Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

hperinin kocasına ne oldu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

senin eşin ne iş yapıyo cnm benim ki şuan matbada çalışıyo gececi bide üniversiteyi dışardan okuyo bide polislik sınavına girdi agustosta belli olucak eğer kazanırsa 2 sene yok askerlik gibi senağlama

inşallah kazanır canım..
benim deniz ast.subayı canım..ondan sürekli yok :1no2:[/QUOTE]

kazanmasını istemiyorum çok korkuyorum cnm benim hep böle mi eşinin işi ya emekli olana kadar böle mi olumunekankayizsmile

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

korktun mu sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

kazanmasını istemiyorum çok korkuyorum cnm benim hep böle mi eşinin işi ya emekli olana kadar böle mi olumunekankayizsmile[/QUOTE]
öyle deme kız kazansın sevlet işi gibi varmı...nie korkuyon hayırlısı....

ivveeeet :)

kazanmasını istemiyorum çok korkuyorum cnm benim hep böle mi eşinin işi ya emekli olana kadar böle mi olumunekankayizsmile[/QUOTE]

yok canım 3 senemiz kaldı..gemi görevi bitiyo.sonra karada olcak deniz kuvvetlerinde çalışcak ..

kazanmasını istemiyorum çok korkuyorum cnm benim hep böle mi eşinin işi ya emekli olana kadar böle mi olumunekankayizsmile

yok canım 3 senemiz kaldı..gemi görevi bitiyo.sonra karada olcak deniz kuvvetlerinde çalışcak ..[/QUOTE]

zor oluyor canım yaaa bizim daha 25 senemiz var emekli olmaya böyle geçecek istemesektee...

yok canım 3 senemiz kaldı..gemi görevi bitiyo.sonra karada olcak deniz kuvvetlerinde çalışcak ..

zor oluyor canım yaaa bizim daha 25 senemiz var emekli olmaya böyle geçecek istemesektee...[/QUOTE]

edacık seninde aynı heralde kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 yanlışıklamı yolladın kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

yazılar birbirine karıştı heralde edacım bana mı dedin aşağıdaki sözü

zor oluyor canım yaaa bizim daha 25 senemiz var emekli olmaya böyle geçecek istemesektee

yazılar birbirine karıştı heralde edacım bana mı dedin aşağıdaki sözü

zor oluyor canım yaaa bizim daha 25 senemiz var emekli olmaya böyle geçecek istemesektee

valla canım hem sultana hem sanaydı kaydirigubbakcemile3

he temam kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

yaa kızlarr nerdesiniz niye yazmıyorsunuz sayfayı yeniliyorum hiç birşey yokk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…