yok onu duymamıştımi bizde havuz projeleri çiziyorduk. mimari ve tesisat projesi.canım ben de iç dizayn mezunuyum yani mutfak,banyo dolabı ve ev dizaynı türleri çiziyorum adeko progamı kullanıyorum duymus muydun ??
yok onu duymamıştımi bizde havuz projeleri çiziyorduk. mimari ve tesisat projesi.
süpermiş valla. şimdi sen ne manyak bi bebek odası hazırlarsın kendine. bizlere de yardımcı ol tamam mıkaydirigubbakcemile3sen yapının dışıyla uğraşmışsın ben içiylee :))
ben kendi evimin mobilyalarını hepsini kendim çizdimm hem pc hem de elle çiziyorum değişik projelerle...
süpermiş valla. şimdi sen ne manyak bi bebek odası hazırlarsın kendine. bizlere de yardımcı ol tamam mıkaydirigubbakcemile3
süpermiş valla. şimdi sen ne manyak bi bebek odası hazırlarsın kendine. bizlere de yardımcı ol tamam mıkaydirigubbakcemile3
evet kesinlikle bende şimdiden hayal ediyorum ama iki türlü düşünüyorum bende. mesela küçük oda da yüklük var bizim. diyorum işte onu pembe yada mavi modern kapak yaptırsam üstüne çiçek böcek kelebek yada erkek olursa gemi uçak araba vs. resimler yaptırsam ya da folyodan falan kestirip yapıştırsam halısı perdesi aksesuarları öle tasarlıyorum bende kafamdan.bebişi bu ay düşünmeye başladık ilk denemem oldugu için acele etmiyorum ama değişik şeyler düşünmeye başlayacağım yavaş yavaşş :))
yanlız görümcem ev aldı şuan onun mutfağıyla ilgileniyorum o bitsin bebek odama odaklanıcam ama cinsiyette önemli oldugu için 2 türlü de düşünmem gerekk..
evet kesinlikle bende şimdiden hayal ediyorum ama iki türlü düşünüyorum bende. mesela küçük oda da yüklük var bizim. diyorum işte onu pembe yada mavi modern kapak yaptırsam üstüne çiçek böcek kelebek yada erkek olursa gemi uçak araba vs. resimler yaptırsam ya da folyodan falan kestirip yapıştırsam halısı perdesi aksesuarları öle tasarlıyorum bende kafamdan.
evet güzel düşünceler ama ben herkeste olan şeylerden hoşlanmıyorum farklı olmalıı o yüzden üstüne çok yogunlaşıyorum eşimde bu işlerde çok yaratıcı oturup birlikte çok güzel şeyler çıkarabiliyoruzz...
netten baktım şimdi. çok cici bebek odaları var. fikir alınıp geliştirilebilir. benimde ilk denemem. ama benim bi sorunum var ben bu ay sonu 8 saat yol gidip sıcak kaplıcaya gircem mecburen ve sıcak suyun zararı varmış gebelik durumundaohaoldumsmileevet güzel düşünceler ama ben herkeste olan şeylerden hoşlanmıyorum farklı olmalıı o yüzden üstüne çok yogunlaşıyorum eşimde bu işlerde çok yaratıcı oturup birlikte çok güzel şeyler çıkarabiliyoruzz...
ne güzel ya valla imrendim alkisalkisalkis
aslında sende yatkınsındır her ne kadar dış mimari olsa da kafanda farklı şeyler çıkarabilirsinn canımm...
sultan bugün dut yemiş bülbül maşallah:dilcikar:
huuu huuuu sultancım nerelerdesinnn ??
yok canım ya hiç öyle becerilerim yoktur maalesef
canım burdayım ..yazdıklarınızı okuyorum başım çok ağrıyo gözüme vuruyo ağrı bende tatkda pcle yatıyom
yazdıklarınızı okuyorumkafamçokkarıştı
canım biliyorum da gitmek zorundayım. teyzemlerin devremülkü var annemle teyzem çok ısrar ediyolar bende diyemiyorum böle böle diye. gerçi teyzeme söledim o da önce test yaptırırız dedi ama o zamana da testte belli olmaz yeni olmuş olacak çünkü. şansa kadere dicez yapacak bişi yok artık:sinifsinif:canım kaplıcaya gireceksen bu ay ertelemelisinnnn..ben hamileyken bana sıcak suyla banyo yapmak yasaktı düşük tehlikesi yapıyormus benim de düşük tehlikem vardı zaten ordan biliyorum o yüzden hamiş kalıp gidersen çok zararlıı..
geçmiş olsun datlım sen hergün böle hasta gibi oluyon ama ben sebebini biliyorum ayın 21 inde bitecek bütün ağrılarınkaydirigubbakcemile3canım burdayım ..yazdıklarınızı okuyorum başım çok ağrıyo gözüme vuruyo ağrı bende tatkda pcle yatıyom
yazdıklarınızı okuyorumkafamçokkarıştı
geçmiş olsun cnm yaa neden agrıyor acaba bir agrı kesici olsana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?