bende gebelik testini paket yapıp üzerinede 9 ay sonra geliyorum bekle beni babacığım yazıp sana hediye aldım diye eşime vereceğim.Bu benim en büyük hayalim ama bakalım kısmet olacakmı
bende gebelik testini paket yapıp üzerinede 9 ay sonra geliyorum bekle beni babacığım yazıp sana hediye aldım diye eşime vereceğim.Bu benim en büyük hayalim ama bakalım kısmet olacakmı
ama ben gunaydın dedım nımetten baska kımse bana gunaydın demedııı:umursamaz:
olucak olucak ınşlh ama zamanı var canım beklıyelım bakalım ne zaman gelecekler meleklerımız
Ayyy canım benim inşallah çok yakında hayalin gerçek olacak hayırlısıyla..
günaydın kızlarrr yine benn
burdayım canikom ama bugün bu adam beni uyuz etti,başımı kaşıyamıyorum valla..
günaydın. aşklar hep yalan derken?
sultan hanım bugün pek sessiz niye ki bişiler mi yapıyo cokacimcoook :içelim:gibi
hoşbuldum canım ne olsun adetin 2. günü hafif ağrı var işlerim bitsin günüm var ora gitcem cokacimcoookGünaydın cnm hoşgeldin,ne var ne yok?
opuyorumnanaktanGünaydınn a.s.
hg canımm nasılsınnn
hb iyiyim teşekkürler saolasın
kız yazdıgını gormedım kaydirigubbakcemile3 benım sayfalarmı gec acılıyo kız sabahta busenınkılerı alamadımm:uhm:
sende tv siz durmuyon he. müge anlı mı bu kezde?yok canım yazdıklarınızı okuyom...bi yandan da tv izliyorumboshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?