aman kızlar yerimizde 1 hafta dayanamazsınız
aman kızlar yerimizde 1 hafta dayanamazsınız
bu günler en önemli günler sakın boş geçme. bu arada ben kaç gündür sölicem unutuyorum. bikaç yerde okudum sabah yapılabilirse spermler çok daha hareketli oluyomuş. biz sabahta denedik bu arada. bu sıralar gün aşırı yaparsan denk gelme ihtimali çok yüksekmiş.
herşey bebek içinyerimsenibenmaşallah canım güne güzel başlamışsın:kedi:kaydirigubbakcemile3kiminin günde 2 defa yapınca ikiz olma ihtimalide oluyo
:roflol::roflol:sessiz çalışma çok hoşuma gitti:roflol::roflol:
O yüzden en iyisi denizin durumu,kendi işleri..Bende diyorum benimkine bi iş kuralım diye yok diyo yaa delirtecek beni..
eğer daha önce normal denemeniz olduysa mutlaka bunu da dene o zaman. ne kaybedersin? şanslı günler geçmek üzere önümüzdeki bikaç günü iyi değerlendir.ya ben korkuyorum yumurtlama gununu kacırcam dıye gun asırıya basladık bızbilmiyorumkismile
akıntıdan takıp edeyım dıyorum dıkkat edıp ama bu sabah olayınıı bende duymustum olemı denesek acaba bu ay nasıl olsa 9 aydır deneye deneye bı yol alamadık
yanlış değilsem listeyi güncelleyen pretty o da şu an burada değil. gelince mutlaka ekler.slmm kızlarrr ben hala eklenmemişim listeyee(
herşey bebek içinyerimseniben
bu günler en önemli günler sakın boş geçme. bu arada ben kaç gündür sölicem unutuyorum. bikaç yerde okudum sabah yapılabilirse spermler çok daha hareketli oluyomuş. biz sabahta denedik bu arada. bu sıralar gün aşırı yaparsan denk gelme ihtimali çok yüksekmiş.
eğer daha önce normal denemeniz olduysa mutlaka bunu da dene o zaman. ne kaybedersin? şanslı günler geçmek üzere önümüzdeki bikaç günü iyi değerlendir.
yanlış değilsem listeyi güncelleyen pretty o da şu an burada değil. gelince mutlaka ekler.
senn eş ne iş yapıyo canmm
aşklar hep yalan yazınca. moralin bozuk sandımkaydirigubbakcemile3
slmm kızlarrr ben hala eklenmemişim listeyee(
İdari İşler Sorumlusuyum canım özel bir şirkette -tatlicadiarzu-
selam cnm hg :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?