- 1 Haziran 2010
- 8.193
- 3
- 108
slmm kızlarrr ben hala eklenmemişim listeyee(
O yüzden en iyisi denizin durumu,kendi işleri..Bende diyorum benimkine bi iş kuralım diye yok diyo yaa delirtecek beni..
eşin demi ..yoksa sen mi
canım senn 8tem 2.deneme demiştin demi akşam
benım esımde ıstıyo elımde meslegım oldugu halde sekreterlık yapıyommm tesktıl mezunuyum ben gelınlık sektorunde calıstımmm kendı gelınlıgımı bıle kendım dıktım cokda super gelırı var ama CADIARZU
bende bi fabrikada 3 sene idari işler sorumlusu olarak çalıştım. ben ön muhasebe ve personelle ilgileniyodum. seninde öyle mi?İdari İşler Sorumlusuyum canım özel bir şirkette -tatlicadiarzu-
Bismillahirrahmanirrahim
MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
[table="head" border="30" color="red"] Kullanıcı Adı | BAT | Deneme Sayısı
busecan |14.06.2010| 4.deneme
pretty9217 |15.06.2010| 3.deneme
Nimett07 |15.06.2010| 1.deneme
bsbirkin |18.06.2010| 5.deneme
ua27 |20.06.2010| 14.deneme
ozpar |20.06.2010|
karats |02.07.2010| 2.deneme
impaladeniz |02.07.2010| 1.deneme
krizantem20 |03.07.2010| 9.deneme
hperi |05.07.2010| 16.deneme
maonyaaa |05.07.2010| 15.deneme
darkangellover58 |07.07.2010| 10.deneme
N_a_l_a_n |08.07.2010| 15.deneme
Porkadal |08.07.2010| ?1.deneme
edammm 08.07.2010 1.deneme
zeynep4 |?| 2. tüp bebek denemesi
[/table]
yaptım sanırım
Yaaa ne güzel çok keyifliymiş yaa,sana bi modaevi açalım o zman,bende organizasyon işine girerim,düğün dernek milleti evlendiririz hihoyyyt
Yaaa ne güzel çok keyifliymiş yaa,sana bi modaevi açalım o zman,bende organizasyon işine girerim,düğün dernek milleti evlendiririz hihoyyyt
bende hazır giyim mezunuyum
olmamış yine kaydı ama olsun ben yazayım da pretty düzeltir..demii
bende bi fabrikada 3 sene idari işler sorumlusu olarak çalıştım. ben ön muhasebe ve personelle ilgileniyodum. seninde öyle mi?
aynıydı vallaaa yaaa. biz buna para veriyoruz mümkün olduğu kadar çalıştıralım. boş durduğu bi dakika bizim için zarar diye düşünüyolardı.hem onlar hem de ilave işlerimde var canım,herşeyle bir parça ilgileniyorum,malum etinden sütünden ne kadar faydalansalar kar..
vallahı burda olsaydın yada ben orda olsaydım ınankı hıc cekınmeden acardık kızzz olumunekankayizsmile ama halada ozluyorum ısımııı cok severek yapıyodumm kısıye ozeldı gelınlık dıkımı kızların hayalındekı gelınlıgı cızıyosun onay verırıse gelın kız dıkıyordun o ankı sevınclerını anlatamam yaaa cok guzel bır iş ama burda degerı yokk bu işinnn kafamçokkarıştı
aynıydı vallaaa yaaa. biz buna para veriyoruz mümkün olduğu kadar çalıştıralım. boş durduğu bi dakika bizim için zarar diye düşünüyolardı.
işte zaten benim en çok sinirime dokunanda bu,gerçi ben çaçaronum lafımı esirgemem yani.zaten uzun yıllardır çalışıyoruz.o yüzden onlarda fazla üstüme gelmez ama genel patron zihniyeti işte para veriyoruz çalışsın,e kardeşim yok mu benim yaptığın işin bir tanımı gereği neyse ben onu yapıyorum sende hakkım olanı ödüyorsun,fazlasını neden istiyorsunklava:
bak sinirlendim şimdi...
ayy evet çok güzel,keyifle yapacağın bir meslek,Neden değeri yokki orada,halbuki heryerde ihtiyaç olan bir durum bu.
sağol cnm tşk ederimmm :))
pretty düzeltir gelinceee...
bu arada sen nasılsın sultancımm görüşmeyelii??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?