iyiyim canım aynı evdeyim günlerdir gece gündüz tv pc başaka değişiklik yok .sende gezdin geldin demiiyerimseniben
dur sinirlenme kıs pişman oldum bak konuyu açtığıma:1shok: bu arada eşim ekmek arası yemek getirmiş sana getirmedim ki karnındaki acıkmıştır diye getirdim dedi. deli yav ayın 2 sinde kırmızılar gelince hayal kırıklığı yaşamasa bari bu kadar hevesleniyomafoldumbenişte zaten benim en çok sinirime dokunanda bu,gerçi ben çaçaronum lafımı esirgemem yani.zaten uzun yıllardır çalışıyoruz.o yüzden onlarda fazla üstüme gelmez ama genel patron zihniyeti işte para veriyoruz çalışsın,e kardeşim yok mu benim yaptığın işin bir tanımı gereği neyse ben onu yapıyorum sende hakkım olanı ödüyorsun,fazlasını neden istiyorsunklava:
bak sinirlendim şimdi...
valla canım gezmek değil arabamızı değiştirdikte ben şuan siirtte oldugum için burda düzgün bir araba bulamadım mardinden aldık sadece bir gece kaldık o da ev maşallah öyle bir doluydu ki ne gezebildik ne de birsey anladıkk...
ne güzel.güle gle kulanın kazasız belasız canım..
dur sinirlenme kıs pişman oldum bak konuyu açtığıma:1shok: bu arada eşim ekmek arası yemek getirmiş sana getirmedim ki karnındaki acıkmıştır diye getirdim dedi. deli yav ayın 2 sinde kırmızılar gelince hayal kırıklığı yaşamasa bari bu kadar hevesleniyomafoldumben
tşk ederim cnm çok sağolll...ALLAH herkese nasip etsinn...
senin eşin ne zaman geliyorrr yanlızlık ne zaman son buluyor??
ben bu gece yine tekim eşim göreve gidecek(
gece yine takılırız desen benimki 21 de gelcek inşallah artık isyan etcem yaa 2 ay oldu nerdeyse
evet gece bekçileri olarak takılırızz :))
ayyy 6 günün kalmıs ne güzell ALLAH ayırmasınn canımmm..
dur sinirlenme kıs pişman oldum bak konuyu açtığıma:1shok: bu arada eşim ekmek arası yemek getirmiş sana getirmedim ki karnındaki acıkmıştır diye getirdim dedi. deli yav ayın 2 sinde kırmızılar gelince hayal kırıklığı yaşamasa bari bu kadar hevesleniyomafoldumben
inşallah canım cümlemizinkini başından eksik etmesin
kızlar patron geldii anladınızmı kaydirigubbakcemile3 çaktırmadan açtım siteyi kaydirigubbakcemile5
memnun oldum bende nickimle uyum içindeyim adım denizkaydirigubbakcemile3benim adım eda cnmm :))
burda cok moda evı var canımm ..dıger ılcelerden hep kayserıye gelıyorlar yazın ıse hep yurt dısından kayserı daha uygun gelınlık dıye hep burdan alıp gıdıyorlar oyuzden hegerı yok burda kıymetı yok her yerde var gelınlıkcıı 20 taneden fazla abartısız var galıbaaa
memnun oldum bende nickimle uyum içindeyim adım denizkaydirigubbakcemile3
inşallah ya hepimiz bu ay :CüvCüv: olalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?