Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

ay canım yaa yine güldürdün bu lafınla seni tanıdığımdan beri güldürüyosun..canım benim zaten zar zor yazmış 2 cvp vermiş.:roflol::roflol::roflol:
gülen yüzün hiç solmasın yüzünde tebessüm bile oluyorsa ne mutlu banakaydirigubbakcemile5

:roflol:yenisini açarız alıştık denizin dediği gibi taşınmaya:roflol:
valla ya zaten zar zor üye olmuşum tam kafama göre arkadaşlar buldum derken yok o diyo ora gidiyom bu diyo bura gidiyom. ooohhhh. bizi hiç düşünen yok. taşınan taşınananakaydirigubbakcemile3

yok be gülüm albay dua etti ya o sırada kapattım..bakmıyom artık o proğrama sıktı artıkolumunekankayizsmile
esas benim öğrenmem lazım. ben daha 1 aydır yemek yapmasını öğreniyom. ama eşime gelde bi sor neler çekiyokaydirigubbakcemile3

valla ya zaten zar zor üye olmuşum tam kafama göre arkadaşlar buldum derken yok o diyo ora gidiyom bu diyo bura gidiyom. ooohhhh. bizi hiç düşünen yok. taşınan taşınananakaydirigubbakcemile3

Bence daha taşınmayız kızlar allah korusun,burada çooooooookkk mutluyuz opuyorumnanaktan

yaaa arkadaşlar ben sizi çook merak ediyorum resimleri koysak bakar geri alırız şutarafagitti

hg canım vallahi öyle oldu :kedi:

hoşbulduk canım. yemeğimi yaptım geldi. ya valla ben erkenden uyuduğum için bende hormon mormon çalışıyo galiba. sabahın 5 buçuğunda kalktığımdan erkenen uyuyorum valla az kalı bu hafa okullar kapansın horonloru çalıştırıcam bendebilmiyorumkismilekaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:

bak bak sultana bak gene kayboldu merak etti tekrar açtı heralkaydirigubbakcemile3

aynen canım bizde eşim gelsin horon teperiz bunlar gibi düz oyun havası modunda omaz:dilcikar:

Kızlar acil çıkmam lazım sizi seviyorum çokkk,yarın görüşürüz...Öptüm olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…