Evet benimkide böyle oldu,tabikii üzülmek yok,hayırlısı buymuş diyip,hastalanabildiğimiz için şükredeceğiz.Yeni bir dönem başlıyorrr ona hazırlık yapacağız,üzüntü,stres yapıp hormonları bozmayacağızzz
canım geriden okumaya çalışıorum ama yetişmek ne mümkün kaynatmışsınız yine herkese selammm
hoşgeldin canım,
eee banu ,nalan görünüyor ama çıtları çıkmıyor.Kızlaarrrr hu huuuuu
yok motive ediyorum kendimi saçım boyam vs. geldi zaten üzülmek yok ne yapayım kısmetimde bu ayda yoksa önümüzdeki aya:2:
aynen canım hayılrısı olsun
tabiki canım..hem hamilelik yoksa biran önce hastalanmak en iyisi :) çalışmalara hız kesmeden devam :sm_cool:
aminnnnnnnnVallahi sorma yaa diyorum işte kazara işin çıktı giremedin diyelim mahfoluyosun oku oku bitmiyo,bir türlü yetişemiyorsun güncel yere..Maşaalllaa Allah muhabbetimizi arttırsınn kızlar,neşemizi bozmasın
selam canım
evet canım burdayım arada girebildiğim için geçmişi okuyorum ne çok konuşmuşsunuz yahu
yetişemiyo insan kaydirigubbakcemile3
bugün hiç çalışmak istemiyo canım ama inadına yoğun yaaaa :hulya:
hamiş kalsamda evimin jkadını çocuğumun anası olsam diyorum artıkkaydirigubbakcemile3zemuszemus
:ecrin_bebek:haha seneye belki sende karnı burnunda olursun bu aylardakaydirigubbakcemile3selam canım ne bu sucak ya antalyada ericez walla temmuz ağustosta eşime sabah allah hamilelere yardım etsin bu şehirde dedim ayyyy kıyamam ya biz bu halde dayanamıyoruz onlar nasıl dayanıcak
Vallahi sorma yaa diyorum işte kazara işin çıktı giremedin diyelim mahfoluyosun oku oku bitmiyo,bir türlü yetişemiyorsun güncel yere..Maşaalllaa Allah muhabbetimizi arttırsınn kızlar,neşemizi bozmasın
Evet keşke öncede hayırlısı olsun diyebilseydim ve böyle pozitif olsaydım belki şimdiye hamiş olmuştum..Neyse geç olsun hayırlısı olsun (değiştirdim sözü ama olsun)
öptüm bende görüşürüsolumunekankayizsmileKızlar ben çıkıyorum..yarın görüşürüz.. kendinize iyi bakın.. öptümm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Hoşgeldin canım
kaydirigubbakcemile3 evet vallahi çenesi düşük bir grubuz kaydirigubbakcemile3
evimin kadını çocuğumun anası olsamı bende çoooookk söylüyorum,bakalım ne zaman olacakk hayırlısıyla :hulya:
Kızlar ben çıkıyorum..yarın görüşürüz.. kendinize iyi bakın.. öptümm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
olsun canım hatanın neresinden dönersen kardır unutma canım arkadaşım allah büyük bide ne kadar dua etsende eğer o iş senin için hayırsızsa yapmazmış bunuda unutmayalım allah bilir o ii kötüyü o bilir o ol diycek olucak inanıyorum yada vermeyecek sınvada bizi sınayacak isyan etmemyi öğrendim bende ona yöneldim ondan istiyorum isteyen herkese ve banada nasıp et yarabbimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?