Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

O yüzden en iyisi denizin durumu,kendi işleri..Bende diyorum benimkine bi iş kuralım diye yok diyo yaa delirtecek beni..

benım esımde ıstıyo elımde meslegım oldugu halde sekreterlık yapıyommm tesktıl mezunuyum ben gelınlık sektorunde calıstımmm kendı gelınlıgımı bıle kendım dıktım cokda super gelırı var ama CADIARZU

Yaaa ne güzel çok keyifliymiş yaa,sana bi modaevi açalım o zman,bende organizasyon işine girerim,düğün dernek milleti evlendiririz hihoyyyt

yaptım sanırım

şu emziği de pc nin önüne koydum baktıkça gözlerim doluyo arada. kaldırsam mı ki yaaa? neyse alışırım heralde daha yeni koydum ya ondan oluyodur.

Yaaa ne güzel çok keyifliymiş yaa,sana bi modaevi açalım o zman,bende organizasyon işine girerim,düğün dernek milleti evlendiririz hihoyyyt

vallahı burda olsaydın yada ben orda olsaydım ınankı hıc cekınmeden acardık kızzz olumunekankayizsmile ama halada ozluyorum ısımııı cok severek yapıyodumm kısıye ozeldı gelınlık dıkımı kızların hayalındekı gelınlıgı cızıyosun onay verırıse gelın kız dıkıyordun o ankı sevınclerını anlatamam yaaa cok guzel bır iş ama burda degerı yokk bu işinnn kafamçokkarıştı

hem onlar hem de ilave işlerimde var canım,herşeyle bir parça ilgileniyorum,malum etinden sütünden ne kadar faydalansalar kar..
aynıydı vallaaa yaaa. biz buna para veriyoruz mümkün olduğu kadar çalıştıralım. boş durduğu bi dakika bizim için zarar diye düşünüyolardı.

ayy evet çok güzel,keyifle yapacağın bir meslek,Neden değeri yokki orada,halbuki heryerde ihtiyaç olan bir durum bu.

aynıydı vallaaa yaaa. biz buna para veriyoruz mümkün olduğu kadar çalıştıralım. boş durduğu bi dakika bizim için zarar diye düşünüyolardı.

işte zaten benim en çok sinirime dokunanda bu,gerçi ben çaçaronum lafımı esirgemem yani.zaten uzun yıllardır çalışıyoruz.o yüzden onlarda fazla üstüme gelmez ama genel patron zihniyeti işte para veriyoruz çalışsın,e kardeşim yok mu benim yaptığın işin bir tanımı gereği neyse ben onu yapıyorum sende hakkım olanı ödüyorsun,fazlasını neden istiyorsun klava:
bak sinirlendim şimdi...

görevinden fazlasını istiyorlarr boş durmak gözlerine batıyorr maleseff ...

ayy evet çok güzel,keyifle yapacağın bir meslek,Neden değeri yokki orada,halbuki heryerde ihtiyaç olan bir durum bu.

burda cok moda evı var canımm ..dıger ılcelerden hep kayserıye gelıyorlar yazın ıse hep yurt dısından kayserı daha uygun gelınlık dıye hep burdan alıp gıdıyorlar oyuzden hegerı yok burda kıymetı yok her yerde var gelınlıkcıı 20 taneden fazla abartısız var galıbaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…