tşk ederimm cnmmm...
bu arada biz tanışmıyoruz sanırım ben eda...
kızlarr yaa şu ismimizin altında bir yazı var yaa ben de nergis yazıyor o nasıl değiştiriliyorr??
bizde mennun olduk denizciğim
o yazdığın mesaj sayısına göre değişiyor canım benim bildiğim.
yok yok ayarlarından değiştiriyosun onu. du bi bakim.bizde mennun olduk denizciğim
o yazdığın mesaj sayısına göre değişiyor canım benim bildiğim.
kızlarr yaa şu ismimizin altında bir yazı var yaa ben de nergis yazıyor o nasıl değiştiriliyorr??
memnun oldum canım bende betül
evet doğru. kullanıcı profili - profil düzenleye girecek. altta rütbe yazan yere yazacak.canım kullnanıcı panelinden rütbe yazıyo ordan
canım kullnanıcı panelinden rütbe yazıyo ordan
handan ve sevgi vereliniortak memnun oldum. deniz bende
canım kullanıcı paneli tamam da rütbeyi bulamadım
yok yok ayarlarından değiştiriyosun onu. du bi bakim.
kızlar ben bi yemek yiyip hemen geliyorum
afiyet olsun sevgicimm cokacimcoook
tamam buldum yardım eden arkadaslarıma çok tşk ediyorummm :)
sende yeni girdim bilmiyorum diyosun ama bizi geçmişsin kız aferin vallahi bilgisayar kurdu kaydirigubbakcemile3
kızlar ben bi yemek yiyip hemen geliyorum
kızlar ben yemege gıdıyomm gelınce konusuruz :a015:
ya ben bilgisayar mezunyum liseden o yüzden bi iki kere karıştırınca çözemeyeceğim program yoktur. autocad diye bi çizim programı var mimarlar kullanıyo 3 aylık kursla öğreniyolar ben kendi kendime 2 ayda öğrenmiştimkaydirigubbakcemile3evet maşallah denizcimm :)
ya ben bilgisayar mezunyum liseden o yüzden bi iki kere karıştırınca çözemeyeceğim program yoktur. autocad diye bi çizim programı var mimarlar kullanıyo 3 aylık kursla öğreniyolar ben kendi kendime 2 ayda öğrenmiştimkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?