- 1 Haziran 2010
- 8.193
- 3
- 108
sultiş kim kız telefondaki bizden sorumlusun :roflol: kocişin yok kapat bakım o telefonu süprizzzzz :roflol: :roflol: :roflol:
düşünüp bize bilgi verdiğin için tşk ederim cnmm...
tekrar yapıcam canım bir kaç güne..inş cnmm..
allah hepimize hayırlısını versinn..
:roflol: :roflol: edacık sende konuş bakım ne yapıyon orda :roflol: konuşmuyon diyon al çenem düştü
evet ilk denemede yaptırdım. şöyle gelişti, ben yurtdışında çalışıyorum eşimle birlikte, o ara türkiyedeydik ve bebek için yeni karar vermiştik. hazır fırsat varken ben kontrollerimi yaptırayım dedim, smear testi, hormon tesi, kan testleri vesaire yaptırdım. hatta tiroidim biraz yüksek çıktı önce ama sonra kontrol altına alındı. o ara doktorum reglimin 12. günü yeniden çağırdı, meğer yumurtayı takip ediyormuşuz, ardından yeniden izledi ve birinde 4 gün arka arkaya ilişki önerdi. sonuç olumsuz ama eşimde de bende de problem yok. zaten herşey dört dörtlük olsa bile sağlıklı bir kadının hamile kalma şansı her ay %25.
o yüzden can sıkmadık, devam ettik, derken az önce anlattığım olay ve şimdi yeniden denemeye devam :)
herşey her zaman hepimizin gönlüne göre olsun :))
yani yumurtlama takibinde hemen hamiş kalınmıyomu yada kaç tane yumurtan oldu bazı topikte var yumurtam 16mm olmuş 18 mm olmuş bunlar doktor normal kontrol ederken görüyomu yoksa takipten mi anlıyo eğer takipten anlıyosa baktırmak isterim bazılarına diyo yumurtan hiç yok bu sorunlar sadece takipte bulunuyo herelde bilmiyorumkismile
annemle konuşuyom canım
kızz senin için daha çok erken bu takip işleriklava:
yani yumurtlama takibinde hemen hamiş kalınmıyomu yada kaç tane yumurtan oldu bazı topikte var yumurtam 16mm olmuş 18 mm olmuş bunlar doktor normal kontrol ederken görüyomu yoksa takipten mi anlıyo eğer takipten anlıyosa baktırmak isterim bazılarına diyo yumurtan hiç yok bu sorunlar sadece takipte bulunuyo herelde bilmiyorumkismile
kız kızma hani yumurtam var mı yok mu merak ediyorum bozukluk var mı diye ay valla delircem heee ne yapcam ben ya aa mafoldumben :roflol: :roflol: :roflol:
yumurtlamanın sağlıklı olup olmadığımnı anlamak için balktırabilirsin elbette.
benim yumurtalarım 5 taneydi ve biri yaklaşık 22 mm olmuştu ve doktorum 4 gün ilişki dedi. büyüyen yumurtayı takip ediyorlar zaten. o süreçte mutlaka çatlamayı yakalamışızdır ama olmadı işte. yani yumurta takibi ile illa ki hamile kalınır diye bir durum yok.
yumurta takibinin tek faydası yumurtlayıp yumurtlamadığını kontrol etmek.
ama her gün ilişki gün aşırı değilmi bak anlamadım işte peki kaç defa çağırıyo bilmiyorumkismile
kız kızma hani yumurtam var mı yok mu merak ediyorum bozukluk var mı diye ay valla delircem heee ne yapcam ben ya aa mafoldumben :roflol: :roflol: :roflol:
kızlar ben okurken sizide düşündüm paylaşmak istedim opuyorumnanaktan
geldim aranızaaaa:asigim:
valla topik toplanıp artık dayak atmaya gelicez heeeklava:
daha çok erken merak edilecek şey var edilmeyecek şey var..ayy biri şu kıza durrr desinnklava:
:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?