Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

geçmiş olsun datlım sen hergün böle hasta gibi oluyon ama ben sebebini biliyorum ayın 21 inde bitecek bütün ağrılarınkaydirigubbakcemile3

olabilir..bende migren var canım ağrıdımı kolay kolay gitmez.ee biraz da sıkıldım yalnızlıkdan sadece sizinle yazışıyom..çevremde kimsem yok ne arkadaşım nede komşum bunaldım günlerdir..onun sıkıntısı başıma vuruyo işdebenneyaptımki

evet cnm belli olmazz..ee o zaman git ama çok dikkat et allah korusun hamişsen kaybedrsen çok üzülürsün benim 5 ay oldu ben daha yeni yeni kendime geliyorum o yüzden çok temkinli davrann..

evet cnm belli olmazz..ee o zaman git ama çok dikkat et allah korusun hamişsen kaybedrsen çok üzülürsün benim 5 ay oldu ben daha yeni yeni kendime geliyorum o yüzden çok temkinli davrann..
kaybedersem anlamam diye düşünüyodum ben. hiç yaşamadım bilmiyorum ama normal adet zannederim ben onu diyodum başka türlü mü olur? zararı olsa bile 2 haftalık falan olmuşolacak. ben bi yerde okumuştum yaklaşık 10 hamilelikten 8 i düşükle sonuçlanır ama anne adayı bunu bilmez normal adet sanır diyodu. yalan mı o?

bende aynı durumdayım canım ya. arkadaşlarla görüşemiyom bişi yapamıyom akşam 9 a kadar burda sonra evdeyiz. kimseyle görüşemiyom. ondan bu siteye girdim bende. yıllardır okur ederdim ama yeni üye oldum yanlızlıktan.

hepsi öyle olmuyor canımmm..tabi ki arada olurmus anne anlamazmıs ama yaa bebiş kalırda düşük tehlikesi olurda sonra sorun yaşarsan bunları hep düşünmelisin ve ona göre hassas davranmalısın, korunmayı bırakan kadın her konuda dikkat etmelidir cnmm..

ayyy canım yaaa
yavaş yavaş kalkmaya çalış böyle acı çekme ufacık birşey yesen yeter ilaç içmek içinn..
kalktım canım şimdi ılık suya giriyim..

Bak yine mi aç bıraktın kendini sen,neden yakında bi yer yokmu sipariş ver bari.aç aç acı çekiyo habire evde.Kocası yok diye yemiyo içmiyo yahu buu..

demi bak aklıma gelmemiş di hiç ..

sağolun canlarım ilgilendiğiniz için.

ay vallahi o da doğru o aklıma gelmemişti. ben en iyisi ılık suda durayım sıcak hiçbi yere gitmeyim. yolun zararı olur mu peki 8 saat?

Bak yine mi aç bıraktın kendini sen,neden yakında bi yer yokmu sipariş ver bari.aç aç acı çekiyo habire evde.Kocası yok diye yemiyo içmiyo yahu buu..

söyledim şimdi canım dürümcü buldum onu aradım ..gelin beraber yiyelim çook güzeldir..:1hug:

Ya bende herşeyden çok korkuyorum o yüzden hamile kalırsam falan bebeğe bişey olur diye endişeleniyorum..evlendikten sonra her şeyden korkmaya başladım..dışardan bi ses geliyo ben havaya sıçrıyorum daha ilginçi kapı çalıyor kapıyı açıyorum gelen kişiden korkuyorum ve bu genelde eşim oluyor..Eşimde hep kızıyor bu kadar korkak olma diiye..ama elimde değil böyle bi sebepten bebeğime bişey olursa çok üzülürüm

olmaz daha şimdiden yolun zararı merak etme
iyi hadi burdan yırttık. sölerim gerekirse ya. korunmadık ben belki hamile olabilirim derim. ılık suyla haşır neşirolurum. annemin huyunu biliyom çünkü çok ısrar eder şimdi. havuza gir madem girmicektin ne geldin bi daha nerde bulcan şifalı şifalı iyi gelir bilmem neymirmirmirmir

ay vallahi o da doğru o aklıma gelmemişti. ben en iyisi ılık suda durayım sıcak hiçbi yere gitmeyim. yolun zararı olur mu peki 8 saat?

valla canım ben 1 günlük hamileymişim siirtten ista gittim 25 saat...sonra 5 haftalık hamileydim istdan siirte döndüm 25 saat hersey normaldi..sonra siirte geldim 10. haftada bebişimin kalp atışları durdu..ama dr um yolu önermemişti bana ama mecburdumm...

geçmiş olsun canım allah bi daha yaşatmasın ama seninkide 25 saat çok fazlaymış yav:1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…