha yeni evli olduğumdan tam anlayamadım araya hastalık felan girdi. yavaş yavaş alışıyorum valla:kedi:Bende erkek olsam fena olurdum herhalde,bazen eşim diyoki yaa yiter ya yiter yaaa bu kadar olmazkiiii benden betersin :roflol:
ama sen oyle dedin ya kaydirigubbakcemile3
anaaaa koca soru güme gittikaydirigubbakcemile3 hperi nerde yav o daha deneyimli sanırsam o yanıtlasa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?