Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

neyse kızlar ben çıkayım yine gelirim offf başım ağrıyo resmen :bbo:

kusura bakma da saçmalamış doktor biraz. ya dış gebelik yaşarsan, 23 günde ne olur tahmin edebiliyor musun hiç :/
ben reglimin geciktiğinin 10. günü hastanede yatıyordum, tedaviye başlanmıştı bile.
geç kalmış bir teşhis çok zarar verebilir Allah korusun

aaa. bizde kan verdikçe vücut yeni kan ürettiği için iyi sanıyoduk. ya bu doktorlar bile kendi aralarında çelişiyorlar. birinin dediğini biri yanlış buluyo..Allah aratmasında hepimiz evlatlarımıza kavuşalım ya. çok sıkıcı her ay görevmiş gibi çalışıp ay sonunda gebeliği beklemek, gün gecikincede acaba gebemiyim diye ümitlenmek ve sonrada hayal kırıklığına uğramak..

merhaba herkese. nüfustan geliyorum. müdürle görüştük. şu an bize eşimle 660 ar lira ceza kesmişler. sebep geçen anlattığım konu. polis geldiğinde evde yoktuk diye. ben böyle saçma şey görmedim. neymişte mutlaka kağıt bırakmıştır komşulara sölemiştir. hayır dedim kesinlikle böyle bişey yok. ne kağıt vardı ne komşular bişey söyledi. araba almak için notere gidince ortaya çıktı. böyle bi olay olmasa daha ortaya çıkmayacaktı tesadüfen öğrenmiş olduk dedim. savunma yazın bakalım bi dediler. aynen böyle anlattık savunmada da. eğer kabul edilirse ceza yok. ama kabul edilmezse hiçbir suçumuz yokken 1320 tl ödeyeceğiz. işe bak

ahh canım çok geçmiş olsun,zaten bu doktorlara gıcığım,bu da gıcık olmamı haklı çıkaracak bir olay işte..ne vicdansızlar nasıl dikkat etmezsin bu kadar hassas bir konuda..
neyseki çaresi var,operasyonla düzelebilen birşey..acaba dava açılabilir mi?bu doktor sana kürtajdan diye rapor verebiliyorsa,o raporla belki dava açıp maddi manevi tazminat talep edebilirsin aslında..uğraşmak lazım tabiki...

hoooşş geldin canım
:teytey::teytey:

hoşbuldumm canım :teytey: :teytey: :teytey:

klava: klava: klava:
bak yaaa bak yaa sinir oldum,şu hale bak,kimsenin hiçbirşeyden haberi yok hee,araba almasanız öyle oturuyordunuz habersiz,hiç takip edilmiyormu bu nasıl bir sistem yanii.inşallah kabul edilirde bi grup gerzek yüzünden ceza ödemezsiniz kötükedihüso

adres değişikliğini söylemediniz diyemi cezaaa aaaaa geçmiş olsun cnm
bende bildirmedim ceza alırmıyım hep eşime diyorum valla onun yüzünden ceza yicem heee

bende bildirmedim ceza alırmıyım hep eşime diyorum valla onun yüzünden ceza yicem heee
aman ihmal etme. kişi başı 660 tl cezası var valla gözünün yaşına bakmazlar. gerizekalı herifler. tövbe tövbe.

ihmal etme canım ne olur ne olmaz sen git yaptır işlemlerini
evet canım hallettim,çok sıcaktı hava ama ben kapalı yerdeydim neyseki serin serin..

aman iyi canım serinde ol hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…