- 1 Haziran 2010
- 8.193
- 3
- 108
geçmiş olsun datlım sen hergün böle hasta gibi oluyon ama ben sebebini biliyorum ayın 21 inde bitecek bütün ağrılarınkaydirigubbakcemile3
canım biliyorum da gitmek zorundayım. teyzemlerin devremülkü var annemle teyzem çok ısrar ediyolar bende diyemiyorum böle böle diye. gerçi teyzeme söledim o da önce test yaptırırız dedi ama o zamana da testte belli olmaz yeni olmuş olacak çünkü. şansa kadere dicez yapacak bişi yok artık:sinifsinif:
valla alcamda açım:gitme:kalkmaya halim yok
valla alcamda açım:gitme:kalkmaya halim yok
kaybedersem anlamam diye düşünüyodum ben. hiç yaşamadım bilmiyorum ama normal adet zannederim ben onu diyodum başka türlü mü olur? zararı olsa bile 2 haftalık falan olmuşolacak. ben bi yerde okumuştum yaklaşık 10 hamilelikten 8 i düşükle sonuçlanır ama anne adayı bunu bilmez normal adet sanır diyodu. yalan mı o?evet cnm belli olmazz..ee o zaman git ama çok dikkat et allah korusun hamişsen kaybedrsen çok üzülürsün benim 5 ay oldu ben daha yeni yeni kendime geliyorum o yüzden çok temkinli davrann..
bende aynı durumdayım canım ya. arkadaşlarla görüşemiyom bişi yapamıyom akşam 9 a kadar burda sonra evdeyiz. kimseyle görüşemiyom. ondan bu siteye girdim bende. yıllardır okur ederdim ama yeni üye oldum yanlızlıktan.olabilir..bende migren var canım ağrıdımı kolay kolay gitmez.ee biraz da sıkıldım yalnızlıkdan sadece sizinle yazışıyom..çevremde kimsem yok ne arkadaşım nede komşum bunaldım günlerdir..onun sıkıntısı başıma vuruyo işdebenneyaptımki
kaybedersem anlamam diye düşünüyodum ben. hiç yaşamadım bilmiyorum ama normal adet zannederim ben onu diyodum başka türlü mü olur? zararı olsa bile 2 haftalık falan olmuşolacak. ben bi yerde okumuştum yaklaşık 10 hamilelikten 8 i düşükle sonuçlanır ama anne adayı bunu bilmez normal adet sanır diyodu. yalan mı o?
kalktım canım şimdi ılık suya giriyim..ayyy canım yaaa
yavaş yavaş kalkmaya çalış böyle acı çekme ufacık birşey yesen yeter ilaç içmek içinn..
Bak yine mi aç bıraktın kendini sen,neden yakında bi yer yokmu sipariş ver bari.aç aç acı çekiyo habire evde.Kocası yok diye yemiyo içmiyo yahu buu..
ay vallahi o da doğru o aklıma gelmemişti. ben en iyisi ılık suda durayım sıcak hiçbi yere gitmeyim. yolun zararı olur mu peki 8 saat?hepsi öyle olmuyor canımmm..tabi ki arada olurmus anne anlamazmıs ama yaa bebiş kalırda düşük tehlikesi olurda sonra sorun yaşarsan bunları hep düşünmelisin ve ona göre hassas davranmalısın, korunmayı bırakan kadın her konuda dikkat etmelidir cnmm..
yakın olsak ben gelim sana çorba pişirim derdim ama maalesefolumunekankayizsmilekalktım canım şimdi ılık suya giriyim..
demi bak aklıma gelmemiş di hiç ..
sağolun canlarım ilgilendiğiniz için.
ay vallahi o da doğru o aklıma gelmemişti. ben en iyisi ılık suda durayım sıcak hiçbi yere gitmeyim. yolun zararı olur mu peki 8 saat?
Bak yine mi aç bıraktın kendini sen,neden yakında bi yer yokmu sipariş ver bari.aç aç acı çekiyo habire evde.Kocası yok diye yemiyo içmiyo yahu buu..
hepsi öyle olmuyor canımmm..tabi ki arada olurmus anne anlamazmıs ama yaa bebiş kalırda düşük tehlikesi olurda sonra sorun yaşarsan bunları hep düşünmelisin ve ona göre hassas davranmalısın, korunmayı bırakan kadın her konuda dikkat etmelidir cnmm..
cokacimcoookafiyet bal şeker olsun datlımsöyledim şimdi canım dürümcü buldum onu aradım ..gelin beraber yiyelim çook güzeldir..:1hug:
söyledim şimdi canım dürümcü buldum onu aradım ..gelin beraber yiyelim çook güzeldir..:1hug:
iyi hadi burdan yırttık. sölerim gerekirse ya. korunmadık ben belki hamile olabilirim derim. ılık suyla haşır neşirolurum. annemin huyunu biliyom çünkü çok ısrar eder şimdi. havuza gir madem girmicektin ne geldin bi daha nerde bulcan şifalı şifalı iyi gelir bilmem neymirmirmirmirolmaz daha şimdiden yolun zararı merak etme
ay vallahi o da doğru o aklıma gelmemişti. ben en iyisi ılık suda durayım sıcak hiçbi yere gitmeyim. yolun zararı olur mu peki 8 saat?
söyledim şimdi canım dürümcü buldum onu aradım ..gelin beraber yiyelim çook güzeldir..:1hug:
ama canım istediAfiyet olsun canım..bence karnını doyurduktan sonra bi de çay iç başağrısı falan kalmaz :)
geçmiş olsun canım allah bi daha yaşatmasın ama seninkide 25 saat çok fazlaymış yav:1shok:valla canım ben 1 günlük hamileymişim siirtten ista gittim 25 saat...sonra 5 haftalık hamileydim istdan siirte döndüm 25 saat hersey normaldi..sonra siirte geldim 10. haftada bebişimin kalp atışları durdu..ama dr um yolu önermemişti bana ama mecburdumm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?