Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

edacık sayfayı yenile derken nasıl yapıyosun

edacım, daha iyisin değil mi?

inş güzel sonuçlar alırsın cnmm..
evet daha iyiyim psikolojim yerine geldi canımmm..ama daha tam rahat değilim hala adet olmadım 8. gün bitiyor ve belirtilerim devam ediyor..hayırlısı artık cnmm..

sen nasılsın ??

ay edacım sağol ya uğraşıyodum hep kaydirigubbakcemile3 baştan niye sölemedin zilli ohaoldumsmile

minik kuzucuk kendinden bahsetsene biraz ben unuttum :sm_confused: :1rolleyes:

şimdilik iyiyim, sizleri gördüm daha iyi oldum :)
başımdan geçen dış gebelikle ilgili mevzuyu yazmıştım geçen gün, kötü bir örnek ama test yapmayı sakın geciktirme diye. o arada sen test yaptırdın neyse ki. ama tekrarla lütfen kan testini, bu durumlar kişiden kişiye değişir, renk vermez bazen :/ dilerim sağlıkla sonuçlanır herşey.

edacık ee konuşak kızz sen şimdi 1 sene yi geçtin mi bilmiyorumkismile

ilk sen sormuştun, ben de sana anlatmıştım :)) 33 yaşındayım, başımdan bir dış gebelik geçti, onun da üzerinden 4 ay geçti. normal yollarla denemeye devam ediyoruz, doktorum henüz bir takip ya da rahim filmi önermedi. şimdilik hikayem bu :)
seni de yazdıklarından taki,p ediyorum :) dilerim herşey gönlüne göre olsun, ama çok heyecanlısın :))

minik kuzucuk kendinden bahsetsene biraz ben unuttum :sm_confused: :1rolleyes:

düşünüp bize bilgi verdiğin için tşk ederim cnmm...
tekrar yapıcam canım bir kaç güne..inş cnmm..
allah hepimize hayırlısını versinn..

evt öleyim ve kafam karışık şuan doktor yumurtlama takip edelim dedi ama ben kararsızım ne yapıcağımı şaşırdım sen hiç yumurtlama takibi yaptırdın mı doktora bilgin var mı beni bilğilendirirsen sevinirim cnm opuyorumnanaktan

sultiş kim kız telefondaki bizden sorumlusun :roflol: kocişin yok kapat bakım o telefonu süprizzzzz :roflol: :roflol: :roflol:

:roflol: :roflol: edacık sende konuş bakım ne yapıyon orda :roflol: konuşmuyon diyon al çenem düştü

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

evet ilk denemede yaptırdım. şöyle gelişti, ben yurtdışında çalışıyorum eşimle birlikte, o ara türkiyedeydik ve bebek için yeni karar vermiştik. hazır fırsat varken ben kontrollerimi yaptırayım dedim, smear testi, hormon tesi, kan testleri vesaire yaptırdım. hatta tiroidim biraz yüksek çıktı önce ama sonra kontrol altına alındı. o ara doktorum reglimin 12. günü yeniden çağırdı, meğer yumurtayı takip ediyormuşuz, ardından yeniden izledi ve birinde 4 gün arka arkaya ilişki önerdi. sonuç olumsuz ama eşimde de bende de problem yok. zaten herşey dört dörtlük olsa bile sağlıklı bir kadının hamile kalma şansı her ay %25.
o yüzden can sıkmadık, devam ettik, derken az önce anlattığım olay ve şimdi yeniden denemeye devam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…