nimetcim aklıma getirdin cezalısın bana çay yollıcanalkisalkisalkisama canım istediklava:
canım yanlıs yazmısım kusura bakmaaa denizeydi cvp ...
imrenme cnm seninde bebiş olsun sana da çizerizz betülcüm :))
valla canım ben 1 günlük hamileymişim siirtten ista gittim 25 saat...sonra 5 haftalık hamileydim istdan siirte döndüm 25 saat hersey normaldi..sonra siirte geldim 10. haftada bebişimin kalp atışları durdu..ama dr um yolu önermemişti bana ama mecburdumm...
Ya bende herşeyden çok korkuyorum o yüzden hamile kalırsam falan bebeğe bişey olur diye endişeleniyorum..evlendikten sonra her şeyden korkmaya başladım..dışardan bi ses geliyo ben havaya sıçrıyorum daha ilginçi kapı çalıyor kapıyı açıyorum gelen kişiden korkuyorum ve bu genelde eşim oluyor..Eşimde hep kızıyor bu kadar korkak olma diiye..ama elimde değilböyle bi sebepten bebeğime bişey olursa çok üzülürüm
nimetcim aklıma getirdin cezalısın bana çay yollıcanalkisalkisalkis
Kızlarrr benden kahverengi bişeyler geliyorr sanırım regl söküyorum
yok cnm o kadardan birsey olmaz korkmaa..ama eger korunmayı bıraktıysan dikkat et agır kaldırma, üzülme, stres yapma, ilaç içme bunalrı düşünmek lazım aynı bebiş varmıs gibi dikkat etmek lazım ben korunmayı bırakalı 20 gün falan oldu ben bir poşet bile taşımıyorum cnm eşim izin vermiyorr...çünkü hamileyen hiç dikkat etmedim annem kaldırımdan hızlı inme derdi hep unuturdum,düşük tehlikem vardı hiç iş yapmadım ama yatamadım da bunlar hep ders oluyor ama bana çok acı bir tecrübe oldu şimdi ödüm koruyor bir daha yaşarım diyee..bi de en kötüsü ben anestezisiz kürtaj oldum aklıma geldikçe deliricek gibi oluyorum o yüzden herşeye çok dikkat edin kızlarr..
teşekkürler arkadaşım olumunekankayizsmileYollamak olmaz..ben koyuyorum çayı gel birlikte içicez :) :içelim:
geçmiş olsun canım allah bi daha yaşatmasın ama seninkide 25 saat çok fazlaymış yav:1shok:
neden anestesisiz oldun sen mi öle istedin?yok cnm o kadardan birsey olmaz korkmaa..ama eger korunmayı bıraktıysan dikkat et agır kaldırma, üzülme, stres yapma, ilaç içme bunalrı düşünmek lazım aynı bebiş varmıs gibi dikkat etmek lazım ben korunmayı bırakalı 20 gün falan oldu ben bir poşet bile taşımıyorum cnm eşim izin vermiyorr...çünkü hamileyen hiç dikkat etmedim annem kaldırımdan hızlı inme derdi hep unuturdum,düşük tehlikem vardı hiç iş yapmadım ama yatamadım da bunlar hep ders oluyor ama bana çok acı bir tecrübe oldu şimdi ödüm koruyor bir daha yaşarım diyee..bi de en kötüsü ben anestezisiz kürtaj oldum aklıma geldikçe deliricek gibi oluyorum o yüzden herşeye çok dikkat edin kızlarr..
Nimett07+, busecan35+, impaladeniz+, disem, betus19, banu77, N_a_l_a_n, hperi+, edammm+
slm kızlar ben geldımmmm:dance:
Kızlarrr benden kahverengi bişeyler geliyorr sanırım regl söküyorum
hoşgeldin canım,
eee banu ,nalan görünüyor ama çıtları çıkmıyor.Kızlaarrrr hu huuuuu
CAnım eğer kahverengiyse regl olabilir..geçen ay benimde 3 gün kahverengi lekelenme oldu sonra regl oldum..Ama belli olmaz..Adet olursan bile üzülme sakın tamam mı?? opuyorumnanaktan
CAnım eğer kahverengiyse regl olabilir..geçen ay benimde 3 gün kahverengi lekelenme oldu sonra regl oldum..Ama belli olmaz..Adet olursan bile üzülme sakın tamam mı?? opuyorumnanaktan
selam canımcanım geriden okumaya çalışıorum ama yetişmek ne mümkün kaynatmışsınız yine herkese selammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?