Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

aman kızlar yerimizde 1 hafta dayanamazsınız

yok dayanırım vallahıı hemde catır catır keyfını cıkara cıkara hemdeesositosositosositososito

:roflol::roflol:sessiz çalışma çok hoşuma gitti:roflol::roflol:

ya ben korkuyorum yumurtlama gununu kacırcam dıye gun asırıya basladık bızbilmiyorumkismile
akıntıdan takıp edeyım dıyorum dıkkat edıp ama bu sabah olayınıı bende duymustum olemı denesek acaba bu ay nasıl olsa 9 aydır deneye deneye bı yol alamadık

slmm kızlarrr ben hala eklenmemişim listeyee (

eğer daha önce normal denemeniz olduysa mutlaka bunu da dene o zaman. ne kaybedersin? şanslı günler geçmek üzere önümüzdeki bikaç günü iyi değerlendir.

evet sabah çalışması daha etkiliymiş,e ben zaten sabahın köründe kalkıyorum,çalıştıktan sonra yarım saat yatsam yıkan et işe geç kalırım yahuu.Nasıl olacakki :bbo:

eğer daha önce normal denemeniz olduysa mutlaka bunu da dene o zaman. ne kaybedersin? şanslı günler geçmek üzere önümüzdeki bikaç günü iyi değerlendir.

benım sanslı gunler bu hafta sonuna kadar ınsallah atlamayız yaeyvahedigeldismile

Kızlar ben çıkıyorum..görüşürüz.. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…