aaa ne yapsanki acaba canım çorap giysen yazlık ayakkabılarla olmaz eve gidince sıcak tut bari ne yapcan
e susmasanıza kıslar yav.
ben geldim mafoldumben
hoşgeldin niye ağlıyosun ağlamaaa :teselli:
hoşgeldin canım
hoş buldum cnm ne yapayım ben ya idrar testi neğatif çıktı öle kalsın mı yani adet olana kadar yoksa yine sağlık ocağına gidimmi ama bu sefer 1 günde verirler ne yapayım sen bilğilisin canam kaydirigubbakcemile5
nazlan bebişim :1hug:
ya resmen yalvardım doktora kan testi verin dedim niye vercekmişim ki diyo ne biçim doktor bu yaaaa mafoldumben
saol canım yaaa. hayırlısı bakalım. beklemekten başka çare yok. sizin orda labaratuvar yok mu? doktora yalvarmana gerek yok ki. ben kan testi yaptırcam diyosun anında kanı veriyosun 1 saat sonra sonuç alıyosun bu kadar.senin adına üzüldüm cnm inş. yanlış bilgidir inş. da kurtulursunuz ceza ödemekden çok saçma bişey aslında ama biz insan oğlu herşey geliyo başına :çok üzgünüm:
ya resmen yalvardım doktora kan testi verin dedim niye vercekmişim ki diyo ne biçim doktor bu yaaaa mafoldumben
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 off hpericim offff yarın sağlık ocağına yaptırcam kan testi kim ne derse desin ben bekleyemem ben en çok korkum dış gebelik allaha korusunnn
varya şuan belimin ağrısına ölüyorum acayip bi ağrı yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?