çalışıyorum ama kendi dükkanımıza. o yüzden rahatım. karşımda tv önümde pc ayaklarımı da uzatıyom. patronum eşimkaydirigubbakcemile3kız sen calısmıyonmu kıı:bbo:
işiniz iş oh oh bızde zebella gıbıı patronlar basımızda gezsınler sempatiksalakcinni oh sıze gore ne varrr bende evımde oturmak ıstıyom artıkk calıs calıs nereye kadar yaaakafamçokkarıştı
kız sen calısmıyonmu kıı:bbo:
işiniz iş oh oh bızde zebella gıbıı patronlar basımızda gezsınler sempatiksalakcinni oh sıze gore ne varrr bende evımde oturmak ıstıyom artıkk calıs calıs nereye kadar yaaakafamçokkarıştı
Bismillahirrahmanirrahim
MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
[table="head" border="30" color="red"] Kullanıcı Adı | BAT | Deneme Sayısı
busecan |14.06.2010| 4.deneme
pretty9217 |15.06.2010| 3.deneme
Nimett07 |15.06.2010| 1.deneme
bsbirkin |18.06.2010| 5.deneme
ua27 |20.06.2010| 14.deneme
ozpar |20.06.2010|
karats |02.07.2010| 2.deneme
impaladeniz |02.07.2010| 1.deneme
krizantem20 |03.07.2010| 9.deneme
hperi |05.07.2010| 16.deneme
maonyaaa |05.07.2010| 15.deneme
darkangellover58 |07.07.2010| 10.deneme
N_a_l_a_n |08.07.2010| 15.deneme
Porkadal |08.07.2010| ?1.deneme
zeynep4 |?| 2. tüp bebek denemesi
[/table]
kız sen calısmıyonmu kıı:bbo:
bizim karatsla 2 sinde.
çalışıyorum ama kendi dükkanımıza. o yüzden rahatım. karşımda tv önümde pc ayaklarımı da uzatıyom. patronum eşimkaydirigubbakcemile3
yer değişebiliriz :) bende iş bulsam da çalışsam diyorum kaydirigubbakcemile3
bende bende bendeeeevimde keyif yapmak istiyorum..
bu günler en önemli günler sakın boş geçme. bu arada ben kaç gündür sölicem unutuyorum. bikaç yerde okudum sabah yapılabilirse spermler çok daha hareketli oluyomuş. biz sabahta denedik bu arada. bu sıralar gün aşırı yaparsan denk gelme ihtimali çok yüksekmiş.canım benımde ayın 3ünde ssız calısmalara basladınızmı yanı yumurtlama gnlerıne geldınızmı?
cıft gun tek gun veya herhangı bıseyler yapıyonuzmu?
ya bunu anlamıyorum calısan evdekılere ımrenıyo evde otursam dıyeee..
evde oturanlarda işe baslasam calıssam dıye dusunuyolarrkaydirigubbakcemile3
canım benımde ayın 3ünde ssız calısmalara basladınızmı yanı yumurtlama gnlerıne geldınızmı?
cıft gun tek gun veya herhangı bıseyler yapıyonuzmu?
ama bende maaş almıyorum. gerçi eşim ne istesem alıyo. bide ufak tefek sattıkların senin olsun diyo ama ay başı gelipte o maaşı elime almak güzel duyguydu özledim o duyguyu.senden iyisi yok valla
QUOTE=karats;13747332]buyrun
o da nedır sessız calısmaaCADIARZU
bu günler en önemli günler sakın boş geçme. bu arada ben kaç gündür sölicem unutuyorum. bikaç yerde okudum sabah yapılabilirse spermler çok daha hareketli oluyomuş. biz sabahta denedik bu arada. bu sıralar gün aşırı yaparsan denk gelme ihtimali çok yüksekmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?