ses çıkarmadın ya bi müddet bende eve öcümü geldi dedim öcü yani canavar evde tekiz yalülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
senin eşin ne iş yapıyo cnm benim ki şuan matbada çalışıyo gececi bide üniversiteyi dışardan okuyo bide polislik sınavına girdi agustosta belli olucak eğer kazanırsa 2 sene yok askerlik gibi senağlama
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
korktun mu sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
hperinin kocasına ne oldu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kazanmasını istemiyorum çok korkuyorumcnm benim hep böle mi eşinin işi ya emekli olana kadar böle mi olumunekankayizsmile
edaaam kuşum sesin çıkmıyo unutuyosun benii :umursamaz::umursamaz:
yok canım 3 senemiz kaldı..gemi görevi bitiyo.sonra karada olcak deniz kuvvetlerinde çalışcak ..
yazılar birbirine karıştı heralde edacım bana mı dedin aşağıdaki sözü
zor oluyor canım yaaa bizim daha 25 senemiz var emekli olmaya böyle geçecek istemesektee
he temam kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?