Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

iyiyim canım aynı evdeyim günlerdir gece gündüz tv pc başaka değişiklik yok .sende gezdin geldin demiiyerimseniben

valla canım gezmek değil arabamızı değiştirdikte ben şuan siirtte oldugum için burda düzgün bir araba bulamadım mardinden aldık sadece bir gece kaldık o da ev maşallah öyle bir doluydu ki ne gezebildik ne de birsey anladıkk...

dur sinirlenme kıs pişman oldum bak konuyu açtığıma:1shok: bu arada eşim ekmek arası yemek getirmiş sana getirmedim ki karnındaki acıkmıştır diye getirdim dedi. deli yav ayın 2 sinde kırmızılar gelince hayal kırıklığı yaşamasa bari bu kadar hevesleniyomafoldumben

ne güzel.güle gle kulanın kazasız belasız canım..

ne güzel.güle gle kulanın kazasız belasız canım..

tşk ederim cnm çok sağolll...ALLAH herkese nasip etsinn...
senin eşin ne zaman geliyorrr yanlızlık ne zaman son buluyor??
ben bu gece yine tekim eşim göreve gidecek (

bu anın tadını cıkar bencee canımm..ama ınşlh buay nasıp olur sanada :1hug:

tşk ederim cnm çok sağolll...ALLAH herkese nasip etsinn...
senin eşin ne zaman geliyorrr yanlızlık ne zaman son buluyor??
ben bu gece yine tekim eşim göreve gidecek (

gece yine takılırız desen benimki 21 de gelcek inşallah artık isyan etcem yaa 2 ay oldu nerdeyse

Ayyy oda hevesli naapsın,ama sen onu durdur azıcık bu kadar da kaptırmasın kendini.Tek dileğimiz İnşallah hemen bebiş olsun canım :Saruboceq:

sultandan başka kimsenin adını bilmiyorum herkes adını sölesin banane yaaakaydirigubbakcemile

kızlar patron geldii anladınızmı kaydirigubbakcemile3 çaktırmadan açtım siteyi kaydirigubbakcemile5

hadi yaaa hiç bilmezdim böyle olduğunu tühh yaa e taşının o zaman kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…